Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 850
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
Здравейте, в дм има ли продуктите на Biobaza, или ако знаете къде се продават изобщо, аз не съм ги срещала май никъде...

# 136
Имате ли впечатления от този крем за лице на Миша? Струва ми се нов в ДМ, състават ми изглежда добър:

# 137
No_frame, пробвай ампулите на Denise, aз използвам с жен-шен и пчелно млечице за растеж и съм доволна.

# 138
https://remedium.bg/linea-bio-innovative-hyaluronic-losion-za-ko … -8-broya-110949/p

Вчера взех тези ампули, вечерта сложих на мокра коса и масажирах корените както е написано на кутията. Днес имам страшен обем и косата ми сякаш е по- мекичка от обичайното.
Засега съм доволна.
Взех и едно червило Деми Мат на Катрис, от намалените маски на Миша с витамин Ц и бурканче кокосово масло.

# 139
Здравейте, в дм има ли продуктите на Biobaza, или ако знаете къде се продават изобщо, аз не съм ги срещала май никъде...
Биобаза съм виждала в ДМ, но не в български, за съжаление Frowning1 ... Тук съм ги засичала само в сайта verdemivida.com.

# 140
Кое беше червилото на катрис maskproof, търся го, но не мога да се ориентирам кое беше.

# 141
# 142
А по-силно има ли от него?

# 143
Мисля,че не.Това се води маскфрендли,по принцип не се отбелязва на маската.

# 144
По-силно на мен лично ми е това на Есенс, но както бях споделила по-нагоре много изкушава устните и не съхне равномерно.

# 145
Днес се чудих какъв лосион да си взема и за първи път пробвам този:
Скрит текст:
Той е от серията Витал на Балея, предположих, че като е за "зряла кожа" ще е и подхранващ. Ами много ми хареса, много бързо попива в кожата, ароматът е приятен. Отгоре си сложих и олиото на Балеа 5 в 1 - разкошно подхранване се получава.

Преди това ползвах този на Балеа:
Скрит текст:
Богат лосион, но отвратително мазен и гъст, все едно се мажех с крем Нивеа. Нямах търпение да свърши.

За ексфолиращите чорапки на Балеа - на мен не са ми парили при допир с вода. Кожата ми се обели след седмица, но не ми се стори много качествено и дълбоко ексфолирането и все още имам нужда според мен. Сега търся други ексфолиращи чорапи, но не искам на Виктория с охлюви. Някой ако е попадал на по-агресивни и вършещи работа, нека препоръча.

# 146
На мен точно Виктория ми сеършиха агресивно таз работа.

# 147
На мен точно Виктория ми сеършиха агресивно таз работа.
И на мен.Стоях 20-30 мин и се обелиха на третия ден.

# 148
Аз вече чакам 4ти ден нещо да се случи... и нищо.
Седях с тях час и половина. След като ги махнах имаше леко парене, но изчезна до 20 минути.

# 149
  • София

Днес ползвах тези пачове. Много съм доволна! За 20 минути кожата ми беше изпила целия серум и беше станала свежа и напомпана.

Общи условия

Активация на акаунт