Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 827
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
От лентите за лице съм ползвала на Стреп с арган, розовите на Елеа и тези на Дева. Стреп захващат и премахват най-много косъмчета, но са и най-скъпи. Дева са доста по-слаби, но вършат работа. Откъм цена и качество съм доволна от Елеа и вече купувам предимно тях.

# 196
Момичета , може ли да ми кажете , от кои лентички кола маска сте доволни ? Става въпрос за лицето . Колебая се между Veet и Lycia . Чудя се дали би било проблем да взема такива за крака , но да ги ползвам на лицето ? Мислите ли , че излиза по - рентабилно така ? Simple Smile
Аз купувам Lycia и ги нарязвам на лентички по ширина. Много по- изгодно излиза

# 197
Тези маски дали ги има във всички обекти? Конкретно питам за Мол Марково Тепе.
Ако питате за маските на Missha, има ги в Мол Марково тепе. Аз от там си ги купувам, много харесвам всички, но любими са ми с лимон и тази с ориз.

# 198
  • Deutschland
Никога не съм чувала за сухо олио за коса 🤔
Имате ли наблюдения върху ФДТ на Катрис True skin? Покривен ли е, става ли за под маска?

# 199
Аз имам това. На влажна коса не е мазно като се пръска, за защита не мога да кажа още нищо.

# 200
Момичета, препоръчайте хубав, наситено черен и мек молив за очи, който не избледнява през деня..
Използвах Maybelline Colossal Kajal, но след 2 часа почти е изчезнал от очите ми и не ми е достатъчно черен..

# 201
Не оставам без ей това, влюбена съм в аромата му и ми се отразява добре на косата.
Фрау, жива и здрава да си!
https://images.app.goo.gl/CzWygfwTnVTkR6SD8

Маската на Orzene за боядисана коса - ползвам я вече над 5 години може би.

И тези шампоани на Балеа
https://images.app.goo.gl/okRpiBpMmcpCiGex6

https://images.app.goo.gl/8L8gFVChiUBvMPks9
Кой от двата шампоана дава повече плътност и обем? Имам тънка и права коса и повечето  шампоани които купувам, само ми я правят на перушина, която трудно се обработва.
Може би първия, но моята е гъста и си има обем по принцип. Пробвай да я миеш и сушиш с главата надолу, така има повече обем.

# 202
Момичета, препоръчайте хубав, наситено черен и мек молив за очи, който не избледнява през деня..
Използвах Maybelline Colossal Kajal, но след 2 часа почти е изчезнал от очите ми и не ми е достатъчно черен..
Аз ползвам на ейвън (когато реша да слагам молив). От серията тру колор. Тези, които нямат нужда от подостряне, а се въртят. Има матови, има с частици блестящи, има всякакви.. И на времето ползвах голден роуз, от тези с гъбатата за преливане и опушване на цвета. Тези на ейвън са по-меки и мазни, другите не знам дали не са ги нещо обновили, не ги ползвам сега.

# 203
Подкрепям горното мнение - avon автоматичен молив. Купувам по 2 като са на промоция.
Иначе и Катрис (също автоматичен) не са лоши, една идея малко се размазва /съвсем леко, незабележимо почти, но все пак/.

# 204
Благодаря момичета. Ще поръчам на Avon. ✌
Е, и аз се сдобих с това прословуто мляко за коса с манго. 😄 Ще видя как ще ми се отрази на косата.. напоследък е доооста суха. Балсамите на Garnier ги купувам постоянно. Не са нещо уау, но разплитат косата и много ми харесват ароматите.

# 205
Момичета, преди имаше една маска за лице на Хималая с нийм, но вече година не я виждам в Лили и ДМ. Има само с краставица и глина, да не би да са спрели от производство маската с нийм?

# 206
Днес ходих до ДМ за някои неща и видях от професионалната им серия за коса олио или серум за цъфтящи краища, сега гледам снимки в интернет, но не съм сигурна дали го намирам. Ставаше и на суха и влажна коса, към 7лв. Някой ако се сеща и го ползва, с отзиви? Ще взема да го пробвам май следващия път.

# 207
Днес ходих до ДМ за някои неща и видях от професионалната им серия за коса олио или серум за цъфтящи краища, сега гледам снимки в интернет, но не съм сигурна дали го намирам. Ставаше и на суха и влажна коса, към 7лв. Някой ако се сеща и го ползва, с отзиви? Ще взема да го пробвам май следващия път.
И аз търся нещо за цъфтящи крайща,но само ножицата помага.Ще се радвам да споделиш след време.

# 208
Цитат на: lilipan link=topic=1295806.msg42201059#msg42201059
И аз търся нещо за цъфтящи крайща,но само ножицата помага.Ще се радвам да споделиш след време.
О да, аз се постригвам сама и гледам да е често, но ми допадна описанието на продукта.
Поправям се, мисля че точно този серум гледах.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 21:02 от Poppyflower

# 209
Това да не е спряно и то?

В близкия ми дм вече 2ра седмица го няма.

Общи условия

Активация на акаунт