Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 807
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Някоя от вас боядисва ли си веждите сама? С микроблейдинг съм, но доста избеля, а още не мога да си харесам къде да ми ги освежат. Не ми харесват в момента и искам да си ги боядисам вкъщи. Купих си боя за вежди от Лили на Делия, но май някъде прочетох, че не боядисва кожата, а аз искам да хваща и на кожата. Някоя да има опит с тази, или друга боя?
Купувала съм си къна за вежди на фито козметик от ДМ, мажеш с нея и стоиш 15-20 мин. Аз лично съм стояла и повече, за да хване повече пигмент. Хубава е, обаче пада за няколко дни. Не съм срещала къни/бои, които да се задържат повече.

# 286
В 36.6 я има промоцията и дори и самите балсмаи са намалени, 2 бр. излизат 7,80лв. май. Попринцип, би трябвало да е във всички аптеки, защото това инфо в от сайта им, но днес като питах в sopharmacy, нищо конкретно не ми казаха "следете в сайта", но там не пише нищо за тази промоция. А м-у в 36.6 има хубаво зареждане на Апивита и на мед. козметика.

# 287
Може да се пробва с къна за татуировки, те държат по повече време, но аз лично не бих правила такъв експеримент при положение, че оформянето на вежди с помада отнема не повече от 5 минути.

# 288
Момичета, аз с риск да стана банална с четките за коса да попитам има ли разлика между тези двете - освен дръжката.
На места пише, че оригинала е за тънка и слаба коса, а другата за блясък. Но дали е така... на мен тази с дръжката ми се струва по-удобна, но косата ми е точно тънка и слаба 😀... и два дни се чудя коя да взема 🤦‍♀️

# 289
Вземи си от Лидл, Джъмбо или ДМ - струват по 5-6 лв. Имам и оригинала Тангъл тийзър, никаква разлика няма.

# 290
Според мен е леко маркетингов трик, четка за блясък..Nerd
Мен не ме кефят без дръжка и онзи ден си купи wet четката, но ще си я ползвам не само на мокра коса.

Това ползвал ли го е някой?
https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-revolution-gel-za-vezhd … ite-2-5-gr-519681
Точно такъв цвят би ми паснал, досега карах с моливи, но към края на деня нищо не е останало от тях.

# 291
Шантал, аз в момента ползвам точно тази помада. Не мръдва докато не си сваля грима, че някой път и с мицеларна вода не успявам да я махна напълно. Само от към цветове внимавай какво ще си избереш, че повечето им са доста тъмни и наситени - точно графита на живо е доста сиво.
Аз да питам пак по темата за веждите - препоръчайте ми хубава четка за рисуване на вежди, моля?

# 292
Според мен е леко маркетингов трик, четка за блясък..Nerd
Мен не ме кефят без дръжка и онзи ден си купи wet четката, но ще си я ползвам не само на мокра коса.

Това ползвал ли го е някой?
https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-revolution-gel-za-vezhd … ite-2-5-gr-519681
Точно такъв цвят би ми паснал, досега карах с моливи, но към края на деня нищо не е останало от тях.

Аз съм тази помада и ми харесва много.
В Инстаграм тези от вас които следят български гримьори - Таня Христова я препоръчва често като най-добрата бюджетна помада.
На мен обаче това ми е първи такъв продукт и нямам база за сравнение.
Хубава е, издържа цял ден, водоустойчива , аз си харесвам веждите с нея и вече не използвам молив.
Моята е цвят Medium Brown - с тъмно кестетява коса съм.

Ето така стои 😁

# 293
Еее, едва ме навихте Joy
Sunshine, аз в момента съм с доста по-светла коса от твоята, но веждите са ми почти черни и трябва да търся златната среда.

# 294
И аз щях да питам за други подобни четки като tangle teezer (тези, които ги има в сайта на лили) дали са хубави. А специално някоя от тези има ли ги и огъват ли се зъбците? Бях си взела една подобна от Лидл, но зъбците бяха много твърди и не се мърдаха и реше много зле.

Иначе вчера гледах едно видео ревю за tangle teezer за тази оригиналната без дръжка и в него казаха, че е удобна, но коя повече не знам.

И тази също, ако някой я има би ли споделил отзив

# 295
Имам на Franck Provost четката. Нищо кой знае какво, четка като четка. Аз не съм и очаквала нещо невиждано де.

# 296
Tangle teezer се ползва дълго и си избива парите, често я пускат и на промо на много прилична цена. Вземете си я по- добре, отколкото две реплики. Използвам от години и препоръчвам. Всяка коса е различна зная, но малко са недоволните.

# 297
Взимала съм реплика-Ebelin oт ДМ за дъщеря ми. Въпреки че косата й все още е рядка, зъбците са доста огънати/деформирани.

# 298
  • София
Знаете ли до кога е намален BB  крема на Миша в  Лили!?

# 299
Tangle teezer се ползва дълго и си избива парите, често я пускат и на промо на много прилична цена. Вземете си я по- добре, отколкото две реплики. Използвам от години и препоръчвам. Всяка коса е различна зная, но малко са недоволните.
Абсолютно! Моята я имам от 3 години, а да не ви казвам колко пъти съм я изпускала на земята и нито е пукната, нито е с криви зъбци. Тотален любимец ми е тази четка! Не бих я заменила за друга. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт