Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, а ББ кремовете на Миша 20мл и 50мл с различна номерация ли са?
В Нотино гледах номер 21 20мл е бледо розов, а номер 21 от 50мл е съвсем друг цвят , нещо сивеещо.

# 346
  • Deutschland
Препоръчвам душ геловете на Палмолив от тази серия. Ако ги намерите някъде, не се колебайте. Истинско блаженство.
Взех за проба и балсам на Сайъс Salonphlex, защото маската не намерих, а много ми харесва. ФДТ на Дъглас е номер 4, тъмен пясък и се надявам цвета да ми пасне. Нямаше тестери 😭 и го грабнах напосоки.

# 347
  • Пловдив
Идвам да похваля маските тип тюрбан на Balea, лимитки са, намерих ги на стелажите до касите - с аромат на нар, папая. За съжаление явно са останали доста малко и си взех само три. Много добре подействаха на косата ми, стана бляскава и жизнена. Съжалявам, че не зареждат, надявам се отново да ги пуснат.

# 348
Да споделя, че в аптеки Медея Апивита са с отстъпка - 20% Simple Smile

# 349
Имате ли вречатления от този околоочен крем? Не знам да ли е нормално, но мирише на нещо доста неприятно / между гранясала мазнина и манджа с подправки, хахах/ само докато се нанася, после изчезва миризмата.

# 350
Идвам да похваля маските тип тюрбан на Balea, лимитки са, намерих ги на стелажите до касите - с аромат на нар, папая. За съжаление явно са останали доста малко и си взех само три. Много добре подействаха на косата ми, стана бляскава и жизнена. Съжалявам, че не зареждат, надявам се отново да ги пуснат.

И аз взех миналата седмица. Ще пробвам съвсем скоро и ще коментирам. На сестра ми са й любими.

# 351
  • Deutschland
Аз имам такива тюрбани на Ikoo, но не съм ги пробвала. Взех и някакъв treatment на Джон Фрида уж за блясък, за руса коса, но и за него време не остава.
Никнат ни кучешките и не съм много в час 😭

# 352
Да похваля пилинга и серума с витС на Дева.Много съм доволна.Взех и маски на Балеа и нощен крем на Рефан и измивен крем на Балеа всичко с витС.

# 353
  • In The Middle Of Nowhere
И аз хресвам пилинга с вит Ц на Дева, но не бях обърнала внимания, че има и околоочен от същата серия https://static.framar.bg/product/deva-vitamin-c-serum-eye.jpg някой ползвал ли го е?

# 354
И аз хресвам пилинга с вит Ц на Дева, но не бях обърнала внимания, че има и околоочен от същата серия https://static.framar.bg/product/deva-vitamin-c-serum-eye.jpg някой ползвал ли го е?
Аз, ползвам жялата серия.Върху серума слагам крем.Не мога да дам много обективно мнение, защото нямам проблем около очите, но не ми дразни, не щипе, приятно се нанася.

# 355
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси, аз не очаквам чудеса за тези пари(аз също нямам сериозни приблеми в околоочната зона), важно ми е да няма нещо неприятно при нанасянето:)

# 356
От кои капсулки за лице на Балеа сте най-доволни?

# 357
Нощните и витС.Ама и двата вида не съм ги виждала от доста време.

# 358
Магазинът на Елитис в Халите не работи и ще отвори чак на 4-ти.
Аз днес се разхождах до там напразно Sad
Казвам само за информация, да не остане още някой разочарован като мен.

# 359
Много съм доволна от серума с вит. С на Балеа. Много приятна и лека текстура, озарява кожата, единственият минус е, че стои леко сухо и има нужда от нанасяне на крем, не може да се мине само със серум. Сега съм купила и измивен гел от серията и ще дам отзиви, като го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт