WandaVision

• 4 952
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Има няколко новини от Марвъл и Дисни.
Всички стари шоута на Нетфликс (Джесика Джоунс, Люк Кейдж и т.н. имаше там едно 6, 7 шоута, абе имаше си) са стопирани и ще бъдат изтрити от всякакъв канон и никога повече няма да се подновяват.
Обявиха, че ще включат X-Men в кино Вселената на Марвъл, но никакъв намек за старите и така обичани от нас герои от Фокс ертата (всички ги знаем, да не ги изброявам). Проектът се казва, ''The Mutants'' и се спекулира, че ще са нови актьори и истории. Един вид рибути на всичко, но така ще бъдат написани, че да има логично обяснение, защо никой не е чувал за тях в света на Авенджърите и да им измислят някакво подобаващо място на хранителната верига.
Лично за мен всичко това е една огромна каша и недоразумение, което колкото повече пипат, толкова повече потъват. Оставете бе хора.

# 91
От тези на Нетфликс ми харесваше само Деърдевил. Джесика Джоунс имаше добър първи сезон и посредствен втори.
Аз още се колебая дали да гледам шоуто за Сокола и Зимния войник, нещо не ми е много интересно... Може и да размисля, на кантар съм.

# 92
  • София
Там ще е яко екшън предполагам и едва ли ще е толкова оригинално и със загадки като УандаВижън, но аз ще си гледам де, хехе.

Кофти, че никой от вас тук не гледа The Walking Dead. А Тиф и Star Wars не гледа, уф. :/
В смисъл липсвате ми в темите де, хехе;)
Аз съм известен като болен фен на ''Войните'', но ''Живите мъртви'' са ми не по-малко на сърцето. Simple Smile

# 93
Не харесвам зомбитата никак. Напоследък чета един комикс за зомбита - Паралелен град (в Уебтуунс), но там не ги дават много, затова не ме дразнят Simple Smile

# 94
  • Вестерос
Аз да не гледам Star Wars? В голяма грешка си, супер фен съм Grinning

Аз харесвах и Джесима Джоунс, тя беше с три сезона и Деърдевил, ама последният му не съм го доизгледала. Сега гледам Killing Eve и много ме кефи.

# 95
Значи вторият сезон на Джесика ми сегуби... Или третият? Кой беше с майка й?
Сега погледнах Редита на УандаВижън - не е истина колко хора твърдят, че Уанда била злодеят на сезона и трябвало да си понесе последствията. За ен-ти път се убеждавам, че с американците (аз и те) имаме противоположни разбирания за ... всичко. Забелязвала съм го в най-различни дискусии. Не че си губя времето да пиша там, само преглеждам понякога Wink
Скрит текст:
На мен Редит ми е полезен най-вече за едно нещо - много лесно намирам новите глави на две-три манги, които следя (в сайтовете за манга се публикуват по-бавно, отколкото в съответните субредити).

# 96
  • Вестерос
Не разбирам с майката какво имаш предвид?

# 97
Нали в единия сезон на Джесика Джоунс присъстваше нейната откачена майка - този го помня. Помня и първи с Дейвид Тенант, обаче кой е другият?

# 98
  • Вестерос
Третият явно не си гледала. На края на втори журналистката, която ѝ е като сестра, сега не се сещам името ѝ, получи сили

# 99
  • Somewhere far away
малко встрани от темата , но дяволо я отвори така че и аз ще се включа. Grinning
 Аз съм гледала всички на Netflix -  ами много жалко ще е , защото за мен лично най-добрия Punisher e Jon Bernthal. няма как да го вкарат в марвел вече е явно,но поне да бяха помислили за някакво  достойно продължение. Същото е и с Daredevil - Чарли беше / е много по -подходящ за ролята от Бен Афлек. 
Относно Walking dead -  следях го и ми беше интересен, но последните два сезона тотално ме загубиха. не съм гледала и нямам и желание вече.

И по темата  да си имаме един календар :

# 100
  • София
уф, е, Тиф, понеже не пишеш в темата за Мандалорецът и си помислих, че не гледаш. Wink

Deathcrush,
хубава снимка, очертава се въпреки всичко силна 4 фаза. Да видим. Simple Smile

# 101
  • Вестерос
Не пиша там, че не съм изгледала втори сезон.

# 102
  • София
Хмм, значи все пак е трябвало да има Д-р Стрейндж?

малко случайно, но вижте на какво видео попаднах

# 103
Включвам се и аз в темата, благодаря за насоката към нея.  Изгледах Wandavision, чаках си чинно всички надписи, защото бях чела, че препратката е към Доктор Стрейндж, ама нищо такова не видях.

Иначе към сериала съм със смесени чувства. Измислиха как да върнат Вижън, но елементът с вещиците не ми беше добре направен, малко отгоре отгоре го минаха.

# 104
  • Ланкър, планините Овнерог
Втората скрита сцена на последната серия си е препратка към Д-р Стрейндж. Уанда ще я има там.

Общи условия

Активация на акаунт