Мнения за Американски университет Благоевград

• 57 260
  • 497
  •   1
Отговори
# 405
Питам за следващата учебна година. Някакви ориентировъчни месеци ако може някой да даде.

# 406
  • София
Първият прием тази година беше до 15,01, втория до 15,3  след това май имаше и до 15,5. Вижте в сайта им.

# 407
Много благодаря! Питах тук, защото предполагам, че конкретни дати още не са публикували. Годината не е почнала още.

# 408
  • София
Питам за следващата учебна година. Някакви ориентировъчни месеци ако може някой да даде.
На сайта на АУБГ е добре описано.
Първият краен срок е 15 януари, отварят портала около края на септември за кандидатстване за следващата година. Около началото на март се получават писмата от университета дали са приети

# 409
  • София
По-скоро края на февруари. Мисля на 27,2 беше

# 410
  • София
По-скоро края на февруари. Мисля на 27,2 беше
Права си, в края на февруари беше тази година, аз го карах по спомен от отворените врати и защото очаквахме да е в началото на март.

# 411
Здравейте, вече сме в очакване на началото на учебната година. Открих графика на за пристигане на студентите в кампуса, но не откривам информация за откриването на  учебната година. Някъде бях чела - 1 септември в присъствието на родителите, но не откривам информация. Моля някой запознат да сподели, искам да предвидя придвижването, че ни е 5 чса в едната посока. Благодаря!

# 412
  • София
Мисля, че още е рано да я съобщят.
Пожелавам на новоприетите студенти успех и сбъдване на мечтите им!
Дъщеря ми и до днес казва, че ориентациоонната ѝ седмица е била едно от най - хубавите ѝ преживявания в университета.
Ох, кога мина това време, когато аз се вълнувах за постъпването ѝ в университета....

# 413
  • София
Аз пък за откриване с родители не съм попадала. Но едва ли е на 1,09, защото тогава почва седмицата на ориентация, а учебния процес на 9,09.

# 414
  • Варна
Здравейте, вече сме в очакване на началото на учебната година. Открих графика на за пристигане на студентите в кампуса, но не откривам информация за откриването на  учебната година. Някъде бях чела - 1 септември в присъствието на родителите, но не откривам информация. Моля някой запознат да сподели, искам да предвидя придвижването, че ни е 5 чса в едната посока. Благодаря!

Обадете се в отдел Прием и попитайте кога е насрочен коктейла с родители и преподаватели. Обикновено е вечерта в първия ден от ориентацията, затова си запазете хотел. Децата трябва да получат детайлна програма с разпределението по групи (във випуска на сина ми, групите бяха 16) и часове - очакват ги незабравими дни. Ще редуват обучения и игри, всяка вечер ще имат събитие на ливадата - караоке, пица, TGIF, AUBGers' Got Talent, ще търсят съкровища, ще спортуват, а последния ден ще имат и екскурзия (до Банско, Мелник или Рилския манастир), а вечерта, отново на ливадата, ще имат парти със старите студенти. Въобще, добре е да имат по едно одеало за пикник в багажа. Както казва Валенцето, първата седмица ще я помнят с носталгия и щастливи спомени.

П.с. Дописвам. Откриването е още в 9.00 сутринта пред ABF - ще има речи, топли думи, сувенири за всички студенти преди да прекрачат прага на  АBF, но това е само за студенти. Родителите, разбира се, могат да гледат, но са единици. Вечерта, обикновено от 18.00 е коктейла с родители, студенти и преподаватели, най-често го провеждат в Sport Hall-a.

# 415
Да дам информация, за който се интересува. Приемът на документи започва септември месец и първата партида е до 15 януари, като резултатите излизат след 1-1,5 месеца. т.е до 1 март принципно трябва да има информация дали детето е прието.

# 416
  • София

П.с. Дописвам. Откриването е още в 9.00 сутринта пред ABF - ще има речи, топли думи, сувенири за всички студенти преди да прекрачат прага на  АBF, но това е само за студенти. Родителите, разбира се, могат да гледат, но са единици. Вечерта, обикновено от 18.00 е коктейла с родители, студенти и преподаватели, най-често го провеждат в Sport Hall-a.
Това на 1,09 ли?

# 417
  • Варна

Това на 1,09 ли?

Ако това е първият ден на ориентацията, предполагам, че да. Традиция е коктейлът с родители да е първият ден вечерта и не виждам причина да има промяна тази година. Следете сайта, има таб Orientation schedule, за сега пише само TBA.

# 418
  • София
Благодаря!

# 419
Четох назад, че има две дати за ден на отворените врати - през октомври и през февруари? Кога евентуално ще обявят за идващия октомври?

И още един въпрос - без значение на наличието на сертификат Cambridge оставам с впечатление, че и наличието на SAT e голям плюс, за Science специалностите ме интересува?

Общи условия

Активация на акаунт