Тази вечер се разходих по темите тук.. уж да видя какво се случва с колегите на Джано, и с проектите им. : ))
Какво да ви кажа Джан им е "любимец" .. РП също им е любим сериал.. : )) Не го забравят Джан.. мине-замине време.. си го споменават.. Радвам се, че ги вълнува и се интересуват .. даже и някои "новости" за него научих от тях
знаят доста.. четат, интересуват се за кариерата му.. за личния му живот.. и за сексуалната му ориентация .. : ))Ние пък сме много тясно скроени души.. не вземем да обсъдим тук някои колеги на нашето момче..
То дето се вика при Джан, всяко зло за добро се получи. Защото съм сигурна, че ако нямаше такава медийна кампания към него насочена в Турция, а му приемаха работата и я оценяха според качеството й, нямаше да тръгне навън. И щеше да си е доволен с това, което снима там. А все пак турският пазар дава ограничено като количество и качество теми и вероятността да си беше останал затворен в една тясна рамка е голяма.
В този смисъл направо услуга му направиха, че така се развиха нещата. Макар че на мен лично много ми стана кофти, като спряха Мистър Грешен, сега в перспектива виждам, че така е трябвало да стане. Не знам, за мен и Италия е междинна спирка. Аз не виждам Джано да остане цял живот там, макар че ако си намери средата, може и да стане. Според мен работата отива към Холивуд, ама да видим. Много му го пожелавам, защото сам го беше казал, че го иска. Той май каквото си е поставил за цел досега го е изпълнил. Макар че навремето му се смяха, какви невероятни мечти имал, той взе, че ги реализира една по една. Това не го може всеки.
Момичета, благодаря ви, че изпълвате темата с позитивизъм, с добро настроение и много новини и снимки. Чета ви с удоволствие всеки ден.

Как да не им е на хората в устата. То злобата по хората ходи, така сме тук балканският манталитет, вместо да си гледаме в нашата градинка и нея да си поддържаме в приветлив вид, гледаме тая на съседу колко е голяма, и красива, и си викаме "Бря, тоз па отде ли така успява...?! Я дай да взема аз да му разровя калта, пък да види той.. " 

колко ли и тя завижда на колежката си...