🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 983
  • 735
  •   1
Отговори
# 255

Тази вечер се разходих по темите тук.. уж да видя какво се случва с колегите на Джано, и с проектите им. : ))
Какво да ви кажа Джан им е "любимец" ..  РП също им  е любим сериал.. : )) Не го забравят Джан.. мине-замине време.. си го споменават.. Радвам се, че ги вълнува и се интересуват .. даже и някои "новости" за него научих от тях Joy знаят доста.. четат, интересуват се за кариерата му.. за личния му живот.. и за сексуалната му ориентация .. : ))

Ние пък сме много тясно скроени души.. не вземем да обсъдим тук някои колеги на нашето момче..
Грозде, по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката. Който каквото иска да му обсъжда, с това само го правят неволно по-популярен.
 То дето се вика при Джан, всяко зло за добро се получи. Защото съм сигурна, че ако нямаше такава медийна кампания към него насочена в Турция, а му приемаха работата и я оценяха според качеството й, нямаше да тръгне навън. И щеше да си е доволен с това, което снима там. А все пак турският пазар дава ограничено като количество и качество теми и вероятността да си беше останал затворен в една тясна рамка е голяма.
В този смисъл направо услуга му направиха, че така се развиха нещата. Макар че на мен лично много ми стана кофти, като спряха Мистър Грешен, сега в перспектива виждам, че така е трябвало да стане. Не знам, за мен и Италия е междинна спирка. Аз не виждам Джано да остане цял живот там, макар че ако си намери средата, може и да стане. Според мен работата отива към Холивуд, ама да видим. Много му го пожелавам, защото сам го беше казал, че го иска. Той май каквото си е поставил за цел досега го е изпълнил. Макар че навремето му се смяха, какви невероятни мечти имал, той взе, че ги реализира една по една. Това не го може всеки.
Момичета, благодаря ви, че изпълвате темата с позитивизъм, с добро настроение и много новини и снимки. Чета ви с удоволствие всеки ден.

# 256
Добро утро и от мен момичета, то вече добър ден ще стане. Grinning Flowers Cherry Blossom
Грозденце, остави ги да си пишат, на Лисицата й е кисело гроздето, нали знаете. Grinning
Отделно те как да се занимават с техните си теми и техните си актьори, като там е скучнотия, друго си е да обсъждаш Слънцето. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ми я го гледай, излезе извън Турция, световноизвестен е, ще става и още повече, реклами снима, красив е, успешен е. Nature Sunny Как да не им е на хората в устата. То злобата по хората ходи, така сме тук балканският манталитет, вместо да си гледаме в нашата градинка и нея да си поддържаме в приветлив вид, гледаме тая на съседу колко е голяма, и красива, и си викаме "Бря, тоз па отде ли така успява...?! Я дай да взема аз да му разровя калта, пък да види той.. " Joy Rolling Eyes
Добре сме си ние тук, намерили сме си нашата хубава темичка и си я поддържаме да расте в красота и слънчеви дни. Simple Smile
Сонни, прекрасна статия, благодаря ти, че си ни я поместила. Simple Smile
Ели, много добре са се получили сладките, изглеждат много вкусни. Simple Smile
Отплеснах се аз пак в размисли и страсти... Grinning
Хайде един Джанко и от мен за късмет в петъчният ден. (стара снимка е, но при липсата на нови) Heart

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 11:13 от Angel87

# 257
Здравейте, момичета,
Прочетох, че утре вечер ще има ТТ акция в подкрепа на Йозге. Ако имате време или желание може да участвате, аз бих, но ще имам гости, които много рядко виждам и Джан ще трябва да ми е табу за нея вечер, слава богу неделя, живот и здраве ще участвам, тя беше в подкрепа на МГ май, започвал някъде и хората се вълнуват.
Аз снощи си пуснах от първите серии, не ми омръзват тия сладури, музиката, красивите места... Страхотен филм.

Сладкия ни трапчинко, не че не е винаги, но тук е много хубав пак. Хубав ден.❤️💖💞

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 13:05 от sonnni

# 258
Бонджнорно! Hug

Аз нямам какво да добавя, ама като сте заговорили за Йозгюр, айде да ви пусна малко Йозгюрови настроения Wink

# 259
От ИГ на Джан.. Започна подготовката за Сандокан и уроци по езда : ))
Подписана "Ginebro" Animal Horse
Ginebro - Джинджър Heart Името на кобилата

Принцът на бял кон Nature Zap
На кака ездача сладък.. Конникът ми красив!!

Рагации.. гответе се.. Малайзийският тигър идва..

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:54 от grozdence.

# 260
Тъкмо си мислех, че днес не съм припадала Joy Animal Speak No Evil

Знаех си, че принца на бял кон съществува Animal HorseNature FireHeart Eyes

Като я гледам тази снимка и осъзнавам, че тази кобила има по-добър живот от мене Joy

# 261
Стефке ти ли си? Joy

Джинджър ли е Джинебро ли е тази млада красива кобилка не знам... ноо ще се влюби в Джано както Тесла беше ... : )) А конете как обичат .. със сигурност ще го обича, както ние него!! Heart

# 262
Хубав кон и Джан. Коя ли рагаца ще се метне при Малайзийския тигър?
Тази спряганата не ми допадна особено  изглежда няма да е тя .

Стефка като е видяла принца е приготвила роклята и букета .

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:45 от femmi2

# 263
  • На юг от тук

Ние сме като затворената кобила. ExpressionlessLaughing колко ли  и тя завижда на колежката си...Money

# 264
Катина, четеш ми мислите Joy

# 265
Време е вече да видим на Джано панталоните и ботушитеее .. Grinning Да не ми режат тея снимки на четвъртини .. Joy да не си играят с "болното" ни въображение Joy

АМОРЕ МИО.. други колежки няма да яздиш нали?!?

Това е написано за хората и конете от един световно известен жокей
“Конете са големи - щастливи деца. Много зависи от това с кого общуват, кога и как ще го покажат. Конят е огледало на нашето вътрешно състояние на ума. Заставайки или яздейки кон през първите 5-10 минути, мога да разбера какъв човек сте, без да знам нищо за вас. До тази степен конят е огледало на човека.”

# 266
Гроздеее , хубава емотка  ,  ще язди други колежки  особено италиански нали разбираш Mask

# 267
Какво е висша форма на отчаяние... толкоз да си умираш от любов по Джан Яман, че да ти се иска от човек да се превърнеш в конско седло JoyJoyJoy

# 268
Хайде рагации един поздрав!!
Тази песен е от 34567 години.. а сякаш е писана за нашето аморе
Heart

АААА.. ЛЮБОВ ЛЮБОВ МОЯ..
Светлината на утрото ми..
Любими любими мой .. това си ти..

Ти си най- красивият!
Най- красивият в света!
Ти си единствената звезда..
Нощем и денем..

https://www.vbox7.com/play:3d320853

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 17:42 от grozdence.

# 269
Стори от Клаудия - "Моменти преди думата" ми го преведе чичо Гугъл Grinning Grinning Grinning Който разбрал, разбрал Grinning

Между другото днес осъзнах, че най-вкусни са спагетите с песто ДжАновезе Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт