🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 990
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Тази вечер се разходих по темите тук.. уж да видя какво се случва с колегите на Джано, и с проектите им. : ))
Какво да ви кажа Джан им е "любимец" ..  РП също им  е любим сериал.. : )) Не го забравят Джан.. мине-замине време.. си го споменават.. Радвам се, че ги вълнува и се интересуват .. даже и някои "новости" за него научих от тях Joy знаят доста.. четат, интересуват се за кариерата му.. за личния му живот.. и за сексуалната му ориентация .. : ))
    Grinning мернах го преди няколко дни Grinning
Ами какво да правят момичетата, когато патрона им така блести от хубост и талант, че се налага втори главен да включват в сериала Grinning  Така поне нещо хубаво и талантливо могат да изкоментират.

# 271

Стори от Джан.. подготовка по бойни изкуства!

Ще го изям бееее... на кака буйното момченце... Heart

УДРИИИИ... Joy

Мрежата гърми! Турския Брад Пит! Само аналогии правят! Тристан турски вариант! Nature Fire

Ахх как ги искам двамата заедно в проект!!  Направо няма да ставаме от пода рагациии .. Joy ще лазим.... Joy Joy Божеее жива да не бях.. защо му дадох............

Реакции на комшиите DIZI DOCTORU .. минути след като се появи снимката.
Много бързо взеха да го отразяват.. м******* им Турска .. Joy шЪ си изкълчат шията .. да надничат към Божествения .. със завистливия си поглед .. Joy

"Джан  Яман  се подготвя за проекта Сандокан!
Джан Яман, който ще играе главната роля в новия сериен проект Sandokan на продуцентска компания Luxvide,  реализирала сериали като Medici Masters of Florence и Back To The Island, водещата продуцентска компания в Италия, започна подготовка за ролята си в сериала.
Актьорът, който наскоро засне рекламен филм с режисьора Ферзан Йозпетек в Италия, запретна ръкави за новия си сериал. След края на снимките на рекламния блок  започна тренировки по конна езда.
Яман също ще вземе уроци по използването на оръжие за поредицата."

Момичета, косата му скоро ще изглежда така ... може да направи повторна снимка Аморето ни горещо... подобна на тази.. Иншаллах.... Innocent

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 20:53 от grozdence.

# 272
Леле с тия мечове, ятагани много сладък бе.
Как ще му отива тая роля, толкова е различна от досегашните му.
Няма роля с роля, образ с образ, които да си приличат.
Колкото до Брад Пит, ами Джано си ми е по-хубав.
Тая турска преса, нещо много бързо обърна палачинката ма..цата им.
Да видят какво съкровище са изпуснали.
Много имат да надничат  и да си кривят вратовете grozdence.
Пу съм Джинджър !

# 273
От IG на момичето, което пише текстове по снимките на Джан...

“Тъмно яке, което да го предпазва от студа и елегантен шлем, който да оформя красотата му. Тишината на това място се отразяваше на пътното платно. Беше му назначен бял кон, символ на сила и чистота, с който трябваше да споделя интензивната подготовка. Сега беше време да се опознаят. Щракането на копитата по паважа се смесваше с това на ботушите му, докато влажният въздух на римската провинция галеше лицето му. Те стояха мълчаливо, рамо до рамо с онзи модерен принц, който здраво закопчаваше ръцете си към тези юзди. Трябваше да извървят хиляди стъпки заедно и като във всяка уважаваща себе си приказка и всичко щеше да започне отначало. Джинджър го беше изучавал, наблюдавал, помирисвал, изследвал, както може да направи само кон, той беше почувствал ентусиазма и желанието си да се учи, но преди всичко се беше втренчил в очите му и бе възприел добротата на душата му, беше приел, че той щеше да бъде отличен рицар и щеше да бъде верен спътник, готов да го накара да постигне изключителни резултати и да му позволи отново да покаже на света колко специален е той.”

# 274
Елизке, изтърва, много преди тебе вече се заплюха като Джинджър Grinning Grinning Grinning

Относно Брад Пит - никога не съм го харесвала, ни млад, ни стар. Винаги съм се чудела защо е нарицателно за най-красив и секси мъж на света. Объркали са се нещо, но той Джано не е бил роден още тогава Grinning Никаква база за сравнение няма, нашето е по-по-най, бе! Grinning

Относно комшиите -  да очакваме скоро да издигнат паметник на Джано, накъде рядом до паметниците на Ататюрк и Ердоган? Grinning Ей, много обичам да си ходя на моренце там и да си ям вкуснотийки, ама много ме дразнят покрай Джано Grinning "Късно е, либе, за китка! Мандалото лопна" е положението Grinning

Иначе Стефания пуснала анкета "Какво искате да бъдете?"
1. На Джано кутията със спагети
2. На Джано коня
3. На Джано меча
4. На Джано плетените чорапки
Скрит текст:

Коня, коня съм аз!

# 275
Ели, аз се заплювам, кутията със спагети да съм... Grinning
Така до снимчица на Джанко, като спагетка се оприличавам аз, та затова.. Grinning Момичета, да не си помислите нещо сега, аз само искам да кажа, че много обичам да ям спагети. Grinning Blush

# 276
Ангелче,  ние въобще не сме си помислили, че искаш Джано да те изяде като сварен макарон... Ние тук само монахини сме се събрали, такива неприлични мисли никога не ни минават през главите...

Покрай тези коне и мечове забравих да ви споделя, че днес имах скромен поетичен напън. Посвещавам следващите редове на Джано и на вас, момичета!

Понякога ми се иска да ида в АзербайДжан,
понякога си мисля за мусакичка с патлаДжан,
но най много си мечтая за гореща среща с Джан!

Сама си се смея на простотията Grinning

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 23:34 от Ели-Мели

# 277
Абе аз си знам, Ели, че е така, ама да си кажа, за всеки случай, дето се вика. Grinning  (че знам ли кой от къде ще прочете Grinning) То и аз съм си в тоя клуб, "монахинският", знаете си ме... Joy
Браво, много яко ти се е получило творчеството. Hug Hands Clap

# 278
Ели-Мели,понеже цял ден бях заета,
нищо не съм видяла, значи съм Джинджър,
а ако ли не ще се редуваме, да няма сърдити.
Джан има голямо сърце ,ще ни побере всички.
Ееех мечти, мечти, добре че са безплатни,
че колкото са много, всички ще сме разорени.
Цитат
Понякога ми се иска да ида в Азербайджан,
понякога си мисля за мусакичка с патлаДжан,
но най много си мечтая за гореща среща с Джан!
Ох истински ме разсмя Ели.

# 279
Аз нали ви писах, че потънах пак в магията на МГ, и влизам сега в темата и колко неща съм изтървала. Джанко на белия кон, това вече ме развълнува, СандоДжан става една идея по-реален и ... Джанко спортува, Джанко с макарони, спагети... Джан навсякъде.
Да ви кажа аз Брад Пит го харесвах, обаче тая лудост, която Джан предизвиква у всички ни е чудо невиждано. С тия Инстаграми, ТТ акции, сериалите, рекламите, всеобщото обсъждане, верно се пристрастих много сериозно. Постоянно искам да го виждам пред очите си, верно си е превзел сърцето ми, защото днес по радиото като пуснаха Гангстерския рай и познайте с филма на Мишел Пфайфър ли го свързах или със среднощните сторита, в които се замесих покрай Джан...
А какво още ще свързвам с него и ще ми изниква неочаквано от нищото не ми се мисли.
Джан да е! Нямам претенции под каква форма. Ама това с Принца на белия кон ми хареса като приказка-Джанофантазия за лека нощ, размечтах се и нямам търпение за новото му преобразяване... Съвременния ни приказен Джан. Добре че го има.Колко животи прави по-красиви❤️🥰❤️ Моят със сигурност.

# 280
Ох, не искам да се цепя от колектива, моля не ми се сърдете за апокрифните слова, но .... аз Брад Пит го харесвам, мисля, че е много талантлив актьор и красив мъж и макар че изобщо не си падам по романтики, още по-малко по драми, "Легенди за страстта" е класика (сигурно съм пристрастна и заради Антъни Хопкинс). Еми, не мога да си кривя душата. Джано не е на неговото ниво (в момента!) , но то според мен е просто, защото на Джан кариерата сега започва и тепърва ще има шансове да се доказва.Надявам се и да го задмине. Защо не, ако си изиграе картите правилно, има всички шансове за голяма кариера.
Просто не разбирам защо пресата все умират да го сравняват с някого. Джан си е неповторим. Аз не мога да се сетя за друг като него. Да си стяга терлиците и да прегазва Сандокан, че къде още подвизи и роли го чакат.
ПП> Сега си мисля, че ако трябва да го сравнявам с някого, бих го сравнила с Джони Деп по аксесоари и начин на обличане (донякъде само, разбира се!) и с Джордж Клуни като темперамент - интелигентен, с тънко чувство за хумор, начетен, и дава много от себе си за благотворителност.

# 281
Аз нито Джано ще върна нито Брат ти Пит.. Единия го взимам за мъж.. другия за любовник.. и си уреждам комфорта на макс!! Joy Не ви знам вашите вкусове.. ноо аз не съм претенциозна.. Joy

Ей ма на.. вятър ме вее на бял кон.. а ЗАД мене седнал този момък убав .. Joy

и ПРЕД Брад Пит сядам на коня и потеглям..и иич няма да се чудя .. Joy

# 282
Грозде, остави поне единия, ти мина и всичките ергени обра...

# 283

Оххх, момичета, днес ме уморихте! Имайте милост към баби като мен.
    Изчитам с удоволствие постовете ви, с глас се смея на игривите ви закачки, попивам богатата информация за Джан и въздействието, което оказва върху фенове и антифенове, "изплакна" очи, дълго наблюдавайки всички снимки на Джан и доволно се прибирам в моята къщичка. Но докато стигна и алармата ми "светва" с ново известие от темата ви. И нали съм си любопитна, за да не изпусна новините, тичам обратно при вас.
Скрит текст:
   Едва сега видях, че снощи Стефка ни е пожелала "Лека нощ" с този колаж. Аз пък сега ще ви го пусна - за наказание! Stuck Out Tongue Winking Eye Заспивайте, ако можете!

Не бих сравнила Джан с нито един от изброените актьори, защото Джан е несравним - уникален и неподражаем.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 01:15 от Emiliya

# 284
За мен и Джони Деп и Брад Пит са много добри(даже аз симпатизирам повече на Джони Деп), но това няма никакво значение, защото в момента Джан е на гребена на вълната  и той ме вълнува. Сравненията се правят, заради потенциала на Джан, в което няма нищо лошо. Джан е явление. Джан е единствен. А щом го сравняват, кои сме ние, че да противоречим, не го сравняват с некадърници. Мен лично не ме дразни, даже ми е кеф.
А Джан като Джони Деп ми е любим, даже е къде, къде по-хубав.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 01:24 от Elizkata

Общи условия

Активация на акаунт