🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вече се замислям дали да не изоставя за малко Джан. Crazy
Хич не са за изхвърляне. Blush 

# 676
Ехоооу, на съботен релакс ли сте се отдали? Wink

Нося ви един Джано, сгащен от фенове в колата си

Тази женичка чак ръката си навряла, да го пипне по рамото Grinning
Ама какво й се подигравам като я разбирам Grinning Grinning Grinning

И господин Барбиери е оправил фокуса този път Joy Гледайте, даже си сложил името на снимката, да не вземе някой да я присвои.
Спокойно, бай Барбиери, твоите снимки не можем да ги объркаме с нечии други Grinning

# 677
Привет рагаци, синьорини.. сеньорити!

Нося ви едно интересно, забавно и много истинско четиво! Приятно четене! : ))
Joy Joy

Bilal Özcan написа:  Джан Яман, не позволявай повече да те използват

Интересни наблюдения от журналиста Bilal Özcan за актьора Can Yaman ...

Билал Йозкан пише
Всичко е толкова преувеличено и очевидно ...
Говоря за PR дейностите, приписвани на Can Yaman, за които той не е свикнал и не харесва.
Че всичко това е усилие за полиране, виждам го ясно и отчетливо, като собственото ми лице, отразено в огледало ...
Е, не избелих тази коса в мелницата,
прекарах 45 години от живота си, правейки известни новини и интервюта по целия свят ...
Италианският мениджър на Джан може да накара всеки да погълне всичко, но аз никога!
Какво означава да поставите банер на опашката на самолета и да направите предложение за брак?
Хаха хахах хахах!
Не може ли Джан да каже в лицето на Дилета, че иска да се ожени за нея?
"Çok komik!" Толкова смешно/комично!
И да ви кажа ли нещо?
Според мен Джан е първият мъж на този свят, който е най-далеч от брака.
Вторият и третият е отново Can Yaman!
"Bu kadar yani!" Това е!
  ..................
Колко евро платихте за този самолет?
Докато имате готова идея, ако летяхте над Истанбул на обиколка!
Хаха хаха хаха!
Полети с мен, Дилета!
Колкото и да получава италианският мениджър от Can Yaman, той се притеснява да заслужи парите с нелепите си PR усилия,
когато видях, че Дилета дарява кон на Джан, много се смях,
и реших да напиша тази статия.
Джан, моля, заведете този кон в Турция,
ако не направи турне/обиколка  с онзи „Кон на любовта“, ще бъде изоставен!
....................
Can Yaman не се нуждае от всички тези неща.
Всичко; мислейки, че мисли професионално,
но в действителност е очевидно, че ментор, който е посветен на света на известни личности и медиите с конски очила, си има неговите трикове.
Сякаш Can Yaman има нужда от такава PR кампания в Италия?
Пич, половината държава все още се възхищава на човека,
това, което разбирам, е следното:
Мениджърът се опитва да си намери работа,
той също така иска да блести спортния говорител Diletta Leotta, която той представлява, благодарение на Can Yaman.
Това момиче има все по-износен образ в своята страна през последните години,
няма да изброявам причините тук,
тези, които се чудят, трябва да гледат видеоклиповете ми в моя канал в YouTube ...

До преди 40 дни италианците подкрепяха Can Yaman безусловно и без „Ама“ ...
Но много се е променило за 40 дни.
Днес значителен брой хора в Италия смятат, че може да са разбрали неправилно Can Yaman.
В началото на януари наказание от 400 евро от полицията отвори ключалката в Рим .
В Италия, която даде много жертви на Covid 19, много италианци бяха разочаровани, че не спазват правилата, определени от държавата.
Тогава любовната връзка с Дилета, подкрепена от същия мениджър, и фактът, че този мениджър имаше тази новина със снимки за списание Chi, разгневи италианските фенове.
Тъй като смятат, че спортният говорител, която допреди няколко месеца се хвърли с женен мъж футболиста Ибрахимович, не беше достойна за Can.
Миналия месец Can Yaman спори със значителен брой италиански последователи по този въпрос, отговори им кратко, и в крайна сметка затвори профила си в Twitter.
...................
Въпросът е,
отначало италианските фенове, които виждат Can Yaman като комета, осветяваща пътя на трима крале като полярната звезда, променят мислите си за него.
Но все пак Can Yaman не се нуждае от такава нелепа PR работа в Италия..
Мисля, че трябва да преразгледа връзката си с италианския си мениджър, който го изведе на грешен път и го прие по този начин.
..........
Последното ми изречение е към Can Yaman:
Can, без значение какво казва някой, да бъдеш предпочитан играч в Италия е твоят успех и шанс,
моля, не позволявайте на никого да го пропилява,
и не позволявайте на никого да ви използва повече,
просто се съсредоточете върху Sandokan ...
С любов ...

https://www.bilalozcan.com/bilal-ozcan-yazdi-can-yaman-kendini-d … 1-cumartesi-92158
Със сигурност автом. превод не е съвсем точен, но общо взето на нас ни е ясен целият този резил : ))

Sign Exclamation Бърза проверка от мен, кой е този човек Bilal Özcan
Скрит текст:
Уикипедия
 Билал Йозджан (р. 1959, Истанбул ), турски журналист , писател , продуцент и водещ .

Награда на вестник Hürriyet „Златна пеперуда“ „Програма папараци“ (1995-1995-1998)
Награда за комуникатор на годината в Истанбул (1997-1998)
Награда за най-добър дизайн на MGD Golden Lens (1992)
Награда MGD Golden Lens Best News (1995-1997-1998-1999)
Награда за най-добро интервю на MGD Golden Lens (1997)
Програма " Папараци " Награда "Златна леща" за най-добро списание (1995-1996-1997-1998)
Списание журналисти Асоциация на журналистите 20-та година Почетна награда в професията (2002)
Награда за почетна награда на Асоциацията на журналистите в Турция на 20-годишнината от окупацията (2002)
Специална награда за стимулиране на пресата за златна цел на MGD „Шепнеш вестник“ (2004)
Награда на MGD Golden Lens TV Interview of the Year (2011)
Награда за журналист на годината на списание Onur Akay Media (2018)
Награда за страница на годината на списание "Момичета" (2019)

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 19:07 от grozdence.

# 678
Здравейте в събота надвечер и от мен Джанови рагаци.
Ето ги и последните ъпдейти от нашето Слънце. Simple Smile

Как сладко се грижи за кончето. Heart

И из стори ИГ :

Нещо е пострадало мечето, но спокойно, не се притеснявайте, щом ни усведомява всичко е наред. Simple Smile Така се става то истински Сандокан.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 18:50 от Angel87

# 679

Грозденце, благодаря ти, че сподели с нас тази статия. Не беше ми попадала, въпреки че и аз доста ровя за новини около Джан.  Хареса ми, съвпада с моето виждане за цялата PR акция, която се вихреше в последните седмици.
     Италианският мениджър на Джан направо си плаче за разтрогване на договора. Няма да се изненадам ако Джан вече е успял да се освободи от него.
     С най-голямо удоволствие ще копирам няколко изречения, които отразяват истинската същност на перхидролката: "Това момиче има все по-износен образ в своята страна през последните години ... спортният говорител, която допреди няколко месеца се хвърли с женен мъж футболиста Ибрахимович, не беше достойна за Can."
    И ще завърша с думите на  Bilal Özcan:
"Can Yaman не се нуждае от такава нелепа PR работа в Италия.
Can, без значение какво казва някой, да бъдеш предпочитан играч в Италия е твоят успех и шанс,
моля, не позволявайте на никого да го пропилява,
и не позволявайте на никого да ви използва повече,
просто се съсредоточете върху Sandokan ...
С любов ..."

# 680
Еха! На това му казвам аз истински расов жребец!!! Heart Eyes
И бялото конче в дясно също е симпатично Rolling Eyes
Joy

# 681
Тате Гювен защитава детето си ... Винаги е горд със сина си! Няма да им позволи да го клеветят!
Преди час Гювен е писал това в ТТ,  в четири поредни поста.. : ))

"Вижте какво каза момче на име Ахмет Чакар за сина ми,
1- Той не знае къде е роден Ататюрк и годината!
Отговор: Посетихме къщата на Ататюрк в Солун със сина ми,
бъдете сигурни, че синът ми знае повече за Ататюрк от вас !
2: Той каза, че не знае 6x7 за сина ми!
Отговор: някой, който не знае това, няма да бъде изпратен в САЩ и Италия от училището,
като попълни първото място, той няма да учи право и да стане адвокат със стипендия
той няма да бъде назначен на работа в голяма американска фирма, след като стане адвокат.
След като е започнал да работи, той не може да напише рубрика във вестник „Дюня“ за кратко време!
3: Той говори за перфектното тяло на сина ми!
Отговор: Неспазването на тялото ви е нещо, с което да се гордеете, синът ми е някой, който не надува мускули, но редовно спортува!
Мога да ви кажа повече, но вие не си заслужавате, имаше танц, който не сте направили,
за да останете на екрана, направихте го за пари,
моят съвет към вас очевидно е невежи предразсъдъци за актьорите, но не е така,
отървете се от това и се опитайте понякога да говорите с уста!"

О кадар ... хвали си детето човека.. ядосан е много! Grinning Не съм наясно кой е този нещастник Ахмет, ама тате му обясни с две приказки, къде зимуват раците..  Joy

====================================

Пресни снимки на Зевса Heart

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 00:47 от grozdence.

# 682
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Божественият - услужлив и отзивчив, както винаги.
Скрит текст:

Грозде, няма да трия, качвали сме едновременно.

# 683
  • София
Не знам какъв е източникът, не е посочен, но звучи красиво и реших да го споделя с вас. Heart Eyes
От италиански на руски с гугълчо, а превода на български е мое творение... не гарантирам, че превода е много точен, но смисъла е ясен.

Когато сме деца, винаги ни разказват за красив принц, който, защитен от синьо наметало и яхнал бял кон, влита по средата на приказката, за да ни даде щастлив край. Тези приказки ни учат да мечтаем, да се надяваме, че един ден ще пристигне онзи принц, който ще може да отнеме злото, тревогите и проблемите. Тогава порастваме и спираме да вярваме в него ... но животът понякога ни изненадва и случайно вие „познавате“ човек, към когото се чувствате неочаквано и необяснимо „близък“ и който без особена причина е в състояние да ви даде щастие. Продължавате да сте наясно, че очарователният принц не съществува (или че поне той няма да бъде ваш), но след това намирате онзи човек, който знае как да ви направи щастливи, облечен в синьо и нежно галещ послушен бял кон. След това разглеждате по-отблизо снимката, защото не знаете дали това е обрат на съдбата или реалността, която се превръща в приказка ... и не .. очите не ви лъжат. Човекът с неизразим чар и недвусмислен профил, който успя да оцвети последния период от живота ви, изглежда е попаднал в обувките на модерен син принц, в който вече няма наметало, което да го защитава, а тъмни очила и модерен шлем и сякаш като с магия се връщаш да вярваш в приказките и разбираш, че в действителност очарователният принц не е непременно този, който се жени за принцесата, а този, който знае как да даде моменти на здраво, безгрижно и истинско ЩАСТИЕ просто с неговото „съществуване“.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 03:42 от Lilly Di

# 684
Добро утрооо!

Споделили сте много снимки и преводи!Благодаря! HugHeart

Да допълня няколко...Blue Heart

Желая ви приятна и спокойна неделя!

# 685
И нека купона бъде на макс.

Джанко добре се е заредил, викам аз.
Вие какво мислите момичета? Grinning

# 686
Новото от днес..  и е официално,
че Сандокан ще бъде излъчен в Националната държавна мрежа на Рай 1

Преди 7 часа Андреа е сложил това Стори.. летят си към Турция..

А сега Джан слага Стори от хотела в Рим, че гледа "мача" .. пак си играят на "иди ми дойде ми" на "тук съм, ама май съм там" .. и явно се мислят за много забавни .. Joy Ами да се посмеем и ние тогава, заедно с тях Joy Joy все едно сме в детската градина.. Grinning Ту ми е смешен целия този цирк, ту взе да ми писва.. Grinning
На Джано снимката с коня (последната му в ИГ) пак се носи мълвата из фенските групи, че е фотомонтаж, фотошоп.. Коня имал сянка, а Джан нямал сянка, ръката му, с която е прегърнал коня, му била по дълга и т.н.. Joy Вече не знам кое е истина и кое не .. ГЛУПОСТИТЕ и ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА ми идват малко в повече.. Joy

# 687
Какво да кажа, Ангелче... освен "Наздраве, Джан!" Grinning Grinning Grinning

Бих казала, че се пропи покрай Дилета, ама истинските фенове на Джан ще ме обвинят в хейтърство Grinning Grinning Та... няма да го кажа!

Между другото това "GRAN PARTITA", дето го е написал, може да си мислите, че значи "Гранде парти", но всъщност е "Страхотна игра" Grinning Grinning Grinning

# 688
Момичета давайте да избухваме.. Joy Joy

Да си направим една фиеста и да му изпразним на Джано шишетата..
какво друго ни остава.. да удавим мъката лека полека..
Joy

П.С
В следващия епизод очаквам да видим блонди в Истанбул, и мама Гюлдем й поднася чехли за добре дошла..
Joy

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 17:19 от grozdence.

# 689
Хаха, малко отрано се е почнал, Ели, то тепърва му предстои това, Дилетка добре ще му подложи. Ма да "Наздраве" да му е.. Grinning  Нищо не искам да кажа тук. Аз си го обичкам Джанко, въпреки всичко.
Грозденце, почваме я фиестата. Леле, смея се с глас, представих си я блонди в Истанбул. Grinning И да не забравя, благодаря за статията от вчера, Грозденце. Simple Smile
Лили, а на теб благодаря за красивото написано за Принца. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт