🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 642
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Не се тревожи Сони. Ще ти го кажа така  - не вярвам, че ще играе такава роля Джан (макар че мен лично изобщо не ме притеснява, нямам нищо против да го гледам в гей роля) НО дори и да играе, това е супер добра новина. Такива филми в момента са много актуални и много ги награждават. Вероятността да го забележат за международна кариера,както и да получи награди, е огромна. Много актьори са играли такива роли, и някои от тях даже получиха Оскар за такива.
Редактирам се, след като прочетох поста на гроздето повярвах Satisfied
Ами пак казвам, това е страхотна новина. Този сериал си звучи като да го затрупат с признание и награди. Най-вероятно и ще го забележат международно. Страхотна новина.
ПП> Представяте ли си колко смелост се изисква да изиграеш такава роля, като знаете много добре, колко точно е толерантно турското общество?

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:21 от prolet_inchen

# 121
Ами, момичета аз колкото и да обичам Слънцето ни в роля на гей няма да го гледам, ако играе в такава. Съжалявам, ама да ми сложиш мъжкар до мозъка на костите, като него, в такава роля, няма как да го приема. Против гейовете нямам, пак казвам, стига да не ми се натрапват.
Сигурна съм, че би я изиграл перфектно, ама не, благодаря, някак си ще пропусна. Въпрос на лично мнение. Simple Smile
Ели и аз няма да мога да се включа в ТТ акцията този път, а, и за Пощата нз. Да кажете момичета как е било и що.
Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:48 от Angel87

# 122
Ами пак казвам, това е страхотна новина. Този сериал си звучи като да го затрупат с признание и награди. Най-вероятно и ще го забележат международно. Страхотна новина.
Пролет взе ми думите от клавиатурата/пръстите .. така мисля и аз!! : ))

„В момента има бомба.Can Yaman : главен герой на поредицата „Le fate ignoranti” от Ферзан Йозпетек. Сериалът ще се състои от 8 епизода и ще започне да се снима през април "

Джан Яман: главен герой от поредицата „Невежите феи” от Ферзан Йозпетек
Can Yaman е персонажът на момента, той е най-обичаният турски актьор.
Новите новини за Can Yaman са много и той често ще бъде главният герой и в Италия. Тази вечер, събота, 23 януари, ще го видим като главния герой на третия епизод на C'e Posta per te, започващ в 21.15 ч. Освен това рекламите, направени за макароните De Cecco с участието на Can Yaman  и  Claudia Gerini, скоро ще се появят по телевизията  .
Също красивият турски актьор ще бъде Сандокан в новия телевизионен сериал заедно с  Лука Аргентеро  и  Алесандра Мастронарди .

В момента обаче има  бомба  . Изглежда, че  Can Yaman ще играе във филма на  Ферзан Йозпетек „ Невежите феи“  .
Миналата година този проект вече беше планиран да направи телевизионен сериал след филма, който тази година празнува своята двадесета годишнина. Сериалът ще се състои от 8 епизода и ще започне да се снима през април. Важната новина е, че Can ще бъде главният герой.
https://www.giornal.it/2021/01/23/can-yaman-protagonista-della-s … zan-ozpetek-foto/

# 123
Представяте ли си колко смелост се изисква да изиграеш такава роля, като знаете много добре, колко точно е толерантно турското общество?
Пролет, аз съм сигурна, че който и да бъде филма ще бъде нещо стойностно и красиво направено. Дълбоко душевно, психологически и смислово завладяващо, а изиграно от Джан ще разбие и турските дори стереотипи, доколкото може и ако може - той ще е.
Джан е казвал, че от малък се бори с предразсъдъците и бих добавила - следвайки го, и феновете му надграждат себе си, все пак е млад, съвременен, стойностен човек. И му се доверяваме и му вярваме.
Сигурна съм, че каквото и да изиграе Джан винаги плюсовете за него и околните ще са много повече от загубите и критиките, защото света е един - свят за всички, които носят душа и сърце.
Джан е такъв феномен, че до каквото и да се докосне носи слава, успех и любов. Аз думи нямам колко му се възхищавам, и съм сигурна, че ще изгради качествен и незабравим образ. Както винаги! Таланта си е талант!
Като го видим и ще забравим за какво сме се притеснявали. Джан е това, ДЖАН!!!:blue_heart:
Нека само снима, пък ние ще го гледаме в захлас и забравили ума и дума.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:14 от sonnni

# 124
Пхах, жива да не бях! Grinning Знаех си, че бай Ферзан ще го намеси в някоя такава история! След тази роля да очакваме Оскар за нашия Джано! Каквото и да изиграе, ще го гледам аз. Чак даже ми стана интересно как ще го изиграе...

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:00 от Ели-Мели

# 125
Какво да прави момчето шЪ  играе  такава роля. Джан си личи колко иска да работи с Ферзан и го уважава та и фея ша бъде Grin Доколкото знам Джан е споделял че не би играл такъв .
Италия нещата са различни.
Турците са Аман моралисти.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:19 от femmi2

# 126
Видео от Джан... Бачо, мачо, много сладък! Изяждам го! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CKZVSr4pDVJ/?utm_source=ig_web_copy_link

# 127
Ееее това е мнооого сладко!! Направо се разтапям от тази ангелска усмихната муцунка..
Бачо уна брачо тути мути... да му имам и бачото и абрачото ... ЩЕ МУ ИЗЯМ СЛАДКАТА УСТА ЗЛАТНА!!

Nature Fire ме гори момичетааа .. Grinning Обичам го този сладур неземен!!
С този италиански ще ни побърка ама .......

Казва: един поздрав, една целувка, една прегръдка на всички, ще се видим тази вечер ..

# 128
# 129
Пак съм аз! Признавам много шоково ми дойде новината за този нов нестандартен проект. Както писах не е като да не сме го очаквали, ама като се заговори сериозно за това много се "развълнувах". Сега вече като мислих, мислих, премислих, наистина подкрепям мнението, че това ще е бомбастичен проект за нашето момче. Ето, най-после ще излезе от образа на романтичните турски комедии и ще влезе в толкова различни и дръзки роли. И знаете ли кое е най-важното и най-якото в цялата работа, че Джан ще играе ГЛАВНИ роли! Това е такова признание, просто умирам си от кеф, ще кажеш, че за собственото си дете се радвам Simple Smile

Остава 1 минута до "Имаш поща", моето детИ ми направи подарък и заспа рано Grinning Засядам пред екрана и ще чакам нашето СЛЪНЦЕ!

Ей го! Усмивчо! Как да не го обичаш!

# 130
ЛЕ ЛЕЕЕЕ УМИРАААМ!! Почна Джано ..............

Аз гледам тук https://www.livehere.one/canale-5-diretta/?fbclid=I

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 22:36 от grozdence.

# 131
Nature BoomNature Fire

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 22:39 от Zlatina3

# 132
Леле, страхотен е! Heart Eyes

# 133
Блокираха ме, не очаквах Джан да е първи, това ни е наградата за акцията, ха-ха,  ще гледам на спокойствие, сладурка до него, майката и тя, пък нашия Сладур... думи нямам. Благодаря за снимките и че ще гледаме заедно. Аз лично нищо не разбирам, картинки гледам, но каква Красота е, че е там...
Май са много натоварващи историите, и предния път така... плачат.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт