🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 998
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Грозде, остави поне единия, ти мина и всичките ергени обра...

Минавам и заминавам яя.. Брад Пит аз го доведох днес в темата, така чее ..... Сандокан с Джинджър също аз ги доведох... ДОВЕДОХ ВИ ГИ КОЛКОТ ДА ИМ СЕ ПОРАДВАТЕ.. И СЕГА СИ ГИ ЗАБИРАМ .. 

# 286
Аз мисля, тези продуценти, видя се, че не могат да му намерят мома на Джано за Сандокан. Да пуснат един отворен кастинг, да пращаме касети с прослушвания, да рецитираме реплики, да режем дини с един замах с ятагана, да яздим там, която каквото намери - коне, магарета, аз на детето колелото ще взема... барем вземат някоя от нас...

# 287
   Едва сега видях, че снощи Стефка ни е пожелала "Лека нощ" с този колаж. Аз пък сега ще ви го пусна - за наказание! Stuck Out Tongue Winking Eye Заспивайте, ако можете!

Еми мЪ.. точно на сън ме дърпа като гледам тези фотки ... Joy Joy
Нощна смяна съм.. както винаги ..  ще си вардя ездача Joy

Айде още една фотка бонус.. КОШ по леглата рагации!!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 01:41 от grozdence.

# 288
  • София
Днес сте творили, творили... Благодаря ви, посмях се от сърце среднощно.
Ама и Джан се е постарал да предостави достатъчно материал петъчно.

На анкетата на Стефка, аз да си кажа, че искам да съм кутиите с макарони. Ей тъй да ме гушне Джано, хич и няма да мръдна. Ще си стоя кротко точно като кутия с макарони.

Нося ви и поредното списание с писанки за Джан и Дилетка. Не им познавам пресата в Италия, ама дали остана някое издание, което да не го (ги) е отразило?

Дилета и Джан: толкова много подозрения за тяхната любов

Джан Яман и Дилета Леота, красиви и влюбени... или не?
И за Сандокан пише, разбира се. Абе нищо ново в общи линии, преписали са го отнякъде.

Преводите са с помощта на Гугълчо, ако е преведено тъпо или грешно той е виновен, не съм аз.
Само заглавията преведох, другото със ситните буквички не го виждам добре, одъртях и аз вече...

И възхвала на Джановите трели от фенка на Джан в Инстаграм.

Признавам си ... Instagram е роден да споделя снимки, но тъй като вие сте ИЗКЛЮЧЕНИЕ на всички правила, бих казала, че веднъж и аз мога да направя такова и ... да споделя не изображения, а звуци, наистина гласове ... наистина ... твоят глас. Този недвусмислен глас, който обичам да слушам без разбиране, който успя да ме запали по език, за който никога не съм мислила, че мога да го харесам и който вместо това започнах да обичам повече от всеки друг, въпреки сложността му; и разбрах, че колкото и да е трудно нещо, има значение само емоциите, които предава или предизвиква и ви уверявам, че всеки един звук, всяка една дума от този език е в състояние да ми даде частица ЩАСТИЕ и да ме накара да преживея най-красивите моменти от живота ми. Слушам те и всяка дума, отвъд трептенето на гласа ти, идва звукът на смях с приятели, ароматът на подправки от базарите, сусамовият вкус на Симит и този на Чaй, хаотичния шум по улиците на Истанбул , часовете, прекарани в турската граматика и тези във видео уроци, безпокойството за полета, глупостите, които се надяваха да успеят да ви видят дори за миг и отдалеч, песните на минаретата и студения вятър на Босфора ... и няма значение дали ще бъде език, който никога няма да говоря и никога няма да разбера напълно ... понякога ЕМОЦИИТЕ са достатъчни, за да се разбера и вие сте МНОГО ДОБЪР, когато ги давате.

https://www.instagram.com/p/CKmkBWbI0qC/

=================================================

На 3-ти февруари Туитър парти по случай рожденният ден на Ферзан Йозпетек от 22 ч. Бг време!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 05:46 от Lilly Di

# 289
Добро утро,момичета на Джан! Nature Sweat DropsHugHeart

Нямате изчитане,страхотни сте! Simple SmileGrinning
Браво на Джан,започнал е вече тренировките.

Да го пусна и аз СандоДжан по отблизо! Nature BoomBlue HeartNature Fire

Желая ви приятна събота! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 290
ДОВЕДОХ ВИ ГИ КОЛКОТ ДА ИМ СЕ ПОРАДВАТЕ.. И СЕГА СИ ГИ ЗАБИРАМ ..

Ай, забирай бай Пит на коня и потегляйте към залеза, Джано го остави на нас. Сама не си вярвам като го пиша Joy

Добро ви утро! Wink

# 291
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добър ден! Hug

Много ми хареса днес написаното в едно издание за Джан - "Грамотната турска звезда от сапунени опери, родена и израснала в Истанбул, има близо 8 милиона последователи в Instagram и е точно тази, с която всеки от нас, на възраст от 12 до 90 години, би се надявал да бъде на пустинен остров."
Ме уи, в категорията съм. Joy Joy

Човекът, от чиито снимки преди няколко дни разбрахме, че Джан пак е в Италия, е фотографът Джанлуиджи Барбиери. Не точно папарак, а ВИП фотограф, който снима звезди от всякакви сфери и величини и задължително се снима с тях - дребничкият пълен човек на снимките. Като му прегледах профила, май само Том Круз е отказал да застане редом с него.
Вчера пак е побарал някъде Джан и е публикувал единствената снимка, която е успял да щракне, два пъти.

В двете публикации под снимката е коментирал, че това са снимки на турския бог, който все още гърми и отприщва Ада, и за съжаление на Джанлуиджи бързо е напуснал и е казал Довиждане.

Слагам още негови снимки /обича филтри човекът, съжалявам Rolling Eyes/, но в спойлер за да не товаря страницата, а и сме ги виждали повечето.
Скрит текст:

Тази снимка е щракната на 26.01.2021 в Рим.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
От 30 януари, т.е. от днес, по вестникарските будки в Италия почват да пускат РП на серия от ДВД, с приложение брошура с интервюта на актьори от сериала, на дубльорите им на италиански и т.н. Ще излизат по два диска в комплекта, с по 10 епизода всеки. Чакам да видя италианките какви снимки ще качат, след като си купят първия комплект.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:32 от profi_1

# 292
Привет ДжанЯманиачки

Въртях се, суках се ..ходих нагоре.. надолу.. наляво.. надясно Grinning поглеждах и тук и там.. йооок новини за Зевса от днес : )) Така ни разглезиха със снимки, реклами, клюки  и новости през последните дни.. чее сега НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ .. Rolling Eyes

Стоя си кротко в очакване на някоя бомба или поне фойерверка.. ади бакалъм Misc Bomb Nature Boom

Айде поне като на просячета да ни подхвърлят по някоя четвъртинка снимка от тренките на малайзийският тигър..
Я със сабя.. я с Джинджър.. квот им се откъсне .. : ))

Ей тъй се прави колегааа .. Joy Joy

===================================

Ново Стори от Маестро Ferzan Özpetek : ))

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:45 от grozdence.

# 293
  • София
Ами той Джан ни напуска каквото имаше петъчно, че да го дъвчем през уикенда, ама той не знае колко бързо ги смиламе новините и чакаме за още. А сега сигурно Дилетка му прави масаж за разпускане нейде по хотелите. Ако са достатъчно усърдни папараците, може да ни отпуснат някоя снимка в следващите дни.

# 294
Лили, какви богохулни неща говориш ти?!?!? Дилета му била правила масаж... В тази тема само ние имаме право да му правим масаж! Да се знае! Joy

# 295
Еееето го беееееееееееее Joy нИмой се скри от назе.. Joy Къде тии.. като знае какво ни е без него .... Joy

Муцунката на кака сладка бее... Heart

П.С
Лили Hug ги разправя еднии... мани, мани ... КОШ от тук!! Joy (Лилинце бъзикам се знаеш Kissing Heart )

# 296
  • София
Аз го пратих на масаж вече да разпуска, а той пак по спортните зали ми обикаля... Умора няма тоз човек. Joy Joy Joy

Тъкмо щях да пиша, че Грозде ти му правиш масажа, а се преструваш пред нас, че няма новини... Ама ме изпревари и пусна новата снимка. Joy Joy Joy

# 297
На снимката пише "Roba tosta" - "Трудни неща", демек "ГолЕм зор" на българо-турски Grinning Грозде, айде гледай и текстовете по тия снимки Grinning Знам, че ти е трудно, ама и на Джано му е трудно явно, пък ние да не разберем Grinning

# 298
Чок зор на турски .  Няма да е лесно  , но Джано е спортен тип . Не е лесно да бъдеш Сандокан . 
  Като се прибере за релакс Дилетка е готова с масажа .

# 299
  • София
Изтормозен вид има детето... Тоя лошия човек ни го тормози. Rage

Хайде, оставям ви да му съчувствате, пък аз тичкам да довърша на Деметка сериала, че колежките от другата тема, си чакат мустакатия чичко да му се радват. Да не ги караме да чакат много, че сега сигурна ще измислят аргументи, че Джан всъщност е зелено марсианче, ама ни хипнотизира и затова го виждаме красив и харизнатичен. То от скука какво ли не прави човек.

Общи условия

Активация на акаунт