🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 060
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Привет момичета! : ))

От интервю на Джан Яман

Какво цените във вашите приятелства и взаимоотношения с хората?

Can Yaman : Харесвам хора с положителна енергия,
които могат да внесат различна перспектива или различна интерпретация на събитията.
Не харесвам хора, които винаги са песимисти, оплакват се, разказват неприятности
и разпространяват негативизма си наоколо.

С днешния кадър нашия единствен и неповторим
и безмерно красив И изгарящо секси И обсебващо чаровен прекрасник ни казва:
  Втората реклама на De Cecco идваа
постелете си нещо меко рагациии...

# 421
Хайде преди сън да разбуня духовете Grinning Ей, това гледах снощи преди да си легна... трудно заспах после... ченето ми увисна, казвам ви! Знам, че ми вярвате Grinning И филм ми се догледа, и пуканки ми се приядоха по никое време Grinning Да си призная даже ми се прищя да съм пуканка на устната на Назлъ Grinning

А пък на тази сцена си умрях от смях... Кани го жената в леглото си от човещинка, не за друго! И аз бих го поканила при мен, ако го боли гърба! Имам болки в гърба от години, знам какво е! Да не си помислите нещо друго!

А заиграването на Ферит с неговите си устни на първата снимка... хич няма да и коментирам... Rolling Eyes

# 422
Това където ходиха на кино и гледаха филм на ужасите и после я беше страх да заспи сама. Simple Smile Завиждам ти , че го гледаш за първи път и тези емоции са нови за теб, страхотен филм, благодаря, че ни припомняш емоции от него. Абе страхотна двойка са и в двата филма. Погледите на Ферит са един път, голям чаровник е, а пък Назлъ си е голяма сладурана. Много ги обичам.

# 423
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имаме намигване от Ферзан Йозпетек. Подготовката за снимките на бъдещия сериал започва.
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/148248624 … 6df21a959053020c6

# 424
Ферзан е качил това видео в ИГ си с надпис: "Феите се завръщат"

Имаме си и дата..

И такааа.. сега чакаме Маестрото да обяви официално актьорския състав и най- вече главният заподозрян.. Sunglasses

И за Буона нотте невероятно красивата музика от "le fate ignoranti"

И този поглед ви е за лека нощ.. докато си слушате музиката, може да си го съзерцавате.. ееех че романтична ставам понякога .. Rolling Eyes
Едвам се поддържам жива докато гледам тази магнетиччна красота...

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 00:22 от grozdence.

# 425
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хубава песен.
Целият текст може да се чуе от живото изпълнение на Yasemin Sannino на Истанбулския филмов фестивал 2007 г., при откриването му.

Внезапно

Животът внезапно
се обновява.
Без да очаквате
изведнъж завалява.
Слънцето се появява,
появява се внезапно.
Любовта си отива.
Отнема те.
Скрито хвани ръката ми,
тайно обичай, обичай мен.
Слънцето се появява,
появява се внезапно.

Скрит текст:
Birdenbire

Birdenbire yenilenir hayat
Beklemeden
Birdenbire yağmur yağar
Güneş açar
Açar birdenbire.
Aşk ilir alıp gider
Alıp gider seni.
Gizlicene elimi tut
Gizlicene sev,  sev beni.
Gunes açar
Açar birdenbire.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 02:36 от profi_1

# 426
Добро утро,момичета на Джан!

Честит понеделник и упешно начало на седмицата! HeartBlue HeartPurple Heart

с кафенцето да се подсладите...WinkSimple Smile

А така,вече знаем датата за началото на снимките на Феите! Около 3 месеца в очакване! Wink

Да видим ще отиде ли отново в Испания,тъй като е зает с тренировките...
Скрит текст:
Испанский интернет таблоид "Crush news"..."Увидеть #ДжанЯман снова в Испании - это фантастика для поклонников. И мы рады сообщить вам, что его возвращение очень близко, гораздо ближе, чем мы думаем..
Бесчисленные подарки доставлены в его гостиничный номер , любезно предоставленные его итальянскими поклонниками, во время его поездки в Италию. Если бы была фан-дуэль, мы не знаем, кто победил бы, потому что на день рождения испанские фанаты прислали ему много подарков. Среди них очень дорогие кроссовки. Существует ли тихая война между фанатами из Италии и фанатами из Испании, вы не слышали об этом?.....
Nova объявила, что будет транслировать #BayYanliş. И они подтвердили нам, что сделают все возможное, чтобы он приехал продвигать сериал, учитывая общественный резонанс.

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 427
  • София
Джано днес ни е зарадвал с цели две снимки... засега.

Джано заедно с Роберто Мацелари

И пак изрисуван от Илкер като табло за обяви...
"Обичай ме или ме мрази, аз ще продължавам да блестя"

===================================

Днес нямат милост към нас. Нова снимка и от Тудорс.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:29 от Lilly Di

# 428
Златото ни то, разбира се, че винаги ще блести, никой не може да заслепи и затъмни Слънцето, напротив, то ни заслепява, в случая той, постоянно.❤️🌞🌞🌞

Канят ни на ТТ парти в събота, да му покажем любовта си отново, пишем я тука, ама и той нека види подкрепата ни. Хубав ден, момичета.

# 429
"Обичай ме или ме мрази, аз ще продължавам да блестя" -  Да се знае от всички! Ние сме избрали да обичаме и ще ни озари със светлината си! Звуча като някоя сектантка, което не е далеч от истината Grinning Grinning Grinning

# 430
КАКВО СТАВА ТУКА БЕЕ???

Ели ти пък само припадаш мЪ жена.. не можеш ли да се контролираш???

Какво толкова й има на тази снимка ...
Почесва се по главата завалията... и иич не го бърка .....
ГЛАВА ЗА БИЗНЕС И ТЯЛО ЗА ГРЯХ виждам аз...
Вижте го как нагло ни гледа.............
Rolling Eyes Nature Fire Nerd

Чакам с нетърпение официалното потвърждение за Джан ..и повече подробности .. хайде бакалъм

Ето какво е споделил на Стори Маестрото днес..
Тагнат е и нашия..

Ферзо почвам да го следя изкъсо...

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:32 от grozdence.

# 431
Blue Heart Момичета ,имало акция за Джан, нищо повече не знам, отивам да видя, ако имате време или желание, елате. Blue Heart
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Самира-----------"Днес, след последния пост на Can, туитнах спонтанно.#ShineBrightCanYaman с хаштаг.
Феновете на Can Yaman се събраха наведнъж и всички показаха своята подкрепа и любов. 30 хиляди туитове за кратко време! Тук е силата на Can Yaman, тук е любовта на Can Yaman!"
Момичета, направо е невероятно как Джан обединява света за минути заради всеобщата любов към него. 💖Мисля си, че тези акции са добра идея в този момент, защото е извън страната си, обичан, но и хулен еднакво и трябва колкото се може повече да вижда ЛЮБОВТА на фона на останалото.🥰
Аз, сигурно си личи, но много харесвам когато има акции, и винаги се включвам, и тук ще благодаря на Грозде, че ни зариби, защото си мисля, че това е РЕАЛЕН израз да покажеш и той да види или да му кажат: за теб направиха това!
Много малко неща не бих направила за Слънцето, просто защото Слънцето ми е любимото нещо на този свят и буквално и в преносно значение. Когато е облачно и мрачно ми влияе, нямам настроение и вътрешно съм мрачна, когато Джан се появи  - се усмихва целия свят, настава еуфория и вълнение.
Може би затова и го кръстихме Слънце, защото Слънцето свети, топли и е в основата на живота. Не зная откъде това сега го измислих, друго бях тръгнала да пиша, вече не зная какво, затова слагам Слънцето и ще забравите като мен за всичко. Relaxed Sparkling Heart

Тази снимка в тая тема май не сме я слагали, а е много хубава, на фона на дъжда навън.... Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 21:25 от sonnni

# 432
Грозде, умрях си от смях с тези котешки гифове Grinning Още колко има да ме реанимираш Grinning

Като цяло като видя някоя нова снимка на Джан съм ей така:

И после 1 час ММ не може да ме освести Rolling Eyes

Андреа Ди Карло е публикувал снимка на Джан в сторито си. Няма текст, няма обяснения. Явно просто да ни напомни колко божествен е Зевса... няма лошо Grinning

И аз почнах да следя бай Ферзо изкъсо, последвах го в ИГ. Да има късмета да не снима с Джано, ще го отследвам веднага! Да си знае! Joy На последното му стори освен Джан е отбелязана и Мара Вение - 70-годишна актриса и водеща. Хайде бакалъм, да излиза нещо по-съществено за тия Феи, че сърце не трае!

# 433
Аз свърших с Пълнолунието Joy по бързата процедура.. няколко нощи не съм спала, сега съм като кукумицин в очите.. Cry Joy

Ето една извадка .. Вечният Въпрос .. Joy

Ели ето ти още едно коте..Мац пис пис.. дали й е добре на тази писана, бая се е усукала.. от удоволствие ще да е.. галиба.. Joy

Аз Ферзо го следвам отдавна.. ноо, ако не вземе нашия в екипа си, го блокирвам на момента!!

Хвърлих и един носталгичен и преплетено-замъглен поглед към този Bad guy......

https://www.youtube.com/watch?v=5VGpttxHHTo

И ей така си останах...

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 22:20 от grozdence.

# 434
Ахах, Грозде, съвсем изпадна в транс Grinning Тази писана се прави на недостъпна, ама си личи, че е вирнала мустака от кеф Grinning Да не се прави на интересна, нас няма как да излъже, че Джан й е неприятен Grinning

ДВА НОВИ СЕРИАЛА С ДЖАН ПО КАНАЛИТЕ НА МЕДИАСЕТ!!!

След два последователни успеха, #Mediaset реши да продължи да се фокусира върху #CanYaman и купи още два сапуна (абеее, обичам го този Преводач Grinning) - #MrFalse и #InadinaAsk.
В първият, Mr. False, чието оригинално заглавие е #BayYanlis, Джан, ще бъде очарователен ресторантьор на име Йозгюр. Неговият герой ще трябва да се бори със славата на „женкар“. Как ще стане? (ТРУДНО! Grinning) До него ще бъде #OzgeGurel. Във втората сапунена опера, #InadinaAsk, ще видим Джан Яман в началото на кариерата му. Именно тази сапунена опера направи актьора известен. От тук всичко започна. Сериалът се фокусира върху любовната история на Ялън и Дефне. 💪 📺

И питали отдолу в жълто ЩАСТЛИВИ ЛИ СТЕ? Grinning А не, бе...

Общи условия

Активация на акаунт