Къдрокоси красавици - 6

• 53 771
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
Ванеса, искам да ти благодаря за препоръката за Джойко реконструктинг шампоана! Откакто го имам все към него посягам и направо забравих другите си шампоани. Балсамът също много ми харесва. Ти имаше подозрения, че ще е слаб, но на мен ми е идеален. Повече си издухвам косата, но и къдрава ми е добре с тях.

# 241
Босонога,идеята на ДПШ-а е да свали всичкия кит от косата и да я подготви за боядисване.Ако е много натрупана,боята няма да покрие равномерно,особено,ако дължините са много порьозни.Ползвай си на предпоследно миене ДПШ и на последно протеин.Можеш да пропуснеш ДПШ-а ако косата не е утежнена,или да пропуснеш протеина,ако си мила преди това с такъв.Зависи от косата и ситуацията.
Аз мия два пъти в месеца с ДПШ

MaNishma,радвам се че ти харесва.Аз имам мнооого наличности да изхабявам,но след това минавам почти изцяло на Джойко.Подозирам,че Керастаз започнаха да подменят формулите,към по-лошо,а другите марки с нищо не могат да ме впечатлят напоследък,и слава богу,че мога да отворя магазин Grinning

# 242
Момичета, споделете продукти и начини за рефреш на къдриците на ден 2,3,4... след измиване. Моята коса е чуплива и съм тип 2. Моят начин за реоформяне е да напръскам вода с пулверизатор. Повечето пъти помага, но не винаги Simple Smile

# 243
И моята е чуплива и помага най-много напръскване, слагане на мус или пяна, намачкване и бързо издухване (5 минути) с дифузер от разстояние.

# 244
Здравейте отново Simple Smile
Мисля да поръчам Ш и Б или маска на Керастаз- Дисциплин серията. Видях, че имат два вида шампоан- със сулфати и такъв без.
Може ли да ме посъветвате кой да избера от двата? Уточнявам, че вече не държа да позлвам безсулфатен шампоан и се чудих, дали имат и други разлики, освен тази.
Благодаря предварително на всички Simple Smile

# 245
Момичета, препоръчайте ми пяна или мус за къдрици.... Да е с фиксация, че нещо се поизправих 😟

# 246
Моята коса като я напръскам не поема влагата и се фризира.Намокрям я с ръце и я намачквам,да се хидратира хубаво,после вече я пръскам или с хидратиращия спрей на Джойко или нанасям желето или хидратиращият крем на Марокан

Roshomiliana Aко държиш на тази серия,по-добре всеми Ш със сулфати,безсулфатния може да ти замазва и утежнява на поредни миенета.Маската, аз специално не я харесвам,при мен не прави това,което обещава,термика също не харесвам

# 247
  • София
Vanessa, кой продукт на Joico имаш предвид? Не можах да се ориентирам. И да попитам. Вчера се сдобих с ампула на Лалга. Някакви практични съвети за използването й - дължини и скалп ли да обработвам или само дължини....

# 248
Здравейте, моля за препоръка на протеинов шампоан от дрогерийния клас (косата ми е 2-ка). Имам ревалид, но при продължителна употреба ме сърби скалпа, нямам други проблеми с него. Другото което ползвам в момента е на John Frieda срещу фриз (той е хидратиращ, имам и балсама, но има и фриз след употреба).
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 249
За втори път безсулфатен ш. ми дразни скалпа и замазва косата.Спирам с опитите.
Купих си форумското желе вече е налично,ще пиша по нататък.Засега под шапка и климатик с каквото и да стилизирам,не работи.

# 250
..

Купих си форумското желе вече е налично,ще пиша по нататък.Засега под шапка и климатик с каквото и да стилизирам,не работи.
Няма го в hairmag Sad Проверих току-що. От там ли то купи?
Сложа ли шапка, няма шанс да я сваля. Приличам на баба Яга.

# 251
  • В полите на Пирин планина
Аз затова предпочитам якета с качулка - така поне има шанс щетата върху прическата да не е тотална, а само частична. Simple Smile

# 252

Момичета, накой ползвал ли е тези два продукта? Трябва ми нещо леко неутежняващо . Загледах LAKME Frizz Control Conditioner Leave-in знам че говорихте за него, но много голяма опаковка а аз обичам да сменям финишите често. Въпреки това ще го взема ако е хубав, но доколкото си спомням май някъде назад някой беше писал че след няколко ползвания не дава същия ефект като в началото.

# 253
Здравей, кое точно е това желе?
За втори път безсулфатен ш. ми дразни скалпа и замазва косата.Спирам с опитите.

# 254

Това е желето

Общи условия

Активация на акаунт