Къдрокоси красавици - 6

• 53 776
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
  • В полите на Пирин планина
Моята коса е мека и тънка, не особено къдрава (по-скоро чуплива) - да речем 2С - 3А, зависи от стилизанта, но LAKME Frizz Control Conditioner Leave-in е едно от най-добрите ми попадения. Купувала съм го 2 пъти и точно си мислех, че трябва да го подновя, защото ми свърши. Харесвам и желето на As I am, но след неколкократна употреба ми идва една идея с по-слаба фиксация, отколкото е нужна на косата ми и ми се налага да слагам отново на сутринта след миене, което не е проблем всъщност и така, че първоначалното ми добро впечатление се потвърждава от него.

# 256
LAKME Frizz Control, само че кремът, е по-малка опаковка и аз съм доволна от него.

# 257
Spiritlight, крема незнам дали няма да ми утежнява. Май ще пробвам балсама. Благодаря за бързия отговор

# 258
Аз тъкмо си го свърших и се чудя да поръчам ли пак от него или да опитам балсама, който толкова хвалите. Ама пък от крема съм много доволна, не знам дали балсамът ще ми хареса, а е два пъти повече... Ще се почудя и ще изчакам някакви намаления, може и двете да взема Grinning

# 259
Момичета, код за 20% отстъпка TNZR1620 в ЗР, ако някой иска може да се възползва. Взех го от другата групичка за професионалните серии. Една мацка го предостави от някаква игра на теленор. Аз вече 2пъти се възползвам

# 260
Vanessa, кой продукт на Joico имаш предвид? Не можах да се ориентирам. И да попитам. Вчера се сдобих с ампула на Лалга. Някакви практични съвети за използването й - дължини и скалп ли да обработвам или само дължини....
Този имам предвид

Но е възможно да са го спрели.Гледам,че Хидрасплаш сега има такъв спрей.
Относно ампулата,зависи коя от двете си купила.Тази,която е като терапия се слага само по дължините.Другата,която се слага и в боя,можеш и в корените да я слагаш

# 261

Кода важи за тези марки, до края на февруари и не е еднократно.

# 262
  • Пловдив
Диана Димитрова, аз съм доволна от термото на OLIOSETA- при мен е леко, а към с фин косъм Hands Plus1

# 263
CGM  е полулярен от много време , аз се опитвам да го спазвам от около 6 месеца и смея да кажа , че е много добре , но  съм с доста гъста коса . Казвам "опитвам се" защото все пак 1 -2 пъти в месеца ползвам шампоан но задължително без сулфатни , Силикони и т.н. Все пак щом гледаме какво си вземам за ядене , трябва да обръщаме внимание  какво слагам и на косите си  🤗🤗

b][/b]
Моята препоръка е да разкараш CGM. Имаш всички "симптоми" на спазващите метода по-дългичко.
И сега прочетох пак поста ти с продуктите -  в кремовете на Aphogee и Marc Anthony има силикони. Те се натрупват по косата ти и не се измиват, защото използваш безсулфатни шампоани. Продуктите на Балеа и Алверде не са ми познати.
Този CGM ще съсипе косите на много хора - всеки разбрал, недоразбрал, информирал се от блогове и ФБ групи къде спазва, къде не... Тук наскоро се даде линк към българска фб група за къдрави коси - влязох, хванах се за главата и излязох. Пълен хаос цари в главите на момичетата по отношение на CGM.

# 264
Само не разбрах защо ме цитираш...

# 265
Извинявай, ако съм те засегнала с мнението ми..

b][/b]
Само не разбрах защо ме цитираш...

# 266
Дами, някоя от вас ползвала ли е Curl defining крема на Moroccan oil? Пробвах го и като рефреш и след измиване- косата винаги става като на клечки, дори и след многократно намачкване си стои на клечки, не виждам и да са дефинирани къдриците кой знае колко. Иначе слагам количество горе-долу като монета от 1 лев на цялата коса. Количеството ли е много, продуктът ли не е за моята коса, не знам.. Май фаворит ще си остане крема на Балеа.

# 267
Alexandrova с какво миеш през останалото време от месеца?

# 268
Мога ли да измия с протеин след терапията на Алфапарф?

# 269
Това желе на AS I Am е супер! Ако предлагащите го за Бг четат форума- задължително изпратете  подарък-комплимент на момичетата, които го промотихара Simple Smile
Чудя се кой шампоан на Джойко да си взема, освен хидратиращия- мисля си , че косата ми вече е добре и се чудя на коя серия да се спра?!? Взех си травел комплект на Керастаз терапист и никак не ми хареса- косата ми стана твърда като метла ... странно

Общи условия

Активация на акаунт