Къдрокоси красавици - 6

• 54 038
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има една фризьорка в София - Вики (ето салона - https://viki77.com/ )
Тип "квартално" е, но жената се справя чудесно с къдрави коси, чак не можех да повярвам след посещението си при нея как се оправя. Работила е в Гърция и е свикнала да подстригва гъсти коси. Единственото, заради което се отказах да ходя при нея, е, че непрекъснато ме навиваше тя да ме боядисва до степен на пълна досада...

# 451
Здравейте,предложете ми фризьор за къдрава коса във Варна Simple Smile

# 452
Здравейте,предложете ми фризьор за къдрава коса във Варна Simple Smile
Не съм от Варна, но съм ходила на подстрижка 3 пъти при Мето. Намира се на генералите. Косата ми е 3B, като и трите пъти бях при него със снимка на това, което искам, и трите прически бяха различни и с трите задачи се справи чудесно. Аз останах много доволна. Работи със записване на часове.

# 453
Здравейте! С какво си връзвате, прибирате косата? За момента съм вкъщи в майчинство и нон стоп или я пипам да я намествам постоянно или я връзвам и тя губи всяка форма ...

# 454
С ластик я връзвам 🤣 Приех, че докато детето е малко (а е само на 7 месеца), ще трябва да си я прибирам, ако не искам да ми я дърпа. Връзвам високо на хлабав кок и при всеки удобен момент я пускам, защото не искам да стои вързана цял ден, че така се опъва 😃 Между другото здравейте на всички 👋 През последните дни се опитах да прочета по нещо полезно от темата, доколкото имах възможност. Бях писала и преди, но едва ли някой ме помни, а и тогава съвсем нямах време да чета. Преди имах доста къдрава коса, която съсипах само след едно изправяне с преса, повече никога не стана същата и страшно ми е гадно от това. Сега състоянието на косата ми е значително по-добро, но явно и хормоните си казват думата и отново не е както преди... Като за начало си купих ДПШ и възстановяваща маска. Но не е с кератин 🤔 Иначе по принцип след къпане я пръскам със спрея на Балеа и понякога със соления спрей, който вреди на косата, знам. Качвам снимки на косата си преди и сега, ще се радвам, ако някой има идея какво по-добро мога да направяс нея, много ще се радвам на коментар 🤗
Скрит текст:

# 455
Какви препоръки ?!?!? И преди , и след виждам само една прекрасна коса !

# 456
Благодаря много за комплимента ❤️ Просто се дразня, че е по-изпъната от преди. А на първата снимка от преди 2 години не полагах никакви грижи за нея... Решех се с най-обикновен балсам, ползвах най-обикновен шампоан, след къпане само се напръсквах с малко фиксиращ спрей и това беше... Аз съм от хората, които не харесват ефекта от крема за къдрици, забелязах че повечето момичета са на обратното мнение по отношение на крема и спрея 😃

# 457
Своята коса е на по-едри вълни , но не обичам да я трупам със стилизанти. Използвам олиата на Керастаз за финиш /розовото или жълтото- и двете се еднакво хубави :

# 458
Ау, котка, разкошна коса имаш Heart и сега, и преди.
До колкото разбрах детето ти е малко и  си родила скоро( е близката година), все пак хормоните ти не са се наместили съвсем. Това също е фактор. При много жени след бременност, раждане има промяна е косата. При приятелка, дори и цвета се беше променил.

# 459
И при мен много се промени косата-поизправи се.
Доколкото виждам, на първата снимка косата ти е доста по-къса и въобще друга подстрижка. Това също си е от значение Wink

# 460
Всъщност на първата снимка не беше виждала подстрижка от 6 години, защото имам фобия от фризьори, и само я кълцах с ножицата, ако имам някоя заплетена топка 🤣 На втората снимка косата ми е малко по-дълга, отколкото сега, понеже все пак отидох на фризьор в крайна сметка, но ѝ забраних каквито и да било експерименти с руното ми и поисках съвсем леко освежаване, тоест връхчетата, косата ми расте страшно бавно. Сега под душа отново ми е до Д, но аз много държа да е дълга, не харесвам къси коси 😩 Иначе дали има значение и че кърмя? То скоро няма изгледи да спра 😩😃 И само аз ли ползвам солен увреждащ спрей 😃 Но съм много доволна от ефекта му върху къдриците и освен това прави супер обем при сушене 😊 И дали има смисъл да си взимам реконструктор за коса, след като не я боядисвам?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:11 от Котка в кашон

# 461
Момичета, помня, че някоя от вас беше писала за балсамите на определена марка, че са по-богати от маските, но забравих коя беше марката. Вие сещате ли се?

# 462
  • В полите на Пирин планина
Котка, след като спреш да кърмиш, хормоните ще се нагласят. И моята коса се бе изправила след раждането и на двете деца. Иначе косата ти е супер! 😀
Ползвай си продуктите, които ти харесват. И аз понякога слагам солен спрей, защото дава хубав обем.

# 463
Момичета, какъв е този солен спрей? Не ви ли изсушава косите?

# 464
Има солен спрей на Балеа, това е може би единственият солен спрей, който съм виждала в дрогерия иначе мисля, че има и на някои професионални марки. Разбира се, че спреят изсушава косата, затова трябва и да се хидратира. Но къдравите коси се къдрят по-хубаво при дехидратация за съжаление. Когато я хидратирам и е мека, винаги стои по-зле...

Общи условия

Активация на акаунт