Къдрокоси красавици - 6

• 53 750
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Jelly-то на As I am  е наистина хубаво , като цяло Hairmag са наистина компетентни според мен  и аз лично им се доверявам от година и нещо , следвам им страницата във Fb и Инстаграм , когато имам въпроси винаги ми помагат . На мен ми бяха изпратили на  Yari curling cream пробвала съм го няколко пъти, но до колкото се сещам ми бяха споменали, че е за по плътни коси .
Ползвам от тях серията против косопад на Preve laboratories и смея да кажа , че наистина има ефект . Ще си изпрося и лосиона за къдрици ако имат мостри ☺️☺️

# 196
  • Пловдив
Някой да е ползвал подхранващите ампули на NuggelaSule? Ето тези:
https://www.arlen.bg/product/11498/podhranvashti-ampuli-za-bezzh … oules-2x10ml.html
Не ми е баш безжизнена косата, обаче мисля, че понеже е дълга, по краищата си е доста изтощена. А не искам да я режа. Та се чудя каква терапия да приложа.

# 197
Да, определено е за по-плътни и къдрави коси. Моята не е чак толкова.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 07:45 от Анонимен

# 198
На следващата поръчка , ще ги попитам дали имат все още мостри . Като крем ли е консистенцията или по течно ? Може да си сложила твърде много или малко .

Да, определено е за по-плътни и къдрави коси. Моята не е чак толкова.
Ето резултата от днес с него.
Скрит текст:

# 199
Кремообразна консистенция. Много сложих, усетих се, но вече беше късно. Simple Smile

# 200
Не ми е баш безжизнена косата, обаче мисля, че понеже е дълга, по краищата си е доста изтощена. А не искам да я режа. Та се чудя каква терапия да приложа.
Концентрата Про лонгър по дължините или балсама Терапист на Керастаз,само по последните сантиметри.И двата продукта като преуош ползваш.

# 201
  • Пловдив
Концентрата Про лонгър ампулата ли е, или нещо различно?

# 202
Здравейте, къдрокоски!
Присъединявам се към вас. Косата ми е 2b, дълга е до раменете.
Вчера си купих от коремчето за къдрици на Балеа. Въпросът ми е по колко слагате, аз от страх да не ми изсуши крайщата и да не утежни косата май сложих доста мъничко. Стилизира добре, но следобяд вече всичко приключи и фриз се появи и косата се разпиля и бухна.
Хрис, страхотни къдрици. Моята изглежда така само когато е на къса черта.

# 203
Концентрата Про лонгър ампулата ли е, или нещо различно?
Концентратът е в бутилка
Скрит текст:
По указания от производитея,той се ползва като преуош,а ампулата замества маската/балсама.Не съм много убедена,че има разлика в двата продукта,като състав са на 100% идентични,но има огромна разлика в количество и цена,в ползва на концентрата.Ще го пробвам някой ден вместо ампулата, с риск да стана като телена четка Grinning нищо чудно да е по-концентриран

# 204
  • Пловдив
Ами аз с тази ампула нещо не успявам да се сборя. Много ми е трудно да я нанасям на мокра коса и имам чувството, че само я похабявам.
Този концентрат обаче не го откривам из нашите сайтове. Все ампули излизат.

# 205
# 206
Ами аз с тази ампула нещо не успявам да се сборя. Много ми е трудно да я нанасям на мокра коса и имам чувството, че само я похабявам.
Този концентрат обаче не го откривам из нашите сайтове. Все ампули излизат.

https://www.bellaffair.at/loreal-longer-konzentrat

# 207
Следете тук или ги питайте кога ще заредят. Взех го преди 2 седмици за 38 лв. https://www.brasty.bg/loral-professionnel-srie-expert-pro-longer … vna-grizha-400-ml

# 208
Кипра,не е трудно нанасянето на ампулата.Намокряш косата,разделяш на кичури,хващаш един кичур в шепата си,капваш върху кичура няколко капки и разнасяш с ръце по посока на косъма.Усеща се къде е попаднала терапията,косата веднага става лигава.После разресваш внимателно с гребен да се разнесе навсякъде.Ако имаш преса за терапии,минаваш всеки кичур по 2-3 пъти,завиваш на кок и стоиш колкото искаш.Може и с пресата с фолио,ако нямаш терапевтична,аз така процедирам и с терапии и с маски/балсами.

110лв Flushed тея са се побъркали.

# 209
Леле, в някаква заблуда сьм живяла май Joy
Досега си мислих, че ампулата и концентрата са един и сьщ продукт. От сайта makeup.bg успях да взема 400мл за 50лв.
И си го ползвах след шампоан вместо маска. Утре ще го пробвам като преуош на влажна коса, а в банята ще сложа от маската про лонгьр може да капна и някоя друга капка от концентрата.

Общи условия

Активация на акаунт