Къдрокоси красавици - 6

• 54 079
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
В коса.Бг също имат намаление на Джойко, ноооо нямат налични продуктите Simple Smile Поръчах миналата седмица и след ден ми се обадиха да ми кажат, че Евентуално ще ми изпратят вторник/ сряда , а аз ги поръчах подарък за мама .... многоооо некоректно от тяхна страна- никога повече няма да поръчам от там

За боядисана руса, къдрава коса сетията К-Рак на Джойко с какво може да се комбинира и редува за добър резултат? И като е боядисана косата К-Рак за боядисана коса ли трябва ?

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 13:10 от MарT

# 331
Момичета, тези които имате желето на As I am, как разбирате какъв е срока на годност?
Моят да не е изтекъл 2019? Или това е дата на производство може би. Ако е така, как да разбера до кога е в срок?
Пробвах желето самостоятелно и пак същата миризма ме преследва, ще полудея.
Резултатът е 100% от желето иначе, много хубава ми става косата. Нооооо, тази миризма...

MaNishma, би трябвало да има етикет на бг, поставен от вносителя, на който да е написано какъв е срокът на годност. Ако липсва такъв етикет, значи произходът на желето е съмнителен...

# 332
Поръчах сега от Арлен Joico k-pak - ДПШ, шампоан и маската за боядисана коса. Blush

# 333
Dudu, моят е от Амазон, дойде си от щатите мисля.

# 334
  • някъде под слънцето...
Момичета, тези които имате желето на As I am, как разбирате какъв е срока на годност?
Моят да не е изтекъл 2019? Или това е дата на производство може би. Ако е така, как да разбера до кога е в срок?
Пробвах желето самостоятелно и пак същата миризма ме преследва, ще полудея.
Резултатът е 100% от желето иначе, много хубава ми става косата. Нооооо, тази миризма...
Дъното на моя, купен от физически магазин преди няколко месеца

А това е на DoubleButter cream As i Am, от същия физически магазин

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 14:46 от sl

# 335
Тези числа би трябвало да са сериен/партиден номер. Годността на подобни продукти е отбелязана на опаковката с брой месеци след отваряне.

# 336
  • София
И моето желе започва с F2019..., не вярвам тези числа да имат връзка с дата на производство, по-скоро някакъв номер, но огледах добре и не видях дата на производство или срок на годност.

ПП: Днес отново ползвах Маракеш, ами оформи си ми добре къдриците. Даже май го харесвам повече от желето, което съм ползвала само 2-3 пъти, де.

# 337
Е как не виждате срок на годност, знакът е този. Една година след отварянето.

# 338
  • някъде под слънцето...
Това е  знака срока на годност след отваряне на продукта.
Козметичен продукт се разваля  след определено време и без да е отварян.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 15:39 от sl

# 339
Искаш да кажеш, че е продаден вече престоял и развален? Хм, не бях обмисляла подобен вариант, но доколкото знам всички си купихме желето от едно място, даже чакахме да зареждат няколко пъти, че все свършва. Само една кутийка ли да е развалена?

# 340
Здравейте момичета. Все още съм в търсене на добър продукт за коса . Последно си взех тези 2:
https://kosaistil.bg/product/2717/podhranvasht-krem-za-kadrava-k … -15v1-200-ml.html  и този
   https://www.zlatnaribka.com/krem-za-kadritsi-s-organichno-kokoso … ut-oil-curl-cream .
От тези съм доволна горе долу. Тествала съм ги по 1-2 -ти. Преди това ползвах на Лакме и Маракеш-не останах доволна. Плюс този от ДМ и т.н .Доста време използвах и пяна за коса. Косата ми  може би от стреса ,които преживях  стана една със сухи краища, заплита се. Или неправилна козметика за коса 🤷🏽♀. Постригах я,но тя   в крайщата пак така изглежда. 🙄🤷🏽♀Прехидратирана ли е не знам  .Каквото и да ползвам все хвърчаща седи Sad и със сухи краища.  . Зарибих се и аз да взема желето на As I am 😃,покрай вашите коментари.. Не знам дали няма да е поредният продукт седящ в във шкафа 😄, но ми се иска  да го пробвам.Когато си поръчах
четката Denman-от Hair mag-ми го предложиха също. Ефекта които искам да постигна е добре оформени къдрици  без фриз(или поне малко такъв) 🙃.Ще приложа снимки да видите каква перушина имам 😄. На едната снимка съм  Biosilk ,на другата използвах Ynebrya Ice cream   и
четката Denman. Според вас виждайки снимката,дали As I am -  ще утежни много моята коса? Не знам какво и липсва,но ми писна да ходя като кошница в главата на 2-ят ден от измиването и 😄. Подсушавам я само с памучна тениска вече, клепам я с арганово масло и разни маски 🤷🏽♀. 

Благодаря предварително 🥰

# 341
  • някъде под слънцето...
Искаш да кажеш, че е продаден вече престоял и развален? Хм, не бях обмисляла подобен вариант, но доколкото знам всички си купихме желето от едно място, даже чакахме да зареждат няколко пъти, че все свършва. Само една кутийка ли да е развалена?
Всички? Примерно моите продукти са закупени от физически магазин в Мадрид.И не са свършвали, винаги ги имат в наличност както в голямата, така и в  
малката разфасовка, а също и други продукти на марката.
Дамата, до колкото разбрах,  пък го е взела от американския Амазон.

Никъде не съм написла , че някой е купил  развален продукт.
Обсъждаше се срок на годност.
И да случвало ми се е да купя от магазин  запечатан козметичен  продукт, на който  при отваряне му личеше че е с изтекъл срок на годност.

Направих рекламация и ми го смениха.
Другият си беше Ок.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 16:49 от sl

# 342
Vanessa,това и направих след коментара ти. Поръчах и двата, защото цената е добра. Да видим. Ще ги редувам с Biosilk. В зависимост от нуждата на косата. Ще дам отзив после.

Bulgari_bs,мисля че косата ти изглежда много добре. Не мога да преценя от снимката дали е прехидратирана. Аз имах този проблем и косата ми беше като залепена за скалпа, без подвижни и добре оформени къдрици. Сега използвам на Biosilk и не слагам маска на всяко миене и е по-добре.

# 343
Vanessa,това и направих след коментара ти. Поръчах и двата, защото цената е добра. Да видим. Ще ги редувам с Biosilk. В зависимост от нуждата на косата. Ще дам отзив после.

Bulgari_bs,мисля че косата ти изглежда много добре. Не мога да преценя от снимката дали е прехидратирана. Аз имах този проблем и косата ми беше като залепена за скалпа, без подвижни и добре оформени къдрици. Сега използвам на Biosilk и не слагам маска на всяко миене и е по-добре.

Да от снимка  е трудно да се прецени наистина. С четката Denman  се получи добре  горе долу оформянето на косата 😃.И аз ползвам Biosilk-a.(стилизанта) .Даже на едната снимка съм с него.Аз слагам на всяко къпане маска 😃.Като ги редувам.Взех едни руски 😃. Коза дереза и Дрожевая на Баба Агафия.Преди това ползах Alfaparf Nutrivive.
 После слагам балсам. След баня арганово олио по краищата.Защото са ми доста сухи.Поне 4 пръста я постригах януари и още след фризьора пак стояха така гадни.Все едно ми се накъсва косата по краищата Sad. Взимах от фризьорката си едни ампули Una-мисля бяха,но не видях ефект. След ДПШ-на Балея-пък беше кошмар- още в банята ми се заплита и става една суха цялата.Не можех да я среша 🤣. Благодаря за отговора.

# 344
MaNishma каква е тази миризма,на какво ти мирише? Може да си е нормалната миризма,но на теб да не ти понася,знам ли.Аз много харесвам миризмата на двуминутния реконструктор на Афоджи,мирише ми на пудинг на Др.Йоткер,една мацка обаче каза,че точно тази миризма не понася,повръщало и се от нея...а де.Вкусове всякакви
Моя номер започва с 19,според мен,тези цифри са годината на производство.Като отвори кутийката имаше ли фолио,което да предпазва? Да не би да е върнато и кой знае къде седяло,а после на теб пратено

Март не е задължително.Аз не ползвам продукти за боядисана коса(само те ми липсват Grinning )макар че,косата ми е къдрава и изрусена
Някаква хидратация или баланс пак върши работа

Булгари Дължините ти изглеждат изсветлени,може би там е проблема.В този случай баба Агафя няма да ти помогне,трябват ти сериозни продукти за да запазиш дължините

Общи условия

Активация на акаунт