🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 426
  • 980
  •   1
Отговори
# 330
Могат да ме откажат да гледам. А харесвам шоуто.

# 331
  • Велико Търново
Те в нелепата реклама на не-знам-какво-си са напълно достатъчни като тв присъствие.
Няма нужда и панел да са.

# 332

Не бих се изненадала. И без това постоянно ги пробутват в предаванията по Нова. 🤢

# 333
  • Далечният изток
Тези двамата за панела ли ги спрягат?

# 334
  • София
Наистина се опитвам да не съдя хора, които не познавам, но Фънки искрено ме отвращава. За Константин имах като че ли по-добре мнение преди да си станат дупе и гащи.

# 335
Тези двамата за панела ли ги спрягат?
Нямам идея.Просто предположение.Халваджан нали си въртят едни и същи хора навсякъде.

# 336
Могат да ме откажат да гледам. А харесвам шоуто.
Ако са те, изобщо няма да стане ясно кое шоу се гледа. Темата на разговор (лигавня) ще е съвсем друга.

# 337
Нядявам се поне Виктор Калев да е един от тримата.

# 338
  • там където има винаги вятър
Чакам с нетърпение датата 😍
Не е ли 11 септември?

Снощи Боби Баба Ягата Joy имаше концерт в Обзор - "Като две капки певец". Изпя някоя друга песничка, но при свободен вход нямаше и как да е много дълъг. Пък и той какъв репертоар има - от двата формата, в които е участвал. Нооо беше много ентусиазиран. Grinning
Скрит текст:
Ааааа, заедно сме били на море. Да, големи танци бяха... и пот се лееше Sweat Smile

# 339
  • Испания
Не искам да обявяват панела. Така поне още 4 дни ще тая надежда, че ще са читави и интересни.

# 340
Не искам да обявяват панела. Така поне още 4 дни ще тая надежда, че ще са читави и интересни.
Да, да 😀 Права си

# 341
  • Велико Търново
Утре Алекс Раева щяла да е на гости на Гала и щяла да разказва любопитни неща, свързани с началото на Маскирания певец (цитирам по смисъл). Освен да остава в панела, не виждам какво друго да е.

# 342
  • Испания
"...ще сподели вълненията си преди старта на "Маскираният певец".

Нямам нерви да гледам малоумното "На кафе", ще чакам да качат записа.

# 343
Фънки няма да е в панела, Марта Вачкова ще е. Simple Smile Плюс Алекс Раева, Азис и Владо Пенев.

# 344
Уффф, точно Марта ли? 🥴
Алекс и Азис се оказаха неочаквано добра комбинация и ми харесаха в панела. Обаче защо пак и Владо, като той миналия сезон през цялото време не знаеше къде се намира? Забавно беше един-два пъти да си правят майтап с неговите неадекватни включвания, после става тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт