🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 126
  • 638
  •   1
Отговори
# 555
Аз давам БиоАмика за запека. Съдържа лактаза за разграждане на млякото. На моята госпожица й се отраява добре. От болницата ни го изписаха при нужда. Там й бяха давали НАН, но не й понасяше изобщо и по съвет на педиатъра го смених с Аптамил. От него започна да се запича и от 4-5 дни давам ензимите. Ака по 2-3 пъти на ден. По отношение на мен аз отоци нямам, нямах и през бременността. Лохиите почти ми спряха. На 7мия ден като бях за сваляне на конците доктора каза, че всичко е ок. На гърдите ми обаче станаха много стрии. Никъде другаде нямам, обаче там е страшно. Корема ми има още малко да да се прибере и 2,5кг ми остават да сваля.

# 556
Абоколикен не запичат. Те са с Лактаза. Запичат капките, които съдържат симетикон.
При моичкия положението с коликите хич не е цветущо. Давам БиоГайа и Абоколикен. Поръчах Лефакс, а докато пристигне ще давам Еспумизан-L. Смятам да ги редувам.. 1 път капки с Лактаза, 1 път със симетикон. Надявам се, че ще има ефект 🙄

# 557
Вие сменяли ли сте Ам и лак става. Постепенно или от раз. Ние бяхме на аптамил, детето не можеше да се изходи без помощ. Минах на Аптамил комфорт, ака по 1-2 пъти, но със страшни напани и плач. Бях чела, че честото сменяне на АМ не е ок, но според мен не е ок и бебето да пие АМ, който бе му понася.

# 558
Вие сменяли ли сте Ам и лак става. Постепенно или от раз. Ние бяхме на аптамил, детето не можеше да се изходи без помощ. Минах на Аптамил комфорт, ака по 1-2 пъти, но със страшни напани и плач. Бях чела, че честото сменяне на АМ не е ок, но според мен не е ок и бебето да пие АМ, който бе му понася.
Аз смених млякото, както съм писала по-горе. Смених го от раз. Не е имало никакъв проблем

# 559
Към кърмещите от шише. Колко мл успявате да изцедите? Аз повече от 80 мл общо не мога, а бебчо става все по-лаком. На 12 дни е, но май започват да не му стигат, а гледам да избягвам дохранване, въпреки че натам отиват нещата. Педиатърката каза, че можело и още да му давам, но гърдите ми не смятат така.

# 560
Здравейте,моето бебе от 2 дена започна да кашля докато спи по няколко пъти на ден,отделно киха доста често.На някой друг случвало ли му се е.Не ми изглежда да е болна.

# 561
Hrisssy1  пробвай power pumping
Скрит текст:
Увеличи течностите и лактогонните храни. Нормално е с времето да им растат и нуждите от повече храна.
Poison91 с толкова малко бебе ако имаш съмнения трябва да се види от педиатър.

# 562
Към кърмещите от шише. Колко мл успявате да изцедите? Аз повече от 80 мл общо не мога, а бебчо става все по-лаком. На 12 дни е, но май започват да не му стигат, а гледам да избягвам дохранване, въпреки че натам отиват нещата. Педиатърката каза, че можело и още да му давам, но гърдите ми не смятат така.
Аз изцеждам по около 120/150 гр. през 3 часа, понякога и 80/90 гр.,но рядко!

# 563
И аз смених млякото от раз, просто нямах друг избор. Иначе се сменя като се замества по един прием всеки ден, докато не ги заместиш всичките.

# 564
Здравейте, на колко дни изнесохте бебето навън (аз искам да започна с 5 минутни излизания на терасата и постепенно да увеличавам престоя навън преди да излезем с количката)

# 565
Аз днес изведох беба за пет минутки по съвет на педиатър. Тя е на 13 дни. Утре ще я изведа пак за пет и после всеки ден увеличавам с по пет докато стигнем половин час. После започваме с разходките.

# 566
Ние сме на 14 дни. От няколко дни излизаме за по 5-10 минутки на терасата. Дано уикенда да е хубаво времето.

# 567
Нямаше и две седмици когато го изведох с количката за първи път. Мисля че около час и нещо го разхождах.

# 568
Може да е против всякакви препоръки на закаляване , но аз вчера изведох бебето на почти часова разходка- толкова приятно време, а тя така добре поспа в количката Simple Smile

# 569
  • Велико Търново
На слънце вчера в количката е било около 20+градуса, защо да е нещо лошо да е навън бебето. Все пак е почти месец Март, МарТ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт