🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 173
  • 638
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Момичетата, бързам да се похваля най-после ❤️ Влюбена съм.. Станах мама на наай-прекрасното същество - Катерина. Тя е 3.470 и 49см и я родих нормално, без упойка в 4:10 на 26.01.2021 ❤️ Няма такава радост казвам ви. 😍😍 По-късно ако искате ще разкажа малко повече!

# 137
  • Велико Търново
Честитоо! Пожелавам ти страхотната ти нова любов мнооого да те радва! :* още от ден първи е манекенка, как да не се влюбиш :*

# 138
MDarinova Честито! Да ти е здрава и благословена Катерина! ❤ Бързо възстановяване и чакаме да разкажеш!

DiaSla важното е и двете да сте добре! Мисли си за крайния резултат, а не за процеса.

# 139
MDarinova  Честита рожба,  да е здрава, щастлива и много да ви радва! Бързо възстановяване на мама!❤

# 140
Момичетата, бързам да се похваля най-после ❤️ Влюбена съм.. Станах мама на наай-прекрасното същество - Катерина. Тя е 3.470 и 49см и я родих нормално, без упойка в 4:10 на 26.01.2021 ❤️ Няма такава радост казвам ви. 😍😍 По-късно ако искате ще разкажа малко повече!

Честитооо! Да бъде жива и здрава и да споделяте много радости заедно! Сподели после! Hug

# 141
MDarinova Много щастливи мигове! Бъдете здрави! И да, моля те разкажи когато имаш време!

# 142
Честито! Благословена да е бебе Катерина и много щастливи мигове с нея!
Май започва бебевалежа лека полека! Heart

# 143
Честито!!! Бързо възстановяване, ще чакаме да разкажеш.

# 144
Добре дошла на Катерина!!Благословена да е♡Много да ви радва!Бързо възстановяване и на мама!😙

# 145
Честито на всички майки! Браво, момичета! Бъдете живи и здрави и си гледайте малките принцове и принцеси с много спокойствие, търпение и любов. Heart
От вчера вече официално съм в 36 г.с. и най-накрая спрях да работя. Последните седмици все ми се спи и едва издържах Blush Сега започвам да подготвям багажите и чакам финално да се произнесат дали ще съм секцио и евентуално кога. Въпреки, че ще ми е второ, голямо шубе ме гони.
И едно въпросче - имам ли мами от Борово / Красно село или района? Ще е супер лятото да си разхождаме мъниците заедно Hug

# 146
Честито бебче, MDarinova! Да расте здраво и много щастливо 😊

# 147
А кой отговаря за ФБ групата, тя скрита ли е?

# 148
МДаринова, честито бебче! Много здраво да расте, щастливо и винаги много да ви радва!!!!!

# 149
О, момичета, честито на всички❤ Бъдете живи и здрави и бързо въстановяване на мамите❤❤ И ние определихме дата за секцио вече. Аз вчера купих последните неща, стерилизирах и вече съм в бойна готовност. Хем ме е страх да не тръгне по-рано, защото имам 2 часа път, хем тайничко се надявам вече да раждам, че всичко ме боли. Най-много ме е страх контракциите да не започнат вечерта, а имам чувството, че все вечер стават тези неща. Вие как мислите?😁

Общи условия

Активация на акаунт