🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 167
  • 638
  •   1
Отговори
# 150
Много ми тежи и на мен, направо не знам ако трябваше да чакам до термин. Всеки път като се обръщам през нощта и се будя от болки в таза, после докато наместя и тумбака...

# 151
Честито бебче MDarinova,нека малката принцеса бъде жива,здрава и много щастлива, на теб бързо възстановяване!

# 152
Аз съм същата работа. Вече спя по 3 -4 часа макс на денонощие на пресекулки. Легна ли на гръб пък ме задушава. Абе ражда ми се вече. Добре, че няма да чакам до термин, иначе щях да полудея.
Много ми тежи и на мен, направо не знам ако трябваше да чакам до термин. Всеки път като се обръщам през нощта и се будя от болки в таза, после докато наместя и тумбака...

# 153
Знаеш ли и аз имам един такъв страх, случайно да започна да раждам вечер, когато съм най-изморена. Към 11 вечерта вече съм заспала на дивана и едвам имам сили да се преместя на леглото 😄. Или пък да не се наложи раждането да започне след като съм си хапнала хубаво...
Отделно багажът ми е почти готов, но все липсва по някоя вещ, която ползвам, например сешоар, зарядно, някоя дреха, чехлите.

О, момичета, честито на всички❤ Бъдете живи и здрави и бързо въстановяване на мамите❤❤ И ние определихме дата за секцио вече. Аз вчера купих последните неща, стерилизирах и вече съм в бойна готовност. Хем ме е страх да не тръгне по-рано, защото имам 2 часа път, хем тайничко се надявам вече да раждам, че всичко ме боли. Най-много ме е страх контракциите да не започнат вечерта, а имам чувството, че все вечер стават тези неща. Вие как мислите?😁

# 154
Аз намирам само тази ФБ група:
https://www.facebook.com/groups/640715636711080/?ref=share

А кой отговаря за ФБ групата, тя скрита ли е?

# 155
  • Велико Търново
The unforgettable, и на мен това ми бяха страховете + да не ми изтекат водите в банята под душа и да не разбера Simple Smile
Еми, болките ми осезаемо започнаха в 23 ч вкъщи, влязох да си взема един душ преди да тръгна за родилното и усетих странен теч ( води си бяха), но не бях яла нищо от 18ч вечерта ( за щастие вкъщи вечеряме рано)...

# 156
Момичетата, които са там отначало бяха казали преди време, когато някой питаше, че са си станали доста близки и споделят лични неща, затова май не добавят нови хора. Нещо от този род срещнах в предходната тема, моля да ме извинят ако не съм разбрала правилно.

Аз намирам само тази ФБ група:
https://www.facebook.com/groups/640715636711080/?ref=share

А кой отговаря за ФБ групата, тя скрита ли е?

# 157
Мами днес на 26ти.01. Се роди нашата малка принцеса в 17.45 3, 100 кг 49 см Simple Smile

# 158
Честито бебче,жива и здрава  и бързо възстановяване Blush

# 159
Честито, Моника! Жива и здравичка да ви е! На теб бързо и гладко възстановяване! Как я кръстихте?

# 160
  • Велико Търново
Честита принцеса, Моника! Пожелавам ти да е здрава и безмерно щастлива!!!

# 161
  • София
Честити да са новите бебенца в темата! Да са живи и здрави!

Аз лично членувам само в една фейсбук група където сме по-малко и се разбрахме, че така ще си останем. Иначе гледах, че има някаква с 1000+ членове, но не ме привлича.

# 162
Благодаря на всички ви 🥰 бебка се казва Грейс. Та много ни е трудно с адаптацията още, не мога да поспя даже половин час. Гладничка е, слагам я да суче, но още нямам кърма и така. Пожелавам на всички бъдещи мами, да родите лесно и, да имате незабравими мигове ❤️❤️❤️

# 163
Честито на Грейс и Моника!!! Бъдете здрави и бързо възстановяване Simple Smile

# 164
Честито, Моника ! Да е много здрава малката Грейс, а на теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт