🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 691
  • 638
  •   1
Отговори
# 420
Честито на всички мами, бъдете здрави и много щастливи и вие и малките сладурчрта🥳💕

# 421
  • Велико Търново
Честито на sibil ( моята полуадашка) и добре дошла на принцеса Даяна Simple Smile

# 422
Добре дошла Даяна! Да е жива и здрава, а на мама бързо въстановяване!

# 423
Олее, честито на всички 🎀❤️
Аз от както са ни изписали съм толкова отвеяна, че не съм влизала да чета. Много майчета сме се навъдили вече. Бъдете здрави всичкитее.

# 424
Честито бебче, Сибил.

# 425
Здравейте, мами. Вчера на 11.02 със светкваично планирано секцио се появи моята мъничка Луиза в 40+1, 3470, 49см. Пожелвам на родилите мами здраве, а на тепърва раждащите търпение, защото е най-великият миг!

Та, въпроса ми е към родилите със секцио мами. Вторият ден доста по-зле ли се чувствахте от първия. Доста съм наплашена какво ме очаква днес и утре, които са ми втори и трети ден. 🙁

# 426
Здравей , и на мен днес ми е втори ден Simple Smile но за втори път - ако още не са те изправяли стискай здраво зъбите - ще те боли само при ставане и лягане - поне си спомням , че много болеше , но с всяко ставане става по-лесно . При първото ми секцио като станах и няколко часа не лягах, защото ме беше страх от болката Simple Smile това е моя опит

# 427
Здравей , и на мен днес ми е втори ден Simple Smile но за втори път - ако още не са те изправяли стискай здраво зъбите - ще те боли само при ставане и лягане - поне си спомням , че много болеше , но с всяко ставане става по-лесно . При първото ми секцио като станах и няколко часа не лягах, защото ме беше страх от болката Simple Smile това е моя опит

Вчера ме вдигнаха, но не беше болка за умира е, защото още упойката действаше. Днес предполагам ще е по-зле. 🙁 но ще стискам щом се налага.. благодаря за отговора. Бързо възстановяване пожелавам и на теб. ❣

# 428
И мен утре ме приемат Flushed
@сложно@е!, при мен също бебето е една идея по-малко, но и двамата лекари, които ме следят, казаха, че е важно да е добре развито, а не дали е 2800 или 3800. Отклонения също явно има - единият ми каза да чакам над 3200 кг, а другият - около 2800. Последните 2 седмици пия протеин, защото белтъкът беше нисък при изследването и бебето може да не получава достатъчно. Лекарят, които ще ме оперира, пък ми каза, че е излишно, защото бебето си е достатъчно голямо и е ок. Та аз реших да не го мисля - каквото-такова. Само да са ни здравички мъниците.

Успех на всички Heart
Може ли да споделиш колко ти е бил белтъка.

# 429
При мен не беше толкова зле втория/третия ден. Третата нощ в болницата прекарах с бебо. Той ревеше почти нон стоп, разнасях го, дундурках. После бях много отпаднала и нямах сили да се движа както е препоръчително. Мисля, че това забави възстановяването ми и имах доста болки следващите дни. Не непоносими, но си бях като стара баба до изписването.
Ако имаш възможност давай го за през нощта за да можеш да починеш.

# 430
На мен ми е втори ден. Определено съм по-добре от вчера. Даже обезболяващи не съм слагала. Днес вече бебчо е по цял ден при мен. Имам коластра, което е добре.

# 431
Къде ги дават бебетата на втоеият ден , тука ги дават на третия (АГ Варна)
На мен ми е втори ден. Определено съм по-добре от вчера. Даже обезболяващи не съм слагала. Днес вече бебчо е по цял ден при мен. Имам коластра, което е добре.

# 432
Тази сутрин се роди и моята малка принцеса Виктория! 2650гр, 46см. ❤ Аз съм още в реанимацията и чакам да ме пусне напълно упойкаъа и да ме раздвижат.

# 433
Къде ги дават бебетата на втоеият ден , тука ги дават на третия (АГ Варна)

Дават ги на третия, но можеш да си го поискаш на втория, ако се чувстваш добре.
Слизаш до 3тия етаж, обясниха ли ти?

# 434
Добре дошли на всички нови бебешоци! Hug
Живи и здрави да са ви, а мами, вие се дръжте, скоро - като чисто нови! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт