Отговори
# 435
  • София
Аз пък харесвам българските филми и сериали. Да, не малко не съм гледал (но то не може всичко все пак), но пък повечето и наистина много от тях съм гледал и ще продължа да гледам.

Re:
Шатовалон също ми бе любим, но той е типична семейна сага, нищо общо с Октопод. Преди 4 или 5 г. не помня точно го повтаряха отново по БНТ май беше и го изгледах пак и бе мъка. Сега обаче като си повтарям отново Октопод няма мъка, напротив, отново ми харесва и ме държи пред екрана. Не годините са важни, а сценария и актьорите. В случая дали е с надписи или е дублиран не ме касае. Пак е добър. Аз си го имам и със субтитри, но качеството е по-лошо. Сега си дърпам и тези HD епизоди от Зелка за личната колекция и съм много доволен.

''Белези'' започна добре и до тук ми е номер 1 в ефира, макар конкуренция да са само Братя и ОЖ. Чакам старта на 'Отдел издирване ; Съни Бийч и Ол Инклузив
Братя усещам умора и пренасищане у екипа, което е логично когато се правят толкова много епизоди. Заложили са на количеството вместо на качеството. Грешка. А пък ОЖ е издънката на пролетния сезон до тук. Много скучно и лошо начало.
Един за друг ми харесва, но се усещам как може би е по инерция. Игрите се повтарят, няма я тази особена тръпка на неизвестното от сезон 1. Въпреки това е Ок, поне засега.

за Братя
имаме една кардинална въпросителна, чие е бебето и една маргинална, кой свитна украинския бос.
Драго ли ще намери пръв Борис или Калин? Залагам на братчето Wink
Дано само шматката Лора не ги скара отново.

# 436
Снощи в "Един за друг" ми направи много лошо впечатление, как гласуваха за едната двойка да остане, защото са млади. И какво като са млади? Всички останали в предаването, без 1-2, са млади и щеше да е много по-интересно да има една зряла двойка за баланс. И да видим, как ще се представят те в игрите. Вместо това оставиха тези двамата, от които на девойката дори не ѝ вярвам, че е толкова глупава, защото чак толкова пък не може. Губела по 2-3 ключа на седмица...

# 437
  • София
В темата на предаването има не малко хора, които смятат, че възрастта е била просто оправдание и просто не са ги харесвали и по-точно Детелин.

# 438
Дяволче, да не си кривим душата - българският дублаж е една карикатура. Направо гротеска.
Някога преди много години е с една идея по-добре, но далеч от каквито и да било стандарти.

# 439
  • Sofia
Изпуснах ви последната седмица.
Ама като започна всичко едновременно,не остава никакво време.Wink
Сега ще се върна да прочета кой какво гледа.

Някой гледал ли е Цитиридис снощи?
Аз обикновено го пропускам,но снощи,докато мм прещракваше каналите,мернах някакъв младеж,който правеше предложение на Даяна от Фермата.За втори път. Mr. Green Първият път бил,когато била 12-ти клас.Казала му "не",ама взела пръстена.После се наложило да си го иска обратно.
Включиха я и нея по едно време онлайн-каза,че получавала дежавю.
Не хванах началото,та не разбрах,истина ли е,майтап ли е...

# 440
Загледах снощи "Отдел Издирване". Добре започва, интересен е и мисля да гледам, засега.
Само Юлиян Вергов ми е вече свръх-неприятен с вечната кисела физиономия, тип "твърде съм велик, за да съм тук". Същият като Блатечки. Не се виждат какви чичаци са вече.
Но пък самата история в сериала е интересна. Само се опасявам да не прецакат финала, както става обикновено с българските сериали. Гледаш, гледаш и накрая - едно голямо нищо. Опасявам се, че ще стане така, защото сценарият е доста плоско написан. Още, когато тръгваха на акция, беше ясно, че ще застрелят колегата.

# 441
Асенчо си е с все същата тая физиономия от едно време.

# 442
И аз загледах, но нещо всяка стъпка предвидима ми беше и се усещат елементи на рецитация на доста места от всички и най-вече от (забравих ѝ името), на Вергов шефката/бившата жена. Изключтелно не приятна и като артистка и физически. Не знам дали ще имам нерви да изгледама всичко. И втора серия ще гледам със сигурност. Дано не са толкова дълги, че ми писна към средата.

# 443
Аз се опитвам да разбера, каква е причината да изберат гара Подуене за място, където да снимат административната сграда (някакво управление ли е, какво е). Толкова е мрачна и с тези огромни помещения и високи тавани. Все едно работят в някоя сграда от дълбините на Земята.
И, за съжаление, персонажите са под индиго от "Дявколското гърло". Главните персонажи - мъж и жена, между които има голямо напрежение, ченгето-бияч с добро сърце, младото мъжко момиче, страничният наблюдател в екипа... Вярно, че ни обещаха нещо като продъжение на "Дяволското гърло", ама не баш същото. Но ако ще е това, предвкусвам разочарование.

# 444
Скрит текст:
Сега съм се сетила.
Моля Еми, Емилия Николова, да се обозначи всичко наред ли е и дали сме станали лели в темата.
Тоест, имаме ли си бебе вече?
Дааа, Мери. Имаме бебче Иван, роден на 17.02. 😍

# 445
  • София
Честито! Жив и здрав да е!

# 446
Еее, Еми, много хубава новина! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! 🤗❤❤❤

# 447
Честито, Еми! Да ви е жив и здрав!

# 448
  • Другата България
Скрит текст:
Сега съм се сетила.
Моля Еми, Емилия Николова, да се обозначи всичко наред ли е и дали сме станали лели в темата.
Тоест, имаме ли си бебе вече?
Дааа, Мери. Имаме бебче Иван, роден на 17.02. 😍
Ехаааа!
Честит син, Еми!
Честита радост! Heart
Жив и здрав да е!

# 449
Честито бебче Еми!

Общи условия

Активация на акаунт