За секциото с любов ♡

• 261 687
  • 6 031
  •   3
Отговори
# 6 030
След първото секцио никакъв проблем нямаше да стана на 13-14 час. Нито количка съм ползвала, нито нищо.
След второто обаче.. рехабилитаторката си ми каза, че едва ли ще мога. Аз обаче упорита "кой няма да може да стане бе, ей сега ще видите" Grin е, станах и седнах рязко отново. Но бях с хемоглобин 80, нямах шанс.
Станах някак, закараха ме в стаята и се проснах на леглото. Докато не ми вляха 2 банки желязо не можех да стана.

# 6 031
Моето бебе си засукваше добре, имах пълното му съдействие от ден първи. Въпреки това зърната ми бяха разранени и ме боляха седмици на ред при всяко хранене, все едно ток ме удряше, когато засуче. Два месеца непрестанни запушвания, бучки и мастит на два пъти. Та и на тези къде им е потръгнало с кърменето по една или друга причина хич не им е паднало от небето.
Моето секцио беше в 9 сутринта, в 16ч ми доведоха бебето и аз сама седнах. После ми помогнаха да се изправя и да ида до банята. Махнаха ми още тогава катетъра и от там нататък си ходех сама, леко приведена първите два дни, но на изписването вече си бях 6 точки. Кърменето първата седмица ме болеше повече от секциото.

Общи условия

Активация на акаунт