Втори шанс?

• 4 756
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
Дай му шанс, оженете се, роди му 1-2 деца и си живей щастливо докато той обяснява на гаджето си, че ще се разведе и не живее с теб.

# 61
  • В един копнеж!
1. От женен мъж не очаквай нищо повече от секс, може би някой друг подарък, малко внимание, докато сте заедно
2. Ти всъщност си направила правилния избор. Защо се двоумиш?
3. На жененият си му бръкнала в самочувствието, реномето и каквото там искаш, затова те търси и досажда. Наблягам на думата досажда! Върне ли си те, ще си продължите постаро му.
4. 4 години са много време. Досега, мисля, ако имаше сериозни намерения щеше да е направил стъпка напред. Вие сте били зациклили. А той възползвал се от удобната ситуация.
5. Моля, не се обръщай назад! Там нямаш място. Той има деца, ти нямаш. И не само това. Той върви по житейския път много по-напред от теб.
6. Надявам се връзката ти с новия младеж да не е компромисен вариант.

# 62
С този, който 4 години те е мотал- твърдо не му давай шанс. Пак ще те разочарова. Сега е готов да ти каже и обещае всичко, само за да обърка плановете ти с новия.

# 63
Новият мъж и той ли наскоро е приключил връзка? Изглежда като да искате да започнете нова връзка от там където предните са приключили, т.е. директно брак, деца. Прибързано.
Аз бих казала да си дадеш време. Ако тези хора наистина те обичат ще чакат. Когато има истински чувства, хората могат да чакат и година, две...три...

# 64
В първия пост твърдиш, че си знаела, че е женен, но не живеел с жена си. Сега пишеш, че ти е казал, че е разведен. Кое е вярното?
Първото. Както излъга и за възрастта си. Ейй, как не го виждате значи, двамата с женения са си лика-прилика. Стига сте я разколебавали, да се взимат. Поне една жена да се отърве, и децата ѝ.

Ама наистина много лъже. А в онази тема твърди и че е необвързана  Защо е излъгала точно в нея, след като питането ѝ беше пряко свързано с възерастта и положението ѝ, е интересно.

Аз съм на мнение да се взима с годеника, ако съществува, пък да си запази женения за любовник.

# 65
Права си, верният отговор е : Избери и двамата!

# 66
Като гледам, авторката и да се ожени за новото гадже, пак ще продължи замайването по старото, щото нали мъжът-мечта бил, само той и единствен, пък и все я търси. Новото гадже няма шанс в такава обстановка, по някое време ще му сложат едни рога. Филмът определено ще се превърне в сериал 🤨 Онзи първият полу-женен, недоразведен, не ми изглежда сериозен ама хич. Ако беше домошар нямаше да разваля семейство и с години да си мотат отношенията без да му се вижда края. За любов явно става, ама той въртене на любов иска, пък авторката търси семейство. Разминаване е това, и е очевидно.

# 67
А в онази тема твърди и че е необвързана
Е, то това остана - любовниците да се пишат обвързани със същия женен за друга мъж. Scream

# 68
  • Варна
Новият мъж и той ли наскоро е приключил връзка? Изглежда като да искате да започнете нова връзка от там където предните са приключили, т.е. директно брак, деца. Прибързано.
Аз бих казала да си дадеш време. Ако тези хора наистина те обичат ще чакат. Когато има истински чувства, хората могат да чакат и година, две...три...

Новия леко са го "изнудили" да направи предложение, та да докаже, че е сериозен...
С другото съм съгласна,  трябва да си даде време авторката, дори и точно тези двама да не я чакат.

# 69
  • София
Коя е другата тема?

# 70
Бившия-да си стои при жената! След 4 години празни приказки, е ясно че е само един манипулатор. Сигурно и жена си така разиграва. Казвай му да не те търси повече, че си щастлива с новия и точка!
Годеника-Дай му шанс!Ако те кара да се чувстваш добре и щастлива.
ММ също ми предложи на 3-тия месец и вече 5 години сме заедно!
Така, че той с предложението в такъв ранен етап ти показва, че е сериозен!

# 71
Когато се запознахме каза, че е разведен. В темата съм написала, че съм наясно, че е женен, но не съм дала дата и час от кога точно го знам.
Благодаря за съветите на хората, които без заяждане и излишно ровене в предишни теми се отзоваха на молбата ми за съвет!

# 72
  • София
Авторке, той ако е подминал някаква възраст, те ползва да си изживява кризата на средна възраст. Върху теб, с теб.
Не чакай розово и чистичко, а само драми.

# 73
Аз питах на колко е бившия, н
ма не отговаря.
Те и децата могат да са студенти.

# 74
https://www.bg-mamma.com/?topic=1149440

Има  и мултиакаунтинг в темата.

Общи условия

Активация на акаунт