Втори шанс?

• 4 733
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
Дай шанс на женения разбира се. Усеща се, че имате сходен начин на мислене и ценностна система. А това е най-важното. На новия не знам какъв му е случая. Но сигурно и той ще е щастлив някой ден, че си дала шанс на другия.

# 46
  • Варна
Разкарай окончателно бившия. Ега ти нахалника. И аз мисля, че няма да се разведе. Приключила си там, не се връщай.

За новия няма да коментирам, там ти си знаеш.

# 47
Според мен прекратете и двете връзки.Поживейте малко сама и решете какво точно искате.
Бившия не е читав.Похабил ви е 4 год. от живота.Тепърва ще се развежда /евентуално/,ще урежда отношения със съпруга и деца...
новият пък много бърса с годежи и женене,а вие не сте уверена в чувствата си?

# 48
Ама аз не разбрах ти и с двамата ли си в момента едновременно?  А те знаят ли един за друг ? И нямат нищо против да те делят помежду си ?😳

# 49
Ти, всъщност, с кой от двамата искаш да бъдеш, защото не става много ясно. Звучиш като да нямаш кой знае какви чувства към второто момче и просто така си се съгласила да се сгодиш с него, уж.
А това, че винаги си искала да чуеш от женения, че ти си била неговия човек и
т. н. и сега вече чуваш най-накрая тези думи заради, които си в колебание какво да правиш ми звучи несериозно, смешно, даже и незряло. Май не си наясно със себе си.
За тези 4 години не разбра ли, не почувства ли какъв човек е жененият и какво евентуално да очакваш от него. Все пак 4 години не са малко за такова нещо или си се надявала. Написала си, че той ти бил казал, че не живее с жена си, ще те запознае с децата и ти така сляпо му повярва макар приказките му да не кореспондират на действията.
Значи ти си била на 25-26 години, когато си започнала връзка с женения, съвсем младо момиче, което е искало да създаде (и май още иска) семейство с въпросния женен!! Явно си много влюбена в него щом си се оставила 4 години да те лъже.
Може би е най-добре да прекратиш и двете връзки, за да се изясниш със себе си какво искаш, какъв е смисълът да се въртиш в любовни триъгълници и четириъгълници.

# 50
Изобщо не оценяваш какво значи “брак”. Личи си от действията. Все тая какво ще правиш, докато не разбереш какво искаш. Като го заискаш, пък, дали ще го можеш.

# 51
Ако беше дошъл с документите, за да ти докаже, че наистина са в развод или вече е приключил, тогава си заслужава да го мислиш. Защото в момента не виждам никаква промяна в предишните ви отношения - общещава, че ще се разведе. Т.е. нещо, което си слушала години наред. Научи се да си вадиш изводите не от приказките, а от действията на хората. Този нищо не прави, само приказва. На обещания всеки може да е щедър Simple Smile

За разлика от съветите напред, да не се окажеш от 2 стола на земята, аз пък мисля, че това ще е най-доброто, което може да ти се случи. Бившият лъжец, който те мотае години наред и лъже жена си в очите, няма да се промени. В най-оптимистичния вариант, след известно време ти ще си в ролята на жена му, а той ще си има друга паралелна връзка.
Настоящия - не му губи времето на човека и не го измъчвай. Щом още от самото начало очите ти шават навън, няма да ви бъде. Ако го уважаваш, прекрати връзката и го остави да си намери жена, която гледа само в него и не мисли за бившите си.

# 52
От призмата на "богатия" си опит във всякакви конфигурации - категорично смятам, че ако един мъж вижда в теб Жената на живота си, това става от раз и бързо го доказва.
Тия, дето са се сетили и осъзнали след незнам си колко време, грам не им вярвам..))
Егото ти сега е много доволно и се изкушава, ама в дългосрочен плантова не е ок за пълноценна връзка.

Важно е дали не си пак заради Егото и с годеника си?

# 53
Какво е това желание да се набуташ в чуждото семейство, да караш някого да постави теб пред децата си?  Голям зор да се запознаваш, и какво ще им кажеш? Баща ви ме обича повече отколкото обича майка ви? Да знаеш, връща се! Един ден ще ревеш по бащата на децата си, ама той ще си гледа щастието!

# 54
Скрит текст:
Какво е това желание да се набуташ в чуждото семейство, да караш някого да постави теб пред децата си?  Голям зор да се запознаваш, и какво ще им кажеш? Баща ви ме обича повече отколкото обича майка ви? Да знаеш, връща се! Един ден ще ревеш по бащата на децата си, ама той ще си гледа щастието!
Не съм аз причината за разпадането на брака им, по-скоро отношенията им. Според мен е нормално, когато имаш сериозни намерения към някого и се предполага, че ще живееш с този човек, да го запознаеш с децата си.
"Набутала" съм се в чуждото семейство, защото твърдеше, че е разведен.

# 55
В първия пост твърдиш, че си знаела, че е женен, но не живеел с жена си. Сега пишеш, че ти е казал, че е разведен. Кое е вярното?
Наистина е добре да поговориш с някой, който да ти обясни какво точно означават думите “брак” и “семейство”, защото твоите представи да тези две неща са крайно погрешни

# 56
  • у дома...
Веднъж те е излъгал, че е разведен. После те е лъгал, че всеки момент аха-аха ще се разведе. Сега твърди, че вече окончателно е решил да те запознае с децата си, ама не е подал молба за развод. И ти се чудиш дали да не се върнеш при него? Ашколсун.

Пет месеца след като се запознах с ММ се сгодихме и вече 15 години сме заедно.

# 57
  • Най-красивата страна
Бившият ти е имал на разположение достатъчно време ,за да подаде молба за развод.Не го е направил.
Ти вече си разбрала,че не можеш да вярваш на обещанията му.
Разбирам да беше се развел и така да дойде да те моли,ама не...
Не си губи времето с него,не се обръщай назад.

# 58
В първия пост твърдиш, че си знаела, че е женен, но не живеел с жена си. Сега пишеш, че ти е казал, че е разведен. Кое е вярното?
Първото. Както излъга и за възрастта си. Ейй, как не го виждате значи, двамата с женения са си лика-прилика. Стига сте я разколебавали, да се взимат. Поне една жена да се отърве, и децата ѝ.

# 59
Ако темата изобщо е истинска - не бива да даваш втори шанс на никого за нищо. Има една такава теория в статистиката - ако нещо никога не се е случило - може да се случи, може и да не се случи. Но ако нещо вече е е случило веднъж - със сигурност ще се повтори.

Общи условия

Активация на акаунт