Втори шанс?

• 4 728
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми е интересно как още имаш чувства към човек, който явно 4 години се е държал неуважително. Не те съдя, и на мен предната ми връзка беше с човек, който не можеше да ми даде каквото искам, но аз бях много влюбена и все се надявах, че нещата ще се променят. Вината си е била моя - всеки може да попадне на кофти човек, но тези, които се обичат и уважват достатъчно си тръгват от такива отношения преди да са загубили твърде много време и преди да са понесли негативните последици върху нас, които лоша връзка има.
За мен започването на връзка не бива да е трудно. Твоят приятел явно не е бил с двата крака в тази връзка. Същевременно като вижда, че те губи, скача да си защити територията. Малко като в романтичен филм, но нещата в живота не са като в романтичен филм. Може в секундата, в която се успокои, че пак си негова, да започне пак старото отношение, пренебрежение и т.н. За мен това не си струва риска.
С втория момък аз лично не бих се обвързала след 5 месеца връзка. Какъв е зорът да се жените?

# 31
  • Варна
Не виждам готовност да се осмисли, който и да било съвет/мнение.
Предприели сте стъпка напред - годеж, но позволявате на бившия да ви пише (контактувате) т.е. страницата не е обърната. В резултат, дали ще се върнете или не при него е все тая, няма да ви се получи с новия мъж, защото все ще човърка дяволчето " ама ако се бяхме събрали с 1..." То и да бяхте го отрязала, пак същото, честно казано. Връщане назад аз не бих предприела. Твърде дълга непродуктивна връзка, с разминавания по основни въпроси. Утре ежедневие като ви се стовари, малко съмнително да издържите.
Както вече са казали съфорумки - рано е било за нова връзка, и не, не е любов това към новия.

# 32
Бившият ти е просто един наглец. Ти нямаш "авантюра", а си вървиш по пътя. Тези приказки как само той те познавал, само той знаел, че ще те направи щастлива, само ТОЙ, ТОЙ, ТОЙ са някаква пълна помия, да не говорим, че не е романтично, а обидно. Ти явно свой акъл си нямаш, та трябва той да ти каже какво искаш. Като не те кефи какво ти говори - блокирай го. Като те чака пред работата - ще му писне, ако си вървиш по пътя. Въобще си в ролята на жената, която хем бяга, хем гледа да се спъне, че да я догонят. А щом за 4 години не си свикнала, че той има деца - за какво си говорим. Тези деца винаги ще са там, няма да изчезнат с евентуалния развод.

# 33
  • София
И двамата не ми харесват. Единият е мазен многогодишен кръшкач, лъжец и манипулатор, другият бърза да се жените след 2 месеца запознанство. Laughing
На същото мнение съм. Първият никаква половинка не е. Дори и четвъртинка не е. Не е направил абсолютно нищо, което да показва някакви сериозни намерения, на каквито ти се надяваш. Продължава да не прави нищо, защото голите приказки са едно голямо нищо. Евентуално някога ще зареже жена си, евентуално някога ще те запознае с децата си... Въздух под налягане. Не мога да повярвам, че мислещ човек се връзва на подобно нещо.
Вторият пък вятър го вее на бял кон. Решил той да се жени след няколко месеца.
И двамата не са читави.

# 34
Бившият твърди, че "още утре" ако искам ще ни запознае, защото вече е говорил с тях, че неговото щастие е на първо място, а сегашният иска да се оженим (не сме планирали дата) след разговор,който проведохме, тъй като аз не бях сигурна дали няма да попадна на същия човек, който не желае сериозно обвързване и той каза "ще ти докажа, че намеренията ми са сериозни". Не ми предложи в същия ден, но мисля че на база моите съмнения е искал да докаже, че е сериозен.

# 35
  • София
Продължавай да си носиш розовите очила. Кой каквото си направи...

# 36
Така е, "неговото щастие е на първо място". Тук не е излъгал. Smile

# 37
Скрит текст:
Знам, че не трябва да се ангажирам и все още не мога да преглътна факта, че той има деца.
Наистина искам с М. да се получи, защото се появи в най-подходящия момент, сякаш наистина съдбата е на моя страна. Ако бившият ми приятел не ме търсеше и при всеки разговор не твърдеше, че сегашния се е "намърдал" между нас и ни е развалил всичко, че М. не би ми простил "авантюра", както той ми прощава в момента, как съм загърбвала мечтите си да бъдем семейство, как никой друг не може да ме обича повече, защото той ме познавал като кътните си зъби и т.н., щях да бъда непоколебима.
Благодаря Ви!

Това малко като хем сърби, хем боли, хем драго ми е.

Виж, ние може да си кажем мнението, но решението го взимаш ТИ. Бившия  приятел ще те търси винаги, ако не е докато си с М. ще докато си с В., Г., Н. и т.н. Тук момичетата ти обясняват, че е наглец отвратителен, който те използва. Ти си прецени дали ти се живее така.

Ако очакваш да чуеш мнение "Дай шанс на бившия" далеч се лъжеш, защото няма здравомислещ човек, който да плесне такава простотия.

Относно новия, нека си предлага брак, какво лошо има, ти си поживей с него, пък след 2-3 години ако всичко ви е наред омъжи се.

# 38
Ако не е тайна, на колко години са бившия и децата?

# 39
Ако очакваш да чуеш мнение "Дай шанс на бившия" далеч се лъжеш, защото няма здравомислещ човек, който да плесне такава простотия.
О, аз ще го плесна. Взимай си го бившия, идеален ти е. То и другия е такъв, но този няма стигане. Не го и чакай да се развежда, че после солени издръжки да плаща. Правете бебенце и големите ще го гледат. А жена му, тя няма да ви се меси на идилията.

# 40

Знам, че не трябва да се ангажирам и все още не мога да преглътна факта, че той има деца.
Наистина искам с М. да се получи, защото се появи в най-подходящия момент, сякаш наистина съдбата е на моя страна. Ако бившият ми приятел не ме търсеше и при всеки разговор не твърдеше, че сегашния се е "намърдал" между нас и ни е развалил всичко, че М. не би ми простил "авантюра", както той ми прощава в момента, как съм загърбвала мечтите си да бъдем семейство, как никой друг не може да ме обича повече, защото той ме познавал като кътните си зъби и т.н., щях да бъда непоколебима.
Благодаря Ви!

Допускаш евтини манипулации, освен това явно нямаш устойчивост и достатъчно твърд характер. С две думи рано или късно ще поддадеш. По-добре се раздели с новия ти приятел и недей да му губиш времето, защото явно не можеш да оставиш миналото си. Била си 4 години в ролята на любовницата, дори и сега възлюбения ти те омотава отново с празни обещания как ще се разведе и всичко ще е шампанско и рози между вас. Някои така си откарват до 40+, други цял живот, но всеки си има глава на раменете да прецени.

# 41
Скрит текст:
О, аз ще го плесна. Взимай си го бившия, идеален ти е. То и другия е такъв, но този няма стигане. Не го и чакай да се развежда, че после солени издръжки да плаща. Правете бебенце и големите ще го гледат. А жена му, тя няма да ви се меси на идилията.

evencee ма всъщност права си, даже да си заживеят щастливо на едно място всичките, че да няма излишни разходи за сметки Grin

# 42
  • София
Никой не се е намърдал между вас, там от 4 години е съпругата му.

Някакъв, особен лапнишаран си. Правила си си проекции за "денят, когато......" и сега продължаваш да живееш в розови надежди.

Ако искаш -давай шансове. Но, ако не искаш - блокирай го и го заплаши с полиция. После си продължи с момчето без драми.

# 43
  • ...на безопасно
Абе, момиче!
Я се осъзнай! Тоз женения има да те мотае още сто години! Това ли искаш? Вечно чакаща, сама като куче, без деца и мъжко присъствие! Ако си била ТИ, още на втората година щеше да се разведе.
Какъв втори шанс?! Държанката му е избягала.

# 44
  • Пловдив
Не става въпрос да те запознава с децата си още утре, а още утре да вземе да се разведе, както не го е направил през изминалите 4 години. Тогава, когато той е свободен мъж ти можеш да му кажеш, че първо искаш да си поиграеш на семейство с някой си 4, 5 - 10 години, а той да те чака с любов и като поостараеш и си отгледаш и ти твоите деца ще се съберете. Какво толкова? Тя любовта може да чака. Нали той те познава добре и много добре знае как си си почакала и че абсолютно не е проблем да го играе години наред "любимия в сянка".

Общи условия

Активация на акаунт