Втори шанс?

• 4 731
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако предпочетеш любовника и той все пак някой ден се разведе, което е леко съмнително, щом не го е направил досега, не те ли е страх, че може да се окажеш в ролята на сегашната му жена? И той да ти кръшка с друга?
Сигурна ли си, че този става за съпруг и че ще си щастлива с него? Като ви налазят битовизмите, да не се окаже, че любовта е излетяла...
Освен това казваш, че има големи деца. Дали ще иска на стари години да се занимава с бебета? А ти също искаш да си имаш дете, предполагам. Дано и по този въпрос не започне да те мотае както досега
.
Твърди, че вече иска деца от мен и е готов. Думите му са "всеки греши и всеки заслужава втори шанс. Няма да бъдеш щастлива и след време ще съжалиш, че не си ме послушала, искам да бъдеш щастлива и знам как да го направя".
Аха, и ти вярваш на тия приказки под шипковия храст... На колко години си?
29 г.

# 16
Ами, като е знаел, защо досега не го е направил?
Но пък човекът просто е длъжен да се пробва пак, явно с теб добре му се получава.
А ти дали ще настъпиш втори път същата мотика, си е лично твой проблем. И никой друг няма да ти е виновен.

ПП Ха, сега видях, че си на 29. Не беше ли на 30+?
Е, щом за теб времето тече назад, да не те мисля тогава. Simple Smile

# 17
И двамата не са добър избор. Говориш за очаквания, за обичане, а в същото време за жена и деца, за прибързани предложения за брак, пък бившия се намесвал... Нещо не е читаво тук. И при двамата.
Помисли какво разбираш под съвместен живот, под любов и брак, как си ги представяш, какво търсиш, какво ТИ даваш, как си се представяш след години, какво правиш, за да осъществиш това и т.н. в този ред на мисли.

# 18
Бившия- не.
Настоящия- не бързай. Поживейте една година и тогава решавай.

# 19
2019 си била на 31, сега на 29. Бравос. Как не ви писна да лъжете и мажете.

# 20
В миналата тема възрастта, която съм написала не е достоверна.

# 21
  • Пловдив
А защо пишеш нещо, което не е достоверно в миналата тема?
При такъв избор на писане на недостоверни неща как може да се знае кое в миналата и кое в настоящата тема е достоверно?

# 22
Скрит текст:
А защо пишеш нещо, което не е достоверно в миналата тема?
При такъв избор на писане на недостоверни неща как може да се знае кое в миналата и кое в настоящата тема е достоверно?
Всеки сам преценява дали да се съмнява за нещо в сегашната тема, поради факта че съм премълчала истинската си възраст в предишната.

# 23
Интересно ми е, каква зодия си?

По въпроса - ти си човек, който обича да живее в драма. Така се чувстваш добре. За теб настава драма, ако няма драма и бързаш да си я създадеш, за да се чувстваш добре. Отделно явно си човек, който обича да обърква живота на хората - първо си прекарала години наред набъркана в чуждо семейство с желание да го разрушиш, след това се лепваш за нов мъж, за когото си готова да се ожениш, защото го ХАРЕСВАШ /какво по дяволите...../ и в момента, в който живота ти навлиза в някакъв спокоен етап, без драми, ти отново се чудиш дали да не се върнеш при стария, за да създадеш отново драма и да объркаш живота, вече не само твоя, но и на годеника си.
Знаеш ли какво ще стане според мен - няма да се ожениш за годеника си, защото НЕ ГО ОБИЧАШ! Ще се върнеш при бившия, защото си решила, че това е любовта на живота ти и ще ти даде това, което години наред си чакала. Когато се върнеш при него, обаче отново ще попаднеш в чакаща позиция, защото ОТНОВО нищо няма да се случи с него. Защото той очеизвадно не желае да създава семейство с теб. А дори и да създаде, след време ще се появи следващата, на която ще обяснява, че не те обича, а ти ще си на мястото на бившата му жена, която ще си дундурка вкъщи детето/децата, стоейки в блажено неведение за това какви ги върши любимия зад гърба ти.

Съвет - махай бившия, махай настоящия, защото не го обичаш и остани сама за известно време. Изчисти си главата, живота и сърцето от всякакви мъже, и си дай време да се успокоиш. След време ще се появи съвсем нов мъж, с който ще създадеш това, което искаш.

# 24
Всеки заслужава втори шанс .... да ни разочарова отново. Внимавай само от два стола да не седнеш на земята, че тогава най-боли.

# 25
  • София
Ами има една приказка “Внимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се случи”
Още те влече “дивото” , но вече трябва да вземеш някой осъзнати житейски решения.
За бившия - като е толкова сигурен че може да те направи щастлива, къде е блял досега, пък и ти е пропилял най-хубавите години. Ти сигурна ли си, че ще бъдеш щастлива с него? С какво е повече от годиника ти? По-зрял, по-богат? Децата му никога няма да те приемат, ти ще бъдеш жената, която им е разбила семейството. Ще бъдеш под постоянно напрежение кога ще звънне жена му или някое от децата му. Това щастие ли е? Не съм против разведените с деца , но когато си го срещнала разведен и с вече уталожени и установени отношения с бившата жена е съвсем различно.
И другото , на база на какво бившия определя , че с новият няма да бъдеш щастлива ? При положение , че не го познава. Наранено его може би.

Имаш възможност да напишеш историята си на бял лист. На 29г животът е пред теб и най-доброто предстои. Дали ще бъде с настоящият годеник или с друг не е толкова важно.

# 26
  • София
Бившият няма да се разведе.
В момента, в който ти се разделиш с годеника си, той ще си измисли причина да отложи отново развода.

# 27
Зачеркни всичко от миналото и давай смело напред;Щом има мъж,който е свободен и решен да създаде семейство с теб колебанията са излишни!?Защо се страхуваш,в новата връзка с партньорът ще сте с равен старт необвързани,без деца,отношенията няма да се натоварват от странични ангажименти.В крайна сметка имаш право на това,още повече,че съдбата ти предоставя този шанс и е на твоя страна!Не искам да прозвучи грубо,но защо трябва да се натоварваш с грижите по чужди деца и проблемите свързани с тях,вместо да създадеш свои с напълно свободен човек.Да, първият сигурно те обича,но е закъснял щом е пропуснал досега да се обвърже!

# 28
Скрит текст:
Зачеркни всичко от миналото и давай смело напред;Щом има мъж,който е свободен и решен да създаде семейство с теб колебанията са излишни!?Защо се страхуваш,в новата връзка с партньорът ще сте с равен старт необвързани,без деца,отношенията няма да се натоварват от странични ангажименти.В крайна сметка имаш право на това,още повече,че съдбата ти предоставя този шанс и е на твоя страна!Не искам да прозвучи грубо,но защо трябва да се натоварваш с грижите по чужди деца и проблемите свързани с тях,вместо да създадеш свои с напълно свободен човек.Да, първият сигурно те обича,но е закъснял щом е пропуснал досега да се обвърже!

Знам, че не трябва да се ангажирам и все още не мога да преглътна факта, че той има деца.
Наистина искам с М. да се получи, защото се появи в най-подходящия момент, сякаш наистина съдбата е на моя страна. Ако бившият ми приятел не ме търсеше и при всеки разговор не твърдеше, че сегашния се е "намърдал" между нас и ни е развалил всичко, че М. не би ми простил "авантюра", както той ми прощава в момента, как съм загърбвала мечтите си да бъдем семейство, как никой друг не може да ме обича повече, защото той ме познавал като кътните си зъби и т.н., щях да бъда непоколебима.
Благодаря Ви!

# 29
Има хора, които не могат да приемат чужди деца. Това не ги прави лоши хора - просто не могат да ги приемат. Щом ти си от тези хора, горещо ти препоръчвам да не се обвързваш с мъж, който има деца. Най-малкото ти самата ще се чувстваш зле, защото той винаги ще бъде свързан с бившата си жена и децата си, ще трябва да се грижиш за тях, когато те са при вас и ще трябва да преглъщаш всяко звънене и всяка среща с бившата жена - неща, които няма да спрат, само защото ти си се появила в живота му, тъй като те имат деца. И дори да имате ваше дете, другите деца и жена няма да изчезнат с магическа пръчка. Да не говорим, че в един момент ще започне да те дразни факта, че той ще дава пари за другите си деца, ще ги взима с вас на разходки в парка, през уикендите и на почивки, което означава, че ще трябва постоянно да се съобразяваш със собственото си дете и с две чужди, които изобщо няма да те приемат за някакъв фактор.
Та е добре да погледнеш нещата и от тази гледна точка, а не само от страната на влюбеното сърце и пърхащите пеперуди в стомаха, които много бързо ще отлетят, като попаднеш в тази реалност, която сега е много, много далеч от теб

Общи условия

Активация на акаунт