В момента чета ... 68

• 44 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За спойлерите никой не ви е виновен, че ги четете. Аз не чета, когато съм планирала някоя книга.

# 571
Снощи започнах "Кестеновия човек" и направо съжалих, че я започнах посред нощ. Много кръв ми дойде на старта, особено децата, а мислите на жертвата (младата жена) още повече. Не съм чела трилър от години. Мислих, че ще има жертва и разкритие, а не описание на деянието. Но ме грабна и ще я прочета. Надявам се, че повече няма да има жестоки, кървави сцени. Или има още?

# 572
Аз явно прекалявам с трилърите, защото никакви кървища и подробности не ме трогват вече Simple Smile Ще помоля, ако се сещате за някоя забавна и лека книга да препоръчате. Под карантина съм и ще имам доста време за четене, а на вашето мнение имам доверие. Purple Heart Не ми се четат криминални или ревливи сега Simple Smile

# 573
  • София
Снощи започнах "Кестеновия човек" и направо съжалих, че я започнах посред нощ. Много кръв ми дойде на старта, особено децата, а мислите на жертвата (младата жена) още повече. Не съм чела трилър от години. Мислих, че ще има жертва и разкритие, а не описание на деянието. Но ме грабна и ще я прочета. Надявам се, че повече няма да има жестоки, кървави сцени. Или има още?
Няма да е повече от това. Simple Smile

# 574
Ама какви кървища в "Кестеновия човек" 😁, явно и аз като 🎀 Осмичка 🎀 съм се пренаситила и не ме впечатли . От няколко дни я чета, интересна е но някак с много големи очаквания тръгнах, дано успее да ги припокрие. За сега е средна работа.

# 575
Аз явно прекалявам с трилърите, защото никакви кървища и подробности не ме трогват вече Simple Smile Ще помоля, ако се сещате за някоя забавна и лека книга да препоръчате. Под карантина съм и ще имам доста време за четене, а на вашето мнение имам доверие. Purple Heart Не ми се четат криминални или ревливи сега Simple Smile
Препоръчвам :
https://chitanka.info/person/san-antonio
"брутален"(в хубавия смисъл), както го описа една съфорумка.
В него има и криминални елементи, но историите са "да се попикаеш от смях"(мое мнение)
, също така -
https://chitanka.info/person/p-g-wodehouse
изключително забавен(любим ми е !)

# 576
Ох, запалихте ме с този "Кестенов човек"!
Има ли я в електронен вариант, че напследък само е-книги смогвам да чета. Sad

# 577
Аз явно прекалявам с трилърите, защото никакви кървища и подробности не ме трогват вече Simple Smile Ще помоля, ако се сещате за някоя забавна и лека книга да препоръчате.
Нали? Все по-трудно ме впечатляват всякакви изкормвания. Сега чета втората на Баркър за майнунения и чак ме приспива като не ми държи адреналина.
За нещо лекичко и забавно https://chitanka.info/serie/stefani-plym

# 578
  • София
Ох, запалихте ме с този "Кестенов човек"!
Има ли я в електронен вариант, че напследък само е-книги смогвам да чета. Sad
Аз я свалих от Mailbooks, но преводът е любителски. В началото малко ме дразнеше, сякаш е с гугъл преводач, но по-натам е пооправен и се чете.

# 579
  • Mediterraneo
Аз все още отлагам почването на Кестеновия човек заради превода. Чакам някой да сподели, че има електронен вариант с хубав превод.

# 580
  • София
И аз чета много трилъри, ама в "Кестеновия човек" си има по-брутални неща от повечето, които съм чела. 😀 Мое мнение.

# 581
  • София
Здравейте, "Кестеновия човек"  го има в рулит, не знам какъв е превода, аз го четох на хартия.

# 582
Май е с онзи любителски превод, дето подразни доста потребителки.

# 583
Ужасен е любителският превод! Иначе и аз като фен на скандинавците, доста си вдигнах прага за всякакви психо и физически извращения, вече ги чета със завидно спокойствие, което не знам какво говори за мен Grinning

# 584
  • Варна
Днес започнах Later на Стивън Кинг и прочетох половината. Харесва ми до тук... Паралелно се вдъхновявам от "Кривата на щастието".

Общи условия

Активация на акаунт