Проблеми с жена ми .

• 19 835
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
Изказаното в първия пост, че авторът понякога обича да излиза с приятели не звучи като да става въпрос за излизане 2 пъти за 3 години. Много оплетена ми изглежда историята.

# 136
eli koeva , това е втората му версия. И други го забелязаха:  "Още от раждането жена ми се сърдеше , че искам да излизам отвреме на време с приятели по ресторанти или заведения..."
Ще се сърди, разбира се, бебето не е само нейно задължение.

Че ИСКАЛ да излиза, не че Е излизал. Ама кво ти дреме. Сеир да има

# 137
Аз не разбрах, защо е задължителна частната ясла от 900 лв? Отделно на мой приятел детето посещаваше такава с такса на половина. Някакви изхвърляници са това и избиване на комплекси. Жената нещо не е наред, не е нормално това пълно вглъбяване в детето, липсата на всякакви контакти за това време. Моята жена също страдаше в началото, но после по детските площадки и в квартала създаде много приятелства. Хайде не всички са много общителни, ама хептен пък с никой да не създадеш отношения, не съвсем нормално. Също определено има някаква зависимост от майка си, да тича редовно при нея, както и постоянните разговори. Тва ако го правеше мъж, реакциите във форума щяха да са разкостяващи. Определено се губи обективността на много от потребителките тук.

Възможно е жената на автора да има някаква по-сериозна депресия, възможно е да е отключила някакво психично заболяване. Според мен трябва да се работи в тази посока, брачните консултанти няма да помогнат.

# 138
Аз не разбрах, защо е задължителна частната ясла от 900 лв? Отделно на мой приятел детето посещаваше такава с такса на половина. Някакви изхвърляници са това и избиване на комплекси. Жената нещо не е наред, не е нормално това пълно вглъбяване в детето, липсата на всякакви контакти за това време. Моята жена също страдаше в началото, но после по детските площадки и в квартала създаде много приятелства. Хайде не всички са много общителни, ама хептен пък с никой да не създадеш отношения, не съвсем нормално. Също определено има някаква зависимост от майка си, да тича редовно при нея, както и постоянните разговори. Тва ако го правеше мъж, реакциите във форума щяха да са разкостяващи. Определено се губи обективността на много от потребителките тук.

Възможно е жената на автора да има някаква по-сериозна депресия, възможно е да е отключила някакво психично заболяване. Според мен трябва да се работи в тази посока, брачните консултанти няма да помогнат.

Съфорумки от Пловдив вече го попитаха коя е тази детска градина, но не получиха отговор. По - скоро преувеличава таткото със "зверските проблеми", за да подчертае колко е неразумна майката на сина му.

# 139
  • Варна
На няколко пъти се спомена, че тя щяла да започва работа. Ми да плаща от джоба си парите за частната градина ли е, ясла ли е, каквото там. А бащата ще изплаща жилищата. И всички ще са доволни.

# 140
Ами тя наистина изглежда неразумна. По много параграфи на мен ми изглежда така. Само не мога да преценя дали е с някакво психическо отклонение, дори и не много осезателно или е разочарована инстаграм кифла, както много точно се изрази някой по-горе.

# 141
Така .. казах,че работя и затова не мога да отговарям постоянно. 1во за 3 години близо от 4ти месец бременност досега детето ми е на 2 години и половина почти съм излизал точно 3 пъти . При излизанията ми няма КОЧ компмании излизам с нормални хора ,които са си с прителките/жените също понякога . Канен съм бил на над 20 рожденни дни- всичките съм ги пропуснал - защото жена ми я е страх от това да остане сама за 4-5-6 часа . По-случая,че изплащам апартаменти с родителите ми не виждам нищо лошо , че родители ми,ми помагат един ден всичко ще остане за мен и жена ми , а впоследствие за детето ми . А нейните родители надали са и дали и 1000 лв за 3 години общо . Ако си отиде в Бургас ще живее в панелка с 2 стай - 5 човека как да стане да си пратя детето там? И допълнение много си обичам детето , то ми осмисли живота и не искам да се разделям с него , както и родителите ми са много привързани към внучето си и не искам да ги лишавам и тях от възможността да го виждат .

# 142
  • волно калдъръмче
Така .. казах,че работя и затова не мога да отговарям постоянно. 1во за 3 години близо от 4ти месец бременност досега детето ми е на 2 години и половина почти съм излизал точно 3 пъти . При излизанията ми няма КОЧ компмании излизам с нормални хора ,които са си с прителките/жените също понякога . Канен съм бил на над 20 рожденни дни- всичките съм ги пропуснал - защото жена ми я е страх от това да остане сама за 4-5-6 часа . По-случая,че изплащам апартаменти с родителите ми не виждам нищо лошо , че родители ми,ми помагат един ден всичко ще остане за мен и жена ми , а впоследствие за детето ми . А нейните родители надали са и дали и 1000 лв за 3 години общо . Ако си отиде в Бургас ще живее в панелка с 2 стай - 5 човека как да стане да си пратя детето там? И допълнение много си обичам детето , то ми осмисли живота и не искам да се разделям с него , както и родителите ми са много привързани към внучето си и не искам да ги лишавам и тях от възможността да го виждат .
Имаш два варианта според мен. Единият е натирваш майката. Вторият е обичаш майката.

От начина ти на изразяване заключавам, че клониш към първия. Причината за това е, че тя не ти дава да излизаш с приятели. Смехотворно ми е, защото представата ми за подобна връзка се припокрива с тази за еднокленъчен организъм. Нещата са далеч по-сложни и не знам защо не казваш цялата истина.

# 143
  • Berlin
Как така я е страх да стои сама? Някакво разумно обяснение давала ли ти е?

# 144
  • волно калдъръмче
Как така я е страх да стои сама? Някакво разумно обяснение давала ли ти е?
А защо да влиза в обяснителен режим? Иска си го у дома. Точка. Детето е малко, сега е времето да го обсипват с внимание.

# 145
  • USA
А когато си на работа, как не я е страх да седи сама с детето?

# 146
  • волно калдъръмче
А когато си на работа, как не я е страх да седи сама с детето?
Нощните смени, за тях ли говориш?

# 147
А на тези рожденни дни и поводи защо не излизате семейно? Нсли така правят семействата? Горкият ти, да се прецакаш така да пропуснеш 20 рождени дни. Не е работа това.

Жилището което изплащаш ти с родителите си няма нищо общо с жена ти. Не съм сигурна имате ли брак? Ама май някъде прочетох, че нямате? Къде е мястото на жена ти в жилищата с твоите родители?

# 148
  • USA
Добре поканен на рожден ден-родителите му гледат детето, жената с него на парти....или той иска сам да ходи?

# 149
Скрит текст:
Имаш два варианта според мен. Единият е натирваш майката. Вторият е обичаш майката.
От начина ти на изразяване заключавам, че клониш към първия. Причината за това е, че тя не ти дава да излизаш с приятели. Смехотворно ми е, защото представата ми за подобна връзка се припокрива с тази за еднокленъчен организъм. Нещата са далеч по-сложни и не знам защо не казваш цялата истина.
Аз пък не разбирам защо тя трябва да му дава или не дава да излиза с приятели. Семейство са, имат общо дете, ами няма да излиза вече, поне докато не поотрасне това дете. Ако и майката ревне, че не може да си излиза с приятелките какво прави? Едно дете изменя живота на всички. Няма излизане на кой когато и с който му се иска, просто не е възможно. Та не разбирам воплите на автора, ама само три пъти искал, пък му не дали. Като не става, не става. Защо не помолиш твоите родители една вечер да постоят при детето, а ти излез с жена си, сам пишеш: " При излизанията ми няма КОЧ компмании излизам с нормални хора ,които са си с прителките/жените също понякога", ами вземи и твоята. И не слагай кантари кой колко дал. Ако нейните родители нямат възможностите на твоите, това не означава, че дъщеря им трябва да прави каквото на теб ти е добре и съответно ти също да правиш каквото си искаш. Имате еднакви отговорности - детето и сте двойка. Без значение с брак/без брак, това не го разбрах, но не е толкова важно. Ако искаш да имаш добриш отношения с тая жена. А за яслата не прочетох отговор, златна ли е та чак 900 лева такса? Ама знам ли, всичко има по тоя свят.

Общи условия

Активация на акаунт