ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 135
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми липсва потретянето. Без него не мога да го запомня!
Щеше да е тъй:
"Каква е самооценката на човек, чиито претенции на човек са по-големи от неговите постижения на човек."

# 181
Judy, 😀😀😀

" Не човек, а машина,( желязо)", трябва да си , за да решиш тест по Философия в днешно време.

# 182
  • Sofia
Реших, че съм в грешна тема...Какво сте я подхванали философията толкова? Наука като всяка друга, не всеки я разбира. Я се съсредоточете върху по-важните житейски въпроси 😆

# 183
  • София
Как имате нерви да задълбавате толкова в някакви предмети, да им четете въпросите, проверявате отговори. Аз даже и към математиката позагубих интерес вече. И там вече хич не съм в течение. Само за немския го подюрквам, след като разбрах, че се е пооставил на течението и е изостанал.

# 184
Реших, че съм в грешна тема...Какво сте я подхванали философията толкова? Наука като всяка друга, не всеки я разбира. Я се съсредоточете върху по-важните житейски въпроси 😆

Тя е изначална, вечна, вездесъща и безкрайна. Извън Нея и Вселената - нищо друго няма...

# 185
Vesаna, е как да я разберем, като и тези, които са писали учебника, не желаят да я разберим таз наука.🙂

Зазу, нещо не е наред явно с учебника, който коментираме.
Нерви ня' ам, но взимам назаем🙂

# 186
  • Sofia
Vesаna, е как да я разберем, като и тези, които са писали учебника, не желаят да я разберим таз наука.🙂

И те не я разбират, каквото и да са писали, пък какво  остава за нас😘

# 187
Мисля да пиша до главния редактор на издателството, за да се информирам, дали има грешка в отговорите на последната страница.
Моника след като си прочете урока, отговаря на въпросиге след него и после сверява  с отговорите .
Ако са грешни, поне да се знае .

# 188
А ако е сбъркан учебникът - таман ще си направят нов!

# 189
Колко му е, Judy🙂
Всечки издателства бълват учебници, бизнесът да върви.
Кой от кой по сбъркан, дори допускам, че и редакторите не искат да ги прочетат🙂
Разбирам ги, де.

# 190
  • Между гори и планини
На кафе ли сте, следобедно? Ами, за това не ви върви философията! Вино поне 2 чаши и ще сте в правилната посока 🤪🍷

# 191
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес ММ се ваксинира, аз отлагам с 2 месеца заради антителата. Около мен познатите лекари се ваксинираха вече.

Ема има 39 от 40 точки на класното по БЕЛ. Оказа се, че за всяко дете са се разбърквали въпросите. Това поне малко ме поуспокои.

# 192
  • у дома
Judy,ето тестове по философия https://extremepress.net/za-uchiteli/testove-za-kontrol-i-otzenka/ -изд го чувам за пръв път...

# 193
  • София
Аз понеже нямам мира докато не намеря нещо, за което съм се сетила, споделям това, което съм учила за самооценката по психология. Учебникът е от 1992, страшно любим. Беше пълен с илюстрации на страхотния Херлуф Бидструп.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 194
Judy,ето тестове по философия https://extremepress.net/za-uchiteli/testove-za-kontrol-i-otzenka/ -изд го чувам за пръв път...

Много интересно. Благодаря.
Прочетох уводната част и ще извадя тестове за осми клас, за да ги прегледам. Мисля да копна и останалите и да ги архивирам в една папка. Може да дотрябват на моя човек, знам ли.

Хората са наясно и са си го написали:
"Недостатъкът на този вариант е, че трудно се определя оценката, когато за един въпрос при възможно повече от един верни в различна степен отговора (което не винаги може да се избегне във философските дисциплини),".
Което си е така. Професионално. Поне го отчитат и дават варианти.

Общи условия

Активация на акаунт