ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 191
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София
sssani, аз оценката я видях в платформата. В дневника още не са нанесени.

# 271
  • у дома
Моето е СХН,но предмет като кжмпютълна математика не изучава. С Геагебра работиха  миналата година по ИУЧ ИТ,но пък половината деца не са били в това училище и едва ли са изучавали...
Оформен е по всичко  с 6ци без матем-за там ще го изпитва за 6,което изобщо не го е притеснило,за да седне да решава задачи.

# 272
  • Между гори и планини
Жива да не бях, моя получи 5 по философия, на контролно с отворени отговори. Доста чете от учебника и файловете.
За сега най -ниска му е оценката по български, въпреки 5 на класното, ще е с 4 за срока.
Всичко друго е доволно.

# 273
  • София
ston, 3:12=0,25

# 274
  • о`майна лунна нощ е
Корабът майка е събрал екипажа и решил учениците от 5-ти до 12-ти клас да се върнат в училище на 04.02.
А да видим каква стройна организация ще направят пак.

# 275
  • София
Днес най-сетне се е отворило за преглед класното по математика. Довечера ще го разгледам. Обаче младежът се оплаква за едната задача. Писал е отговор 3/12, а според системата правилният отговор е 0,12. Да обаче 3:12=0,12
Казах му да пише на учителката си. Изобщо не съм съгласна верен отговор на задача, да му се отчита като грешен. Аман вече с тези електронни недомислици.

Не зная, Стон, вероятно някаква техническа грешка ти си допуснала в поста при набирането, понеже  3:12 определено не е 0,12 Simple Smile

# 276
  • София
Всички?

# 277
  • о`майна лунна нощ е

Е, не бъди такъв оптимист. По-тъмнозелените първоначално ще стоят у дома. Ще се редуват.
ПП - малък аналог с онзи виц и опита да премахнат дискриминацията.

# 278

3/25 е. Оправих го по-нагоре. Като си мисля за 0,12 и стана делено на 12. Абе то моите разсеяни деца, все пак на майка си са метнали. 🤣

# 279
  • София
sssani, аз оценката я видях в платформата. В дневника още не са нанесени.
Благодаря ти, грийн.Макар че оценката хич не ме зарадва... Sad Ще не ще, явно трябва да включим помощ чрез уроци. Математик няма да става, но поне да добута прилично ниво на училищния материал.Дано поне по философия нещата се коригират  и  отчетат адекватни отговори на прословутите въпроси от теста.

# 280
И ние вече имаме проверени класни по мат. Чакаме и контролните на трапец и предстои контролно на корени преди да ги оформи. Ния има и писмо, че минава на втори кръг на ном. Защо ги подаваме тез декларации, като никое училище май още не е публикувало резултати на сайта си?

# 281
Ееее, младежът днес го кара на висш пилотаж...
Имат контролно по въведение по специалността. Учителят трябваше да им изпрати файл, по който да се подготвят. Изпрати им, но той не се отваряше. Децата му писаха има-няма 300 пъти. Моят син му писа поне 5 пъти... тц, ни вопъл, ни стон...
Изпрати им контролно и сега младежът си търси информация от интернет за да може да предаде все някаква информация, евентуално.
Въобще... Светът е голям и спасение дебне отвсякъде Confused

# 282
Шмърц, много неприятно.
Тъпото е, че е в действие принципът: " Оправяй се както можеш".

# 283
Шмърц, много неприятно.
Тъпото е, че е в действие принципът: " Оправяй се както можеш".
И това е урок в живота. Joy
Човек трябва да има тренинг за действие и в непредвидени ситуации. Въобще и сам войнът е войн! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
  • Между гори и планини
Тъкмо четох, че на 4. всички от 5 до 12 . клас тръгват на училище. Но както чух класният да казва, до последно нищо не е сигурно. Започнаха да ги оформят .

Общи условия

Активация на акаунт