ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 178
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Между гори и планини
Школото дрънна - 5.50 на класното по математика. Тъпата грешка в края на най- засуканата задача с трапец, която той си откри , но вече беше пратил снимка. На нея има 2 от 3 точки.
Ще спя спокойно 🙂 Другият срок, повече.

# 256
  • Някъде в Европа...
Какво представлява компютърната математика?
Не знам 😁 Прекалено е далеч този предмет от моето "светоусещане" 😃...Утре ще разпитам синковеца какво учат, че заспа. Предметите, които изучава този срок, освен АЕ, МАТ, БЕЛ, ФВС и Философия, са: Информатика, Инф. технологии, Въведение в програмирането, Компютърна математика. Отделно има и СИП Компютърна анимация...
Убийте ме, не знам какво учи по тези "компютърни" предмети...Много далеч са от мен...
П.С. В тъпото Админплюс няма никаква друга инфо освен предметите и оценките. Не мога да видя изучаваните теми по даден предмет, нито по дати какво са учили, както е в Школо...
Ето учебния план на СХН в нашето ПМГ:

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 01:12 от AIR

# 257
При наборката се говори, че в понеделник и вторник ще учат асинхронно. Учителите щели да пращат материали. Засега е оформена официално само по музика, днес първи час.

# 258
  • о`майна лунна нощ е
Този моят ме бъзика нещо.
- Маме, ще трябва да ми върнеш кабелите.
- Че защо?! С какво ги заслужи?
- Заслуга нямам, производствена необходимост е. Ще почваме програмиране и няма как да стане от телефона.
Пак ме финтира да си прибере прешъса по-рано.

/ПП - сега чакам второто обаждане дали съм видяла петицата на теста по немски/.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 09:28 от `ТуиГ

# 259
Иха, Бети, дано и при нас така да стане, ама да го кажат по-рано, че да имаме време да резервираме нещо и да скокнем на разходка. Че на някой му се ходи на море Simple Smile Heart
То трябва някаква заповед да се появи, защото сегашната си третира само периода до 31.01 вкл. Ако няма заповед, то всички на 01.02 отиваме на училище Simple Smile.

# 260
  • Някъде в Европа...
Добро утро! 😃. В Търново е едно мрачно и сиво, обратно на вчера. Аз тази седмица почивам от новогодишния наряд и януарския такъв (който дадох преди няколко дни), за огромно съжаление на набора 🤣..
Относно Компютърната математика - питах. Скаридка позна, но не налучка 😃. Работят с ГеоГебра. Беше лаконичен, "да не съм го разпитвала" 😃

# 261
  • София
Аз ли нещо не разбрах, но да не решили да върнат 5ти вместо 8ми клас? Хванах някакви новини от средата и сега не знам да подпалвам ли галошите или не? При все, че имам и петокласник, твърдо смятам, че не там трябва да е приоритета.

# 262
  • София
Когато  и да ги подпали човек, вече е все късно! Joy
Изчакай, да излезе заповед о тогава пали. Аз вече на новини не вярвам.

# 263
  • софия
Чакаме заповед утре. Докато няма заповед, нищо не е сигурно. Не че и с нея е окончателно.

# 264
  • Отвъд алеята зад шкафа
На моята гимназистка май са й казали, че от 4.02 е на училище, но и аз чакам официална заповед. Вече е оформена по БЕЛ, МАТ и философия. По всички предмети има много оценки, така че чакам само формално да й ги напишат срочните.

# 265
Моят е оформен само по ИТ и ИИ със шестици. По ИИ не съм го виждала някога нещо да рисува 🤣
Единствено по математика никак не ми е ясно какво ще му оставят, по останалите предмети най-вероятно ще е с шестици.

# 266
Green, не вярвам да върнат 5-ти, наместо 8 ми клас.
Най-малкото гимназиите трябва да топлят сгради за един випуск само -12 клас.
Вече видях на 2 езикови школи обявления, че от 8.02 се връщат децата от 7 и 8 клас, и всички готвещи се за сертификация

# 267
  • София
Дойде 5ца на класното по математика. Последната задача, която е гадал, защото е имал 10 секунди си каза думата. Към момента средното е под 5.50 - да видим учителката какво ще прецени.
По японски е пълна мистерия - при едната учителка има само една 4ка... Тази седмица е класното - явно до петък ще се чудим кое и как.

# 268
Днес най-сетне се е отворило за преглед класното по математика. Довечера ще го разгледам. Обаче младежът се оплаква за едната задача. Писал е отговор 3/25, а според системата правилният отговор е 0,12. Да обаче 3:25=0,12
Казах му да пише на учителката си. Изобщо не съм съгласна верен отговор на задача, да му се отчита като грешен. Аман вече с тези електронни недомислици.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 12:04 от ston

# 269
  • София
Отворих с надежда да погледна дали при нас има оценка от класното по математика- уви  не... И аз се замислих как ще се оформя успеха  при условие че сме в мъглата с оценките по доста предмети.Като имат по веднъж седмично, не виждам как може да се реагира...Няма написани оценки от предадени задания.Няма оценка от тест.До последно ли  ще сме нащрек? Замислям се да пиша на  въпросните преподаватели.Не е нормално да сме в такова неведение.

Общи условия

Активация на акаунт