ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 029
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Бритиш или американ? Laughing

Бритиш, бритиш😀

# 706
  • о`майна лунна нощ е
Диджитал бре 😝
Моя умник, първи и втори клас се беше изтървал и поправяше учителката. Забраних му. Той нека си знае, но да си мълчи.

Ще поправя детето и още как.
Все едно аз да съм в англоговоряща държава и да ми се преподава български от англичанин/американец.

В класа на дъщеря ми имаше момче, което е раждано и живяло в Англия до 7-годишна възраст. Родителите са българи и се бяха прибрали тук. И на него му беше труден българският, но пък класната ни преподаваше и английски на випуска. Чудесно се разбираха двамата и нито детето се притесняваше, нито учителката е правила проблем, когато той си е позволявал да коригира или допълни /с диалектна или разговорна форма/ нещо по предмета.

# 707
И по БЕЛ минава на втори кръг. Щастлива е. Аз също, де Simple Smile. Но днес по ФЕ каза, че е било трудно.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:39 от Maria 007

# 708
Еха, браво на Ния!❤
Олимпийка от класа! Успех на втори кръг!

# 709
  • софия
Дигитъл сигурно е на шотландски.
Да си припомним това златно видео

# 710
Моят син се забавлява като говори АЕ с индийски акцент. Пада голяма веселба, побърква сестра си, защото тя се дразни.
А ей такива глупости много го забавляват:
Скрит текст:

Звънче, култово видео е това! Едно от любимите ми! Joy

# 711
  • о`майна лунна нощ е
Звънче, това видео ме сцепва от смях всеки път Joy

# 712
  • Между гори и планини
Хахаха, и двете видеота са яки 🤣
Има и още едно в което индийци учат английски . Гугъл е Гулюгулюгулю 😝
Аз харесвам различни акценти и BBC English, Scottish, Irish. От Американския английски, харесвам от южните щати. Един провлачеееен, бавен и разтегнат. Като техните топли следобеди, в къщи в колониален стил, на терасата с домашна лимонада.
Аз много често правя състезание между детето и мъжа. В ютуб има клипове за разликите в думите на английски и американски. Детето ги знае и двата езика.

# 713
  • София
Биси, хич не звучи ОК историята с "дигитал".
Не знам, тъпо е така с подобни учиители.

Браво на Ния. Simple Smile

Аз освен да кажа, че девойката се пребори за шестица по БЕЛ; явно добре се е справила на класното след онова учене. И чакаме една оценка по ИТ, където не вярвам да има изненада, и би трябвало с 6.00 да се класира за максималния размер стипендия, което май се оказа силен мотивиращ фактор. Оттам насетне със сигурност би могла да учи по-задълбочено и повече, ама да не се оплаквам. Такова е човечето.

# 714
  • София
Бисе, да не би и немски да преподава госпожата  Wink, защото така се произнася думата на НЕ - дигита́л, дигита́ле...

Браво на Ния Flowers Hibiscus

# 715
  • у дома...
Класната стая на Ани
Скрит текст:

# 716
Ред, браво на малкото Редче!❤

BFF, не, не преподава немски, но по- притеснителното е как преподава АЕ...

Не знам, но за догодина за втори език НЕ, ще търся учител, може и онлайн.
И там нещата откъм учители са се разкапали жестоко.

# 717
  • у дома...
Девойката сега ми съобщи, че е канена на РД на нейна съученичка другата неделя, следобед. Адресът е някъде в центъра. Май ще обикаляме няколко часа с баща ѝ из центъра, че няма са какво да се прибере. Твърди, че ще майката на другата девойка ще е там. И сега въпросът - да поискам ли телефона на майката или да гласувам доверие и само да я чакам някъде? Ако искам телефона се притеснявам да е ѝ се подиграват съучениците после. Иначе видях вече в гугъл сградата... Отвратителна съм!

# 718
  • о`майна лунна нощ е
Аз пуснах набора на самостоятелен рожден ден с приятели, но след като майката ми потвърди за деня и мястото. Бяха се представили добре хлапетата. В 5 сутринта чистили и оправяли, в 6 часа излизнали на лов за банички 😂 . Остатъкът от деня го проспа.

# 719
  • София
Наде, разумна ти е Ани. Аз съм на мнение да й гласуваш доверие.
Митко до преди половин час имаше една петица по философия и изведнъж се сдоби с пет оценки 5,5,6,6,6 като две от шестиците са от участие. От него знам, че наистина много говори в час, но учебник не отваря. Не знам как става този номер. Та така - общ успех за срока 5.00😄 Вторият срок можело повече както ме информира. Поне щял да мъчи петицата по ФВС, а аз се надявах да ми каже, че ще мъчи петицата по френски😄

Общи условия

Активация на акаунт