ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 146
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Утре сутрин по Нова ще гостува министъра.Може да му зададем въпроси...Ама той дали ще може са отговори?
Чудя се защо винаги все нещо трябва да се доуточнява,разяснява,дообмисля....

# 466
Предприемат някакви мерки, колкото да има. И повечето са каквото Бащицата се е съгласил или са се договорили. Договарянето явно е тип кръчмарска маса, а не подкрепено от някакви факти и научни доказателства.
Нямам намерение да гледам министъра. Какво би могъл да каже?

# 467
Утре сутрин по Нова ще гостува министъра.Може да му зададем въпроси...Ама той дали ще може са отговори?
Чудя се защо винаги все нещо трябва да се доуточнява,разяснява,дообмисля....
Защото ако всичко е ясно, то няма да има нужда да ходят по студиа и да се обясняват и какво ще правят с толкоз свободно време?

# 468
  • София
Е нали трябва да отчитат или имитират дейност...Може да ринат сняг ако искат.Но да правят нещо видимо , смислено и  резултатно...

# 469
  • София
Трябва ми вид организация зад гърба и среща с ББ.
Не се шегувам.
То отдавна в ясно, че друго не работи.

# 470
Или да чукат камъни.

# 471
  • София

Ако не сте видели решенията 👀😁 то освен да се шегуваме, какво ни остава...

# 472
  • Между гори и планини
Да ни е честито... При нас падна хубав сняг, както всяка година по това време. И тока хубаво спря! Моя телефон е почти без батерия. Ако е така и сутрин, ученикът ще има свободен ден. И без това е само английски език.

# 473
то освен да се шегуваме, какво ни остава...
Аз дори вече не мога да се шегувам с това. Преди ми се получаваше, но сега наистина ми е крайно тъжно и безсилно.

# 474
  • София
На мен много неща не са ми ясни:
1. Какво се случва на 01.02 и 02.02? За тях не важи нито старата, нито новата заповед.
2. Как в едни сгради ще има: пук, 1, 2, 3, 4, 7, 8 и 12 клас, а в други само 8 и 12? Като част от 1-4 са целодневно или дари само пук и 1кл. да са целодневно, то се пада в смяна 5 випуска, а в гимназиите - по 1 випуск? Каква е логиката?
3. МОН ли ще ни каже за маските в час или училището?
Сигурно има и още, ама това ми е на първи прочит.

Аз също се надявам да вземат под внимание факта, че всяко училище е различно. Особено гимназиите, в голяма част са от 8 клас нагоре и е най-логично в този случай да оставят поне училището да направи график, така че три випуска/2 випуска да се редуват по две седмици. При нас например има и двусменен режим, така че още повече ще се намали контактът на ученици по едно също време. Има време да се промени заповедта до 04.02...

# 475
  • София
Днес попаднах на изказване на зам.министърката Таня Михайлова, която каза че предпочитат да са предпазливи и да се презастраховат,и да е дават опция за решения по места.
Отписвам учебната година.Ще е учебна със спасяване поединично...

# 476
  • Пловдив
И аз ще участвам в протеста.
И аз се чувствам като Дикси, най-вече и заради сигналите от Европа. Безнадеждна работа... Даже се скарах с моя близък приятел, доктор, преподавател в МУ, била съм Голямо мрънкало, това били хубави мерки, и затварянето на границите и всичко, трябвало да има по-строги мерки, не можело да разчитат държавите на туризъм (????), сякаш туризма е изолиран от всичко друго, как уж нямало пари, па имало за тестове (а това е кражба от децата ни), изобщо съм много, много, много разочарована от всички и всичко. Няма изход, няма светлина в тунела, и изобщо образованието кой го интересува, ей така се правят немислещи хора, без цел и посока. Като ги изолираш вкъщи години наред. Не вярвам, че ще свърши изобщо всичко това. Както и да е.
Набора е оформен по БЕЛ, по математика, по рисуване и по музика. Ядоса ме, по рисуване има 5,ама не за оценката, защото той и 3 му е много, а защото има 5,защото е трябвало да прави някакви проекти, които не е направил, иначе има 2 оценки, 5 и 6, за това му е писала по-ниската. А имаше тази година шанс за стипендия. За 1 път. Но, на. Ега ти мързела.
Приятен ден!

# 477
  • София
Като споменахте смените, в нашето училище половината от 8-мите класове и всички 12-ти бяха досега в една смяна. Някакви реорганизации в програмата ли ще се правят, не знам. А сигурно има учители, които преподават на различни випуски. Абсолютна глупост с механичното разделяне на класовете от МОН се получава така.

# 478
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Наборката тази сутрин е станала, направила си закуска от пържени яйца и котидж сирене( нали се храни здравословно) и вече е на екрана.

Междудругото, решила е да си дарява косата и сега търся препоръчано място.

# 479
  • о`майна лунна нощ е
А аз усещам някакви напъни на учителката по български децата да имат висок успех. И никак, ама никак не съм доволна. Цъфна ми 6 на тест по предмета. Привиках го набора и директно му заявих, че човек, който не е прочел произведението, върху което е изпитът, не заслужава под никаква форма да му бъде поставяна шестица. Това е най-безличната за мен оценка, която е получавал.

Elwing - има нужда от такива малки майтапи. Ядосването ми отдавна се е превърнало в безсилие. Керванът си върви, кучетата си лаят ....

Общи условия

Активация на акаунт