Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна

искам да виждам повече усмихнат Санджар, искам направо вече да забравя досега какво съм гледала ...

+1 😂
Но не искам и да мислите , че не харесвам ДП ..
Но не  казвам и че не съм разочарована,  макар дотук всичко да съм следила с голям интерес и се радвам, че видях Енгин в тази роля, но да .... разочарованието ми идва от настроенията около сериала, нетолерантните фенове и естествено недовършения СЦ.
Разбирам го Енгин, мечтае за такива роли, предизвикателства и за самия него ... но  има ли  публика, която да го оцени ... А какъв риск поема, шапка му свалям. Щото тази му роля си е риск и не може да не е предполагал, колко негативи ще му навлече 1-ви епизод на ДП. Малко актьори могат да си го позволят ...
А за Санджар, наистина съжалявам, че много зрители, не пожелаха да го опознаят и харесат, защото го зачеркнаха още в 1-ви епизод ........но какво да се прави, за жалост,  зрителите не искат да си напъват мозъците и да гледат трансформацията на героите, за някои всичко приключи с 1-ви епизод Imp присъдата на Санджар беше издадена.
А какво можеше да бъде, ако всички бяха подкрепили сериала, може би и Сценаристките щяха да си развият сюжета по- добре ....

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 20:37 от Аnista

# 331
# 332
  • Варна
Дъщерята на посланика - еп. 37 с бг субтитри[/b][/url]

Каква приятна изненада, благодаря за превода  Flowers Hibiscus  Heart Decoration

Започвам   го Smile

# 333
Благодаря много за превода! Two Hearts
Иначе да, който е гледал "Езел" едва ли ще му е интересно да гледа същата история, но аз не съм, а съм голям фен на Граф Монте Кристо и ми е супер интересно.
Нямам търпение да видя и как ще се развие любовната историята на Санджар и Мави, нека тежките драми останат в миналото и да им се случват хубави неща! Blush

# 334
  • Пловдив
Благодаря за превода,малко се бях притеснила,че ще спрат да го превеждат след като Неслихан и Ураз напуснаха.
Дано Мави е готина жена и успее да намери път към сърцето на Мелек и Санджар, ако детето не я хареса и останалите няма да я приемат.
Друга двойка също ми е интересна Мюге и Кахраман, дали тези сценаристи ще им дадат шанс. Ще чакам с нетърпение да вкарат и някой готин мъж за Елван, а ако спрат да я карат да крещи като дива селянка грешка няма да имат. 🤭

# 335
Скрит текст:
Благодаря за превода,малко се бях притеснила,че ще спрат да го превеждат след като Неслихан и Ураз напуснаха.
Дано Мави е готина жена и успее да намери път към сърцето на Мелек и Санджар, ако детето не я хареса и останалите няма да я приемат.
Друга двойка също ми е интересна Мюге и Кахраман, дали тези сценаристи ще им дадат шанс. Ще чакам с нетърпение да вкарат и някой готин мъж за Елван, а ако спрат да я карат да крещи като дива селянка грешка няма да имат. 🤭

Ами Джейлян какво ще я правим? Тя ще роди детето на Кахраман. Или и тя по примера на Наре, ще крие това от бащата, но по причина че го намира за лош човек?

За Елван съм съгласна абсолютно - трябва ѝ добър и разумен мъж.

# 336
  • Пловдив
Джейлян наистина не знам какво ще я правят сценаристите, не вярвам да крие детето ,а може Кахраман изобщо да не повярва ,че е негово. Ще има интрига при тях. За нея бях харесала брата на Менекше ,дано не го махнат него ,кефи ме, разведрява обстановката 🤷‍♀️. Но какво искам аз и какво ще стане са две различни неща 🤭😁

# 337
  • Пловдив

Феновете са страхотни.
Напомнят ни, че днес Мелек има рожден ден.
Да ни е жива и здрава, да радва тати и вече само хубави дни да я очакват.

# 338

Момичета Two Hearts
Лека и спокойна!

Нали е сряда - всички заспаха...

# 339
Сцанарият на "Влад" е написан много интересно, много хубави диалози има между героите, има и любов, и омраза, и отмъщение, и драма и много човешки истории, много наблягат на вътрешния свят на героите, което ми е супер интересно, защото разбираш още по в дълбочина мотивите за действията на героите.
.

... току-що изгледах поредния епизод на сериала ,,Влад'' по BTV. През цялото време си мислех за Енгин Heart. Колко би му прилягала ролята на главния герой!

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 23:19 от velichka060

# 340
Сцанарият на "Влад" е написан много интересно, много хубави диалози има между героите, има и любов, и омраза, и отмъщение, и драма и много човешки истории, много наблягат на вътрешния свят на героите, което ми е супер интересно, защото разбираш още по в дълбочина мотивите за действията на героите.
.

... току-що изгледах поредния епизод на сериала ,,Влад'' по BTV. През цялото време си мислех за Енгин Heart. Колко би му прилягала ролята на главния герой!

velichka060 Two Hearts  румънците са направили римейк на турския "Езел", дори в надписите накрая  пише  Керем Дерен.
А Керем Дерен е правил филм с Енгин. "МСП".

# 341
  • Пловдив

Дъщерята на посланика - еп.37 с бг субтитри

И тук:

https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239239%2Fcca8577f … pl_wall_223680451

Момичета, това е превод на Барисеа.
Тук са изписани и имената на актьорите, сценаристите, оператор и режисьор в шапката.
Тя вероятно ще претърпи промяна, ако сериалът има ново име.

Като се отвори линка, има опция за сваляне. Горе в лентата вдясно - стрелкичката.
Приятно гледане.

Алтернативи винаги има, когато любовта към творчеството на Енгин е с нас.
Невъзможно е да оставим нещо сътворено от него без превод.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:15 от mariana51

# 342
Добро утро момичета.
Спокоен и усмихнат ден пълен с положителни емоции.
Внимавайте, защото навън е много хлъзгаво.
Бъдете здрави.

Благодаря за всичко, което сте споделили.
Благодаря и за превода на серията. Като се наспя ще я изгледам.

Сутрешното кафе е от мен.

Успешен ден на всички.

# 343
Дори и най - малката позитивна мисъл може да промени деня...
Добро утро в четвъртък 🌞☕☃️🍀💝

# 344
Добро утро!

за преводите на епизода!

Голям майтап, Неслихан се наложи да напусне, Ураз напуска, за да почне нов проект и това си го е организирал отдавна (голям професионализъм и лоялност, няма що )

И защо тогава сценаристите да са виновни, че не са се събрали Наре и Гедиз  🙄 Ами ако снимаха до края можеше и това да стане, кой да знае каква е оригиналната история.

Сега се чудя дали тази седмица ще имаме трейлър 👀👀👀

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 09:11 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт