90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Тия родители изобщо не ми изглеждат нормални и двамата. И тя, и бащата са злобари и контролиращи типове.

# 91
  • София
Майката и синът са за реалитито за маминото синче. Поне на мен ми е зловеща като излъчване с тези малки очи и мазна усмивка. Много точно беше впечатлението на една потребителка в темата, която в сцената с пътуването в колата към летището, Брандън така де държеше, че само му липсваше детското столче - мама и татко обсъждат живота му, а той в столчето си играйка на телефона. А иначе с Юлия са си лика-прилика и двамата инфантилни и кухи.

# 92
Също варианта, че си знаят сина и затова контролират поне спането в една стая. Той сам им каза, че не се пазят по никакъв начин.
И ако не съм в грешка, в една от рекламите, тя не му ли казваше, че тестът за бременност е положителен?
Та.....

# 93
И не могат да се оженят на определена дата защото било деня на майката 😂 мама не може да приеме да се отнеме вниманието от нея.

# 94
  • Швейцария
Мисля, че Юлия нямa да се скъса от работа, ако нахрани животните и събере яйцата. Аз бих го правила с удоволствие. А ако имах толкова неадекватен син и аз щях да се притеснявам да не ми натресе някое бебе.

# 95
  • Sunshine state
Юлия не е длъжна да им оправя фермата. Да не говорим като ги събраха на верандата да им четат лекция как не можело Брандън да носел чай сутрин на Юлия. 👿 С право тя стана и си тръгна. Тия ги е яд, та се пръскат, че маминото синче вече не слуша само тях. 😂
А Юлия им каза, че не е по ранното ставане, ама те едно си знаят - животните трябвало рано да се оправят. Ами ок, оправяйте си ги. Тя не е на работна бригада в край на сметка. Да не говорим, че с това отношение няма да постигнат нищо. Тоя Брандън много неоправен и вместо да им каже твърдо така и така, той само се оправдава с Юлия и тя им е крива. 🤦🏼♀

# 96
  • София
А към момента на случките в серията те дори не са женени.

# 97
В повечето семейства като живееш при родителите си им помагаш, не е писано правило, това е да си в семейство. Колко е тежък физическия труд, те си знаят, нямам намерение да споря за хора , които са през океана в предаване което показва каквото си иска.
Скрит текст:
Колкото семейства, толкова отношения към "селото", едни работят там, други го ползват като база за разходки и почивка .... Аз лично си нямам село, но колежките садят босилек и чубрица, пекат чушки и варят компоти в 2-та почивни дни. Обикновено израза е: "Утрепах се от работа, но си починах" Mask Mask
Чак тормоз не бих го нарекла, пък като му е зле на Брандън да се отдели. Точно тази нация е известна с ранното отделяне на децата от семейството. А тук хем при мама да пести, хем "тормозен".
Не споделям мнението на болшинството, че майката е вешица, тормози сина си, кара проекто- снахата да работи като роб. За мен е мааалко по-властна жена, добре справяща се със семейството и работата си, прекалено грижеща се за сина си. Пожелавам и да няма много ядове с "децата', защото и Бранди и Юлия се показват като такива. Когато котката я няма, мишките тичат голи, къпят се в джакузито и отричат като 10 годишни.Mask
Аз на село не съм живяла, но имам 5-6 братовчеди и братовчедки, които живееха на село със семействата си и точно никой от тях не се занимаваше с животните. Дори не са ходили да вземат яйца от кокошките - това не е било тяхна работа (като пораснаха пък още по-малко). Надали са и ходили много често в черния двор (мястото, където се гледат животните - отделено от другия двор с ограда - пояснявам, в случай, че някое градско чедо не знае какво е това). За някои съм сигурна, че не са стъпвали там през живота си. Така че това задължително да се занимаваш с животни, ако родителите ти имат животни, не ми изглежда като нещо обичайно.
Може би ако семейството си мисли, че детето няма друг избор в живота и ще става свиневъд или овчар, го тренират от малко, но ако се очаква да учи нещо и да има професия, не настояват за това...

# 98
  • Sofia
Някой знае ли дали, освен в неделя, повтарят съботните нови епизоди и в друг ден / час?

Като видях кучетата в клетките и ми се обърна всичко.
Малко отклонение – не съм експерт по кучета, тъй като никога не съм имала такъв домашен любимец, но държането на животните в клетка не е ли киноложки стандарт? Чувала съм много опитни треньори да го препоръчват като възпитателен метод. Т.е. четириногите да бъдат държани в клетки, докато стопаните не са там, но и ежедневно да бъдат водени на дълги разходки (2-4 ча̀са, в зависимост от конкретната порода).
А и – чисто логически погледнато – как си представяш тези видимо агресивни и невъзпитани немски овчарки да бъдат пуснати свободно сред останалите животни от фермата? Grinning Ще стане същинска касапница...

И за фермите, включвайки и на Майк, предполагам, че в Америка си е супер голям успех да притежаваш нещо подобно.
Това изказване, надявам се, е шега. Точно в Щатите такива "ферми", или по-точно – селски къщи, in the middle of nowhere, нерядко се продават на безценица, буквално за без пари. Какъв "успех" е да живееш в барака, насред нищото? Друг е въпросът, че Наталия е знаела къде отива и че Майк е скъсан отвсякъде, та няма право да се оплаква сега.

# 99
  • Sunshine state
Яра е бременна, направи си тест. Сега не знаела дали иска дете. Ами то се мисли, да не говорим, че това не й е първа бременност.

# 100
  • София
По-вероятно е преди да е излъгала, а сега затова да се чуди какво да прави. Нали тя беше със спонтанния аборт? Жена, която толкова трудно е преживяла спонтанен аборт после не се чуди дали да ражда.

# 101
Някой знае ли дали, освен в неделя, повтарят съботните нови епизоди и в друг ден / час?

Повтарят ги в неделя от 11 до 13 ч и ... не съм сигурен вторник или сряда от 23.00 ч.

# 102
  • Sunshine state
Не знам дали е излъгала, но се е стигнало до операция предния път, та не вярвам.

# 103
  • Sofia
Повтарят ги в неделя от 11 до 13 ч и ... не съм сигурен вторник или сряда от 23.00 ч.

Мерси! Второто повторение е от твърде късен час... А има ли къде вече излъчените епизоди да бъдат гледани отново (имам предвид, целите, а не отделни сцени)?

# 104
Ако сте на интерактивна телевизия можете да връщате до 7 дни назад. Аз в събота вечер винаги ги изпускам и ги гледам по нощите ... или просто в неделя, като превъртам рекламите. Иначе тук не се качват по торенти или вибокс, защото е забранено заради авторските права

Общи условия

Активация на акаунт