От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
993 ще се раздава днес по-късно в София
От днес следобяд се раздава, даже вече си взех пратките. Smirk
Няма ДДС, платих си само транспортната услуга, точно както го бяха обявили в сайта.

A искаха ли декларации и фактури? Или това ще е от следващите курсове?
Аз им изпратих всичко, което поискаха още преди курса да тръгне - и декларации и фактури.

# 76
Едната ми пратка пътува към България. Стойността й е съвсем скромна, та ще дължа около 1 лв. за транспортната услуга.
Другата е по-скъпа, но още не е пристигнала в лондонския склад. За нея ми е любопитно какво ще се плаща.

# 77
ДДС не платих, пратката не бе отваряна и беше за ДДС.

# 78
Остава ми само курс #796/10.01.2021 UK на GGBG. На практика последната ми поръчка от UK и която не знам кога ще получа, предишната също много се забави, но поне дойде тук без драми.

# 79

Искате да кажете, че сте дали документи и въпреки това е минало без ДДС?

# 80
Вчера питах Габиели за курс 995, който реално е обявен за 28ми. Казаха, че ще се раздава втората седмица на февруари, евентуално. 3 пъти вече питам , дали искат някъкви документи за пратките - Не отговарят.. Нищи не съм пращала, но реално и не знам какво точно има в пратките... Рекламни продукти са, но кои...

# 81
  • Варна

Искате да кажете, че сте дали документи и въпреки това е минало без ДДС?
Доколкото разбрах става въпрос за курс 993. За него и 994 обвиха, че пратките ще са без допълнителни такси, само 2 лв./ кг.
Следя за инфо относно начина на поръчване и цени, така и не ми отговориха на мейла от 21.01.

# 82
Здравейте,
имам голям проблем. Отдавна не бях поръчвала нищо от Англия - последно 2019 г. и скоро направих поръчка с доставчик Empresamail. Много години съм ползвала тях и нямах проблем. Този път обаче е различно. Получена ми е пратката, според куриера. Нямам отбелязване в сайта им по историята на пратките ми. От вчера се спуках да звъня и пиша, за да си я диря на всички възможни телефони, щото не е много евтина. Спряха да ми вдигат вече и съм в шок как да се справя с тези хора. Тръгнах да ги проучвам - малко късно и сега виждам, че даже не сте ги включили в списъка, което ме накара да се почувствам направо обречена. Ако това се прави нарочно, според мен е много сериозно, обмислям да си пусна жалба в полицията в UK даже.
Моля за информация за превозвача и дали има някакъв шанс да ги мотивирам да си ми пратят покупката, без да се налага да минавам през ада. Благодаря

# 83
За първи път ги чувал тези.

# 84
# 85
Ползвах ги 2009, 2010 г. Дори не знаех, че още съществуват.

# 86
  • софия
Ползвах ги около 2007-2008, преди да се издънят гръмовно и когато бяха единствени. Дори не знаех, че още съществуват.

# 87
Отговориха ми от empresamail, явно сега е лудница покрай промените. Работят си още хората, просто не са ме отразили, а аз сериозно се уплаших, че никак не ми е евтина пратката.

# 88
Тамън щях да кажа живи ли са тез 😁
Утре ще ходя за пратка, пак ще питам как да пазаруваме занапред... Че вече едвам се устисквам 😁
Такива ще мине камиона-няма да мине нещо не ме кефи...

# 89
  • Варна
Здравейте, нова съм в темата и моля да ме извините ако нещо сгафя Simple Smile

Прочетох от вас че Габиели имат нов сайт, в който се опитвам да се регистрирам но неуспешно (не съм имала до сега рег., ползвала съм друга фирма до сега). Ходих днес до офиса във Варна, но служителката ми каза да звъня във Пловдив, а там никой не отговаря.
Въпросът ми е странен, но от кой имайл получавате съобщенията от Габко, защото по това което ми изписва сайта си правя извод че съм регистрирана, но не получавам потвърждение в пощата.

Иначе попитах как стои въпроса с доставките от Англия, казаха ми да чакам - новият месец щяло да има нови условия.

Общи условия

Активация на акаунт