От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
....или поне ако е от Англия, е с предварително платено ДДС и митничарите няма да ти задържат пратката.

Имам пратка от Англия, с всичко предплатено, задържана на митницата.
Изрично попитах, не дължа нищо, но подлежи на освобождаване, т.е. ЕОРИ и т.н.

Пратката не е от look fantastic

# 451
  • Sofia
....или поне ако е от Англия, е с предварително платено ДДС и митничарите няма да ти задържат пратката.

Имам пратка от Англия, с всичко предплатено, задържана на митницата.
Изрично попитах, не дължа нищо, но подлежи на освобождаване, т.е. ЕОРИ и т.н.

Пратката не е от look fantastic
Имах пратка от Англия с предплатено всичко  т.е.безплатно за ЕС и в UPS София я държаха повече от 20 дни при положение, че за 10 минути им пратих моя ЕОРИ и пълномощно.Много са мудни и непродуктивни!

# 452
  • Anywhere
Здравейте отново!
GGBG колко време, след обявяването на курс за раздаване, изпращат с куриер? Имам пратка обявена на 1 ви Март за раздаване, а още не е предадена към куриер? Как процедират по принцип? Благодаря!

# 453
Мога ли да направя поръчка от lookfantastic.com с Габиели? В сайта им не виждам при регистриране на поръчка lookfantastic, a няма опция "други". Също така може ли да бъде задържана някъде понеже е около 80 евро? Предполагам не, ама пак да питам, че да не си бия главата после.
Габиели не приемат пратки.
Може да пратиш до адреса им в Германия или да ползваш друг превозвач, в момента до колкото знам поръчки приемат ГГБГ, Лерон и Доставки Англия, може да има друг но тези съм запомнила.
Аз от Нова година насам имам само 2 поръчки от Ангиля с Габиели и ми ги доставиха, но това беше в началото на януари, когато все още приемаха пратки.
Сега имам две поръчки от английския амазон, но и двете ги пратих до адреса на Габиели в Германия.

# 454
  • Варна
За UK до Германия важи 22 евро нали така? Или?

# 455
За UK до Германия важи 22 евро нали така? Или?
Да

# 456
Момичета имам пратка по GGBG с курс 07.03.2021, това какво означава ,че теъгва на 7- ми или ,че на 7ми
Ще е в България?

# 457
  • Пловдив
Тръгва на 7-ми март. 🚛

# 458
Тръгва на 7-ми март. 🚛

Благодаря! Да разбирам ,че до сряда/четвъртък трябва да си взема пратката?

# 459
  • Варна
A какво се случва с Доставка от Англия, пътува им един курс от 10.02. и още не е стигнал..

# 460
  • София
Тръгва на 7-ми март. 🚛

Благодаря! Да разбирам ,че до сряда/четвъртък трябва да си взема пратката?
Не бих разчитала.
Аз си получих всички пратки от UK, време е за нови. В този курс проблеми нямаше. Дано и занапред е така.

# 461
  • Пловдив
10-11-ти март ли имаш предвид, като писа сряда- четвъртък? Абсурд. Така беше през първите години от стартиране на услугата. В четвъртък вече бях забравила, че имам нещо за получаване. Сега станаха много маймуните и е цял късмет ако пратката се прибере в събота, така че в повечето случаи остава за следващата седмица.

# 462
Отдавна стигна този. Вчера си взех пратките и от този от 24.2.
A какво се случва с Доставка от Англия, пътува им един курс от 10.02. и още не е стигнал..

# 463
  • Варна
Не си опресняват значи инфото... Мислех с тях да пробвам и гледах как им се движат курсовете..

# 464
На сайта не ги обновяват, но в системата ги актуализират и веднага пращат смс като е обработена и готова за получаване.

Не си опресняват значи инфото... Мислех с тях да пробвам и гледах как им се движат курсовете..

Общи условия

Активация на акаунт