За съмненията в партньора

• 13 614
  • 192
  •   1
Отговори
# 135
Разказвам максимално стегнато развръзката, не ми се влиза в излишни подробности, чувствам се като сдъвкана и изплюта. Върна се. Беше гузен. Каза,че нямало значение къде е бил,защото разбрал, че искал да е само при мен (?!) След многократни молби,увещания,извинения и разговори,каза че тази жена в момента минавала през труден емоционално период (причината не била моя работа отново) и той бил до нея като приятел.Доста удобно,не мислите ли?Какво му костваше ако това е било причината за всичките им разговори да ми го каже в самото начало?Познавал ме, знаел как ще реагирам.Знаел,че ще се ядосам и ще ревнувам.Нямаше никаква логика това обяснение.

На тези обяснения само 12 годишна би се вързала Simple Smile Не съм ти чел темата, ама човека определено се опитва да го раздава играч. Но реално е много слаб такъв. Иначе винаги ще тъче на 2 стана, че и на повече, най-добре за теб е да го отстраниш от живота си.

# 136
  • София
Щом денонощие и половина утешава, явно че не е имал намерение да остава скрито. Просто е отписал сегашната връзка.

Бившата сигурно е "пуснала" "демо версия" за зарибявка и той е клъвнал. Решил е, че е ударил новото "кьораво". Нова квартира, прислужване и тн. А и без ангажименти за дете.

# 137
Извинявай, но ти наистина си параноична. Всичко си направила погрешно от самото начало и до сега. Според мен, вече си развалила връзката ви. Чак яд ме хваща. Направо си се разделете, не виждам как ще се промениш. Живей си на чисто.
Въпросът е дали ще си способна на връзка в бъдеще, защото връзка се гради на доверие, а ти си болезнено недоверчива.
По принцип съм съгласна, но нейните съмнения са започнали заради реална причина. А както се оказа и сегашните ѝ подозрения са основателни.

neli1234, добре си се отървала, не ти трябва такъв. Гледай напред!

# 138
Uncommon, в някои моменти аз си мислех същото. Не ми прави чест, че му се бърках, но иначе никога нямаше да разбера, че ми е изневерил. (Държа да отбележа, че преди не бях такава. На някои хора тук може да звучи налудничаво точно това, което сте цитирала Вие, но други ще ме разберат. Тези съмнения не са се отключили без повод, все пак) От друга страна  от време на време си мисля дали аз не го тласнах натам с моите съмнения и от приятелското рамо, от което онази е имала нужда да се е превърнал и в нещо повече, защото се чувства натоварен от мен. Аз съм на мнение, че отношенията с бившите трябва да си останат където им е мястото - в миналото, но знам прекрасно, че хората сме различни и има много широкоскроени хора, за които приятелство след края на връзката е напълно възможен сценарии. Аз съм убедена, че той в момента е при нея и това само доказва, че съм била права през цялото време.
Нели1234, ти разбра, че той е бил с друга жена, когато не сте били заедно дълго време - май беше година. 
Знам от личен опит, че връзките от разстояние често, прекалено често се провалят.
И какво? После се събрахте, сближихте и ти разруши всичко. Ти си била права през цялото време - за това, че си го преследвала като диверсант, докато наистина се е отказал от теб?
Пак си помисли. Тръгнала си от връзка с мъж, който е искал да бъдете заедно и да създадете семейство. Стигнала си до скъсана връзка с мъж, който не иска и да чуе за теб.
Просто си дай сметка какво си имала, какво си изгубила и защо.
За теб самата е добре да оцениш случилото се. Защото ще имаш следваща връзка и този модел, ако се повтори, ще доведе до същия резултат.

# 139
  • София
Няма достатъчно информация. Не може така да обвинявате.
Стигнало е до "дете" и човекът се е "насрал".
Момичето не е виновно.

# 140
  • Тра-ла-ла
Горкият мъж. Следят го, хващат го, а той мълчи като комунист на разпит. Обаче не се изнася толкова години, а си кюта у авторката, хапване, секс и други благинки. Жив да го ожалиш Joy

# 141
Авторката да запали една свещичка, че ги разбра тези неща преди да имат дете. Още една, че този се изнесе толкова лесно и не ѝ вгорчи живота с още тормоз и да продължи напред.

Прекалената ревност е лошо нещо, но да си заравяш главата като щраус в пясъка е още по-лошо, още повече в момент, когато се опитваш да създадеш дете с този човек.

Така че за мен момичето постъпи много правилно, ако човека беше читав, тя щеше да види че нищо няма и историята да приключи.

# 142
Мъжът от историята ми прилича на "добър кавалер", който е нямал сили да каже на авторката, че не иска да са заедно и е направил всичко възможно тя да вземе крайното решения. Тази връзка няма бъдеще, а при този краен резултат вината няма значение.

# 143
  • ...на безопасно
Мда...типично " мъжко" поведение.
Между другото често се ползва.

# 144
Не знам какво да правя. Отчаяна съм. Знам, че решението не е да се жалвам по форумите, но сега се чувствам ужасно сама и съжалявам адски много, че си причинихме един на друг всичко това.Сигурна съм, че е можело някак си да се избегне. Никога не съм предполагала, че може още да има чувства към тази жена, или пък че нещо в сексуален план може да му липсва. Никога не ми е давал знак, че не е удовлетворен от отношенията ни в леглото. Значи не е просто нагон. И докато работеха заедно преди никога не съм подозирала, че може нещо да се възроди. Бях спокойна и уравновесена, защото вярвах, че не се засичат на работното място и че страницата вече е затворена.
Той има електроуреди тук, които трябва да си вземе и съм убедена, че рано или късно ще ги ползва като предтекст да дойде и да говорим. Днес му се обадих, защото има пратка за него вкъщи, попитах го къде е отседнал и той отново каза, че няма значение. Тъжна съм и не ми дава мира, че може би аз съм допуснала фаталната грешка, след която се е счупило всичко. Как да продължа напред, след като само за това мисля, не мога да спя нито да работя нормално..?

# 145
Много просто! Избий си го от главата, не бъди като него. Да не може да си избие бившата, тц, тц, тц...

# 146
  • София
Момиче, много ти е прясно всичко, чакай, не прави глупости и не се обвинявай.
Дай си време и си мини през всички фази.

Уредите задръж, подарявам ти ги.

# 147
  • ...на безопасно
Ще ти мине!
За бога, та той обича друга! Не разбираш ли? И ти нямаш никаква ВИНА! Стига му звъня с повод и без повод, не търси обяснения. Няма такива. Лъгал те е. Точка. Не можеш да промениш на някого отношението към теб.
А и човека не си струва. Непочтен, безхарактерен, мишкуваш наглец. Какво му обичаш?! Параноична те е направил с лъжите си. Ще ти мине. Само спри да се унижаваш!

# 148
  • София
Никакво обаждане и никакви пратки!
Вече си започнала с глупостите!
На всички им е самотно, не си само ти.

# 149
Да му звъниш е най-погрешното нещо, което можеш да направиш. Отворила си му широоооко вратата. Обаче по неговата реакция можеш да разбереш на кое място си в сърцето и съзнанието му. Ало ти се прииска пак да му звъннеш, върни назад темата и прочети какво си писала ти и всички ние. Какво връшане назад? Ти си го поканила  а той е отказал. Моля те, осъзнай се и не се унижавай повече пред себе си и пред него.
Самотността ще мине. Много бързаш.

Общи условия

Активация на акаунт