КАУФЛАНД - тема 47

• 71 615
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
А сега, де...къде стоят? Simple Smile

# 166
Там където слагат замразените промо артикули- при нас се пада срещу витрината с обслужване. Simple Smile

# 167
  • София
Отзиви за масажната яка?
Пп. Да сте мяркали кутиите (1200мл) в София от предната седмица?

# 168
Днес в София/Овча купел/Кукуряк- намалени комплекти термо бельо за момиченца, две разцветки, но само номер 122-128, три отворени и една запечатана кутии
Скрит текст:

# 169
  • оттам, откъдето започва България
И в нашия филиал миналата седмица постоянно изкарваха намалени стоки. Успяхме да купим някои дреболии на символични цени.

# 170
  • Русе
И в нашия филиал миналата седмица постоянно изкарваха намалени стоки. Успяхме да купим някои дреболии на символични цени.
За вашия филиал знаем. При нас няма нищо. Понякога дори там държат стока на редовна цена, като например Персил сензитив за 11,99 лв. Срока му ли ще изтича, какво ли, но вече втори месец е на стелажа преди касите.

Имам 2 въпроса - някой купувал ли е бобовете на К-класик? Загледах дребния и червения.
Сухия грах дали се сварява бързо? До сега никога не съм готвила такъв. Отдавна го бях гледала в магазина, но така и не взех.

# 171
  • оттам, откъдето започва България
Нямам предвид рафтовете със стоки с червени етикети, сложени преди касите.
Говоря за щендерите с дрехи, дом. потреби, и т.н., там покрай промоционалната стока от седмицата имаше сложени намалени стоки.

# 172
Днес в София/Овча купел/Кукуряк- намалени комплекти термо бельо за момиченца, две разцветки, но само номер 122-128, три отворени и една запечатана кутии
Скрит текст:

Оо, как ми трябва точно този размер, супер цена е това. Надали ще ги има утре.Sad

# 173
Имам 2 въпроса - някой купувал ли е бобовете на К-класик? Загледах дребния и червения.
Да, купувала съм, купувам, ще купувам и готвя редовно. Накисвам за една нощ и после в тенджерата под налягане се сварява за 20 минути. Червеният особено, много ми харесва като вкус. Дребният бял си е като обикновения. Едрият бял е по-скоро за салата, не дава хубава плътност ако правиш боб чорба/яхния.

Сухия грах дали се сварява бързо? До сега никога не съм готвила такъв. Отдавна го бях гледала в магазина, но така и не взех.
Този грах е белен и разцепен на две. Аз и него го кисна и се сварява светкавично - буквално десет минути (не под налягане, нормално варене). Много го харесвам и си го поддържам в запасите.

# 174
  • София
Отзиви за масажната яка?
Пп. Да сте мяркали кутиите (1200мл) в София от предната седмица?
Тази вечер - Банишора:
Скрит текст:
За тези става дума, нали?

# 175
  • Русе
Благодаря, Гес!
Ще си купя да ги пробвам. Дребния боб го видях съвсем случайно преди Коледа, когато едно семейство си избираше боб. Бях близо до тях, но те изкоментираха, че може би няма да е хубав и не взеха. Навремето майка сееше такъв дребен боб и беше много вкусен, та за това ми е мерак. Нямам тенджера под налягане, но предполагам и в обикновена няма да го чакам часове.
Скрит текст:
Откак са пуснали в Лидл марката Родна стряха, все техния боб вземам - става на каша. Последния, който купих е като съчми. Накисвам, варя 3 часа и няма сваряване.

# 176
  • Карлово
Откак са пуснали в Лидл марката Родна стряха, все техния боб вземам - става на каша. Последния, който купих е като съчми. Накисвам, варя 3 часа и няма сваряване.
Пак за Родна стряха ли става въпрос?

# 177
Гледам една реклама на Кауфланд в Румъния. И те ще имат карти като Лидл и Билла.

# 178
  • Русе
Пак за Родна стряха ли става въпрос?
Да, за него. За това го сложих и в скрит текст.

# 179
Търся чопър, дали има  в постоянния асортимент?

Общи условия

Активация на акаунт