КАУФЛАНД - тема 47

• 71 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
При нас мисля, че има. Но може би е до филиал и до място с което разполагат за уреди....
Отзиви за финландските пилешки сърца, а? Stuck Out Tongue Winking Eye е не съм стигнала до Кауфланд...

# 181
  • София
Пп. Да сте мяркали кутиите (1200мл) в София от предната седмица?
Само тези, освен кутиите които снимах вчера, има в Банишора.
Не съм сигурна, дали са търсените, а освен това нямаше 1200 мл. Бяха 3000 и 1000 мл. На стелажа, на който стоят по принцип... съжалявам Sad
Скрит текст:

# 182
Ходих специално да си взема от сивите горници с качулка. Интересно че мой размер (44-46 най-големия) имаше по само една сива. Другият цвят беше черен в опаковка със снимка на кафяв (!) . Тъй като съм позиционирана  между два кауфланда минах и през другия - и там имаше само една. Взех ги, не са много дебели с лека вата и мека подплата на качулките. Паралелно взех и на сина ми от мъжките. Имаше освен тъмно сиво като в брошурата и много хубав убито тиквен цвят. Мъжкия размер М чудесно става за женски.  (Междувременно разгледах и другия вид дамски горници с цип, на някаква фирма с О трудно ми е кажа името, за, 20,00 лв. Те са с по-дебела
Вата . Имаше белезникаво сиви и тъмно сини).

Освен това исках миналата седмица едни чаршафи с ластик за детската (материалът е платнен, а не трико) , в събота и неделя нямаше такива и в двата магазина, питах, казаха че са свършили, а вчера намерих, малко по- встрани сложени именно тези чаршафи, че и от всички цветове по няколко, така че купих и тях. Пак на промоционална цена. Остава загадка откъде са се появили.

Взех от червените ябълки на промоция, толкова са нежни че до вкъщи всички бяха подбити.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 09:29 от _re_ge

# 183
  • Стара Загора
Продават ли хубаво малиново вино? Ако да - на коя марка и горе-долу какви парички е? Чела съм отзиви за малиновото вино с картинка на една мадама с коса от малини на Delice, че не било хубаво.

# 184
  • Бургас
От кутиите на последния ред на снимката купувахме скоро. Капакът не прилепва плътно , и ако е нещо течно, при разклащане се излива.,

# 185
Сиси, не съм вземала малиново вино от Кауфланд, но наскоро купувахме наливно от избата на бул. Христо Ботев. Хареса ни. Цената беше смешно ниска - 6 лева за литър, та чак се зачудихме до колко е вино, но се хареса у дома.

# 186
  • Стара Загора
Благодаря, Дидичка , но търся за допълнение към подарък. Иначе това, за което сподели, може да го пробваме у дома.

# 187
Благодаря, Дидичка , но търся за допълнение към подарък. Иначе това, за което сподели, може да го пробваме у дома.

Трастена имат комплект 3 малки бутилки, май и 3 големи имаше по Коледа, но не съм сигурна

https://trastena.com/product/degustacionen-komplekt-trastena?gcl … L_S4aApLBEALw_wcB

# 188
Има ли някой апарата за кръвно от брошурата.Хубав ли е.

# 189
# 190
Малиновото на Трастена  е пълна Химия☹

# 191
Само кафе и потници за голямото харесах аз. Редовно купувам от техните потници. Много ми харесват. Дано е същата материя.

# 192
  • Русе
Що така нищо другата седмица?
Аз харесах WC топчетата, вафли Царевец за майка и закачалки.

# 193
Сърцата наистина бяха много хубави. И най- големия им плюс - чисти!!! Друг път ми окапват ръцете, докато ги изчистя. Тези бяха чудесни

# 194
Пийкок, с какъв произход бяха при вас, погледна ли? Нашите са с произход Ирландия...снощи взехме и още не сме ги пробвали.
Скрит текст:
Погледнах специално и дробчетата- имаше с произход Швеция, Латвия и още нещо...а предния път бяхме взели дробчета с произход Финландия и бяха супер! Не ме интересува особено от коя държава са, стига да са все така вкусни де Grinning
Вчера си взех зюмбюли по 60 ст в доста добър вид- явно освобождават място за валентинските цветя...
Почти нищо не ме впечатли от брошурата...доматки, краставички, попивателни кърпи...друго не запомних Thinking

Общи условия

Активация на акаунт