КАУФЛАНД - тема 47

• 71 579
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • In transit
В Кауфланд има ли като постоянни артикули балони, надуваеми цифри за РД и надпис за РД?
Има да, при салфетките и пластмасовите чашки са.
Нямаше почти нищо. Нямаше надуваеми цифри, дори нямаше и свещички подходящи за дъщеря ми, защото ги нямаха в наличност вс цифри. Нямаше надпис. Имаше някакви дребнички балони, които изобщо не ми вършат работа. Нямаше пластмасови прибори. Това за гр Варна, Кауфланд Чайка/Виница, не знам как се води. Явно Джъмбо ме зове.
На базар Левски от горната страна на бул. Левски има голям парти магазин. Срещу булсатком.

# 241
В Пепко има надуваеми цифри...
Потвърждавам, че квадратните блатове са гадни- поне за нас. Още помня как преди години ядохме торта с лъжици... Joy

# 242
Сгъваемата пейка - ракла от плат или от кожа е?

# 243
От 5 буркана на Тат и 5 бяха супер вкусни.

Нямат никакъв лош мириз.

Малките на К класик с люто също са много вкусни.

Някъде лятото в София продават ли се толкова малки краставички да си взема 50 кг.

Толкова малки никога не мога да открия.

# 244
Пилешките бутчета са ужасни при нас, лепнещи, миришещи, че бях взела 3кг, преди малко ги отварям, отврат. Изпратих тинейджъра да им ги връща.

# 245
Тъкмо им пратих отговор и снимки. Краставичките са с годност до 2023 г. Дотогава крокодили ще излязат от това блато. Да се разправят с производителите. Кауфланд вина нямат.

# 246
Пилешките бутчета са ужасни при нас, лепнещи, миришещи, че бях взела 3кг, преди малко ги отварям, отврат. Изпратих тинейджъра да им ги връща.
Пиши им отзив

# 247
Пиши им отзив

Така да са ми омръзнали тия кауфландци, ама ще им пиша.

# 248
  • In transit
За цели бутчета ли говориш?

# 249
  • Бургас
Понякога бутчетата са толкова големи,че се чудя,какви са тез пилета....

# 250
За цели бутчета ли говориш?

Да, ужасни бяха.

# 251
  • In transit
А добре, че се стреснах защото купих от бутчетата без кост, но хич не ги погледнах, директно ги прибрах в хладилника.
Връщай им ги, те си знаят какви боклуци продават. Sad

# 252
На Кауфланд месото винаги е било такова- от магазина директно във фурната

# 253
Много пъти съм купувала, не е имало фал, ама да го сложа такова вмирисано на масата абсурд.

# 254
  • София
Здравейте, някой да знае има ли в Кауфланд медени блатове за торта Медовик (или подобни)? Благодаря Hug
Има във Фантастико!

Общи условия

Активация на акаунт