КАУФЛАНД - тема 47

• 71 582
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моите кисели краставичени драми край нямат. Реших да дам шанс на ТАТ този път. Пак миришат на блато. Това, че искам да си купя нещо изгодно, не ме прави прасе. Изключително обидно отношение.
Няколко пъти съм взимала от тях, защото най-много ми харесаха. Никога не са ми мирисали на блато. Странно! 🤔

# 226
Тези вяфлички много ми харесаха
10 бр за 3 лв ми се струва хубава цена

# 227
  • Пловдив
Здравейте.Може би сте коментирали вече , но нямам време да чета назад.Още ли е в сила ограничението за пазаруване на хора под 65 г от 8.30 ч

# 228
  • shumen
Мисля,че е в сила,но не навсякъде го спазват.

# 229
В Кауфланд има ли като постоянни артикули балони, надуваеми цифри за РД и надпис за РД?

# 230
В Кауфланд има ли като постоянни артикули балони, надуваеми цифри за РД и надпис за РД?
Има да, при салфетките и пластмасовите чашки са.

# 231
Здравейте.Може би сте коментирали вече , но нямам време да чета назад.Още ли е в сила ограничението за пазаруване на хора под 65 г от 8.30 ч

Да!

При нас бяха изнесли надуваемите цифри при нехранителните неща.

# 232
Нямаше почти нищо. Нямаше надуваеми цифри, дори нямаше и свещички подходящи за дъщеря ми, защото ги нямаха в наличност вс цифри. Нямаше надпис. Имаше някакви дребнички балони, които изобщо не ми вършат работа. Нямаше пластмасови прибори. Това за гр Варна, Кауфланд Чайка/Виница, не знам как се води. Явно Джъмбо ме зове.

# 233
Вече не продават пластмасови еднократни прибори.

# 234
Днес пуснах една гневна обратна връзка на Кауфланд, че вчера тяхна служителка ме ядоса. Отделно е ужасно , че не можеш спокойно да стигнеш от колата до магазина. Всеки те дърпа да пари. Както ми беше нервно вчера, тия съвсем не ядосаха и си им го написах.
Отговора е: предадохме, мерси.

# 235
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някой да знае има ли в Кауфланд медени блатове за торта Медовик (или подобни)? Благодаря Hug

# 236
  • София
Здравейте, някой да знае има ли в Кауфланд медени блатове за торта Медовик (или подобни)? Благодаря Hug
Не знам, но съм виждала в Берьозка.

# 237
Няма поне във филиала, който посещавам. Има K-Classic, които са страхотни и едни български, квадратни, които са ужасни.

# 238
Нямаше почти нищо. Нямаше надуваеми цифри, дори нямаше и свещички подходящи за дъщеря ми, защото ги нямаха в наличност вс цифри. Нямаше надпис. Имаше някакви дребнички балони, които изобщо не ми вършат работа. Нямаше пластмасови прибори. Това за гр Варна, Кауфланд Чайка/Виница, не знам как се води. Явно Джъмбо ме зове.
Aко не ти се ходи чак до Джъмбо, виж в пепко какво има. Чаши и чинийки има със сигурност. Надуваема цифра не знам.
Аз купих украса от квартално левче, и в нашия Кауфланд бяха свършили балоните с надпис.

# 239
  • 1st floor
Не знам, но съм виждала в Берьозка.
И от Фантастико съм купувала.

Общи условия

Активация на акаунт