От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 60 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Напротив..идват и минават граници бързо. Въпросът е кога превозвачът ще ги натовари и на кой точно курс. Това зависи изцяло от него.

Аз също съм за директна доставка, ако се предлага такава.
Ако не бъркам, нямаше ли тема за Сефората отделна? Да се поразпита и там...

# 376
  • Казанлък
Здравейте! Знаете ли за колко дни пристигат поръчките от немската Сефора с превозвач до бг? Кой превозвач доставя най-бързо от Германия? Никъде не намирам време за доставка...
Засега cusc са най бързи. В събота тръгна от Германия, в сряда беше при мен 👍😉

# 377
  • Варна
За скоростен и бърз превозвач мисля че CUSC са най бързи и имат по два три курса на седмица.

# 378
И аз имах една пратка с Cusc и пристигна много бързо.

# 379
Аз съм ги набелазала да бъдещи поръчки.

# 380
Аз ползвам Габиели. Имат курс всяка неделя. Ето сега последната ми пратка е на адреса им в Германия от понеделник, ще тръгне за Бг днес, т.е. цяла седмица виси там, съответно се забавя пристигането й към мен. Така че с тях също отнема 10 и нагоре дни.

# 381
Аз все пак поръчах с Габко и съм много доволна. Във вторник ми пристигнаха нещата в склада в Германия, в сряда ги натовариха. По разписание трябваше да пристигнат днес, но още вчера ми изпратиха мейл, че е обработен курсът и мейл с товарителница за Спиди. Курсовете им са два пъти седмично. Мисля да продължа да ги ползвам, аз и от превоза им от Англия бях доволна.

# 382
Знае ли някой кога е следващия курс на GGBG към София и къде мога да ги следя? В сайта ми дава само че ще има на 13.04. и след това нищо.

# 383
  • гр. София
Всеки петък са от Германия.

# 384
Всеки петък, ама може да ти тръгне поръчката не този петък, а със следващ курс, при мен така стана.
Може да ти я разделят и едната част да тръгне сега, другата със следващ курс - това обаче е врътка според мен, за да оправдаят забавянето си.

Няма къде да следиш. Каквото ти кажат.

# 385
Благодаря

# 386
  • София
За скоростен и бърз превозвач мисля че CUSC са най бързи и имат по два три курса на седмица.
Не можах да разбера каква е сумарната им цена за превоз
1,19 евро/кг до склада в София? А това за Спиди и Еконт - 0,99 евро, важи ли?

# 387
Аз го разбирам така..0.99 евро до склада.
Аз като съм в град без склад, значи още 1.19 евро на кг ще ми начислят. Плюс достовката на еконт или спиди.

Тоест за 1 кг ще платя 1.19 + 0.99 евро+ Х лв на куриер.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 17:45 от teta75

# 388
  • Казанлък
Не можах да разбера каква е сумарната им цена за превоз
1,19 евро/кг до склада в София? А това за Спиди и Еконт - 0,99 евро, важи ли?
Склада им е в Стара Загора. Оттам могат да препратят към друг склад или по куриер до вашия адрес. Вие си решавате. Аз поне така разбирам. На мен ми излезе 2 лв за кг (ако не се лъжа, това е без ДДС) плюс доставка с куриер на Спиди. Ако искате да получите пратката в друг град, където имат склад, тогава вероятно ще смятат на 1,19 евро.
А за да сте сигурни, обадете им се. Веднага вдигат телефона и всичко обясняват.

P.s. Сега погледнах товарителницата. За 5 кг имам 12 лева наложен платеж плюс доставката на Спиди. Така че смятат 2,40 лв/за кг ако после ползвате куриер.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 16:41 от valpan

# 389
  • София
Ясно, благодаря. В София имат склад, но ми е малко далече, за разлика от Лерон.

Общи условия

Активация на акаунт