От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Аз по принцип си поръчвам до БГ много дреболии. Просто харесах едно одеало, чиято доставка до тук е над 20$, а като смених на Германия излезе безплатна. Благодаря за съвета за диспута, не се бях сетила за тази малка подробност.

# 691
Здравейте, прочетох първа страница, но няма отговор на моят въпрос. Да не би случайно да се е появил офис на превозвач из русенска област? Имам да поръчвам няколко леко тежки пратки от Германия и ако ползвам и куриер, ще се оскъпят значително.

# 692
Здравейте.
Искам да използвам адреса на Габриели в Германия.
Лошото е, че се регистрирах в сайта им, но не получих указания за начина на попълване на адреса в сайтовете.

Какво попълвате в полето Full Name?
При превозвача, който ползвах досега пишех името на фирма+ моето ID.

# 693
  • Sofia
Име Фамилия
Paketservice ID: вашето ID
Werkstr. 5
54317 Gutweiler
Deutschland

т.е. Full Name = Вашето име + фамилия

# 694
Благодаря!

# 695
Здравейте.
Искам да използвам адреса на Габриели в Германия.
Лошото е, че се регистрирах в сайта им, но не получих указания за начина на попълване на адреса в сайтовете.

Какво попълвате в полето Full Name?
При превозвача, който ползвах досега пишех името на фирма+ моето ID.
По принцип доскоро като купувах неща с доставка до Германия последно преди юли от Китай пишех ID номера си в полето с адреса и нямах проблеми до днес. Другото е можеш да си пишеш ID пред името но има също опасност изпращача да не го впише въобще или да го отреже ако е автоматично принтиран етикет.
Преди няколко дена пуснах за първи път доставка от Амазон.де до адреса на Габиели в Германия и днес реших да я потърся при неразпознатите пратки и мисля че я видях. Системата им е много зле в момента на Габиели. Едно на ръка че не снимат от близо неразпознатите пратки и от високо снимани и не могат да се разчетат или много трудно. Друго е че се пробвах да направя заявка за неразпознатата си пратка и искат да приложиш снимка или документ в заявката, еми оказа се че и това не работи също и сега остава единствено да им пиша на съпорта на имейл който също е зле.
Единствено досега ги ползвах защото имат офис във Варна който работи постоянно и са по удобни, май вече или само директна доставка или друг изпращач защото ако си играя да поръчвам до друг офис в София и после БГ куриер за тези 5-6лв. дето ще спестя не си струва 3 седмици чакането и разправиите с неразпознатите пратки. Така че ако някой знае някой превозвач със удобен офис във Варна който да работи поне до 18ч. или в удобно време за посещение да каже ще съм благодарен.

# 696
Имам проблем с един немски сайт - boozt.com/de/ Не ми позволява да напиша Потребителски № на собствено име, нито на фамилия

# 697
  • Бургас
напиши го на мястото на втоrи адрес или нещо подобнo някъде
........ /- / ID-xxxxx

# 698
напиши го на мястото на втоrи адрес или нещо подобнo някъде
........ /- / ID-xxxxx

Притеснява ме дали ще го напишат и дали куриера ще види за кой е пратката. Иначе това са полетата за попълване

# 699
Някой да знае какво се случва с последните курсове на CUSC? Графикът в сайта им не е актуализиран и не успявам да се свържа с тях.

# 700
  • гр. София
Моля, ако някой получи пратка от ггбг с курса, който се чака, да драсне от кой офис, тъй като е разделен на две и едната част се чака днес, а другата на 2ри декември.

# 701
Здравейте,
Ще поръчвам от Amazon.de
Чрез Габко
Обаче се зачудих кой телефон да пиша в адреса - моя или немския телефон на Габко?

# 702
На Габко, немски.

# 703
52 x 42 x 40.5 cm; 8.8 Kilograms

Трябва да транспортирам пратка с такива размери. Кой превозвач няма да ми го таксува на обемно тегло? Ако може и да има офис във Варна, че да не я претранспортирам би било прекрасно.

# 704
Здравейте,
ако някой си получава директно от офиса на ГГБГ в Младост поръчките, дали е забелязал какви кутии с бонбони имат /последно имаха само Селебрейшън и шоколадов портокал/? Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт