Отговори
# 120
  • Плевен / София
А обещанието официално ли е, не разбрах?
П.п. Гости, циганско ми е сред любимите, аз съм запалена по народни танци
Виж как се надушваме краставите магарета....
Скрит текст:
играх даже в ансамбъл за народни танци .....
Представяте ли си колко е солено кафето на Серкан...и четирите май се изредиха да сложат сол.....

# 121
Току що се връщам от маникюр, обличам роглята с гол гръб без предница и се нареждам на хорото. Аз също обичам народни танци, ходех за известно време в любителска група за хора, но след като родих малката все по-малко време ми остава.
И аз туитвам #edabolat, че даже и някакви хора ми харесват туита 😊
Много сме, силни сме...

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:43 от dessince

# 122
  • Пришълец

Бърборанке, и аз като теб с дълга рокля, че да не личи колко зле се справям Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 123
  • Кърджали
Дано. Целта не ме съмнява да не я достигнем. То е някаква лудница

# 124
Явно на всички им е интересно дали Фокс ще си удържат на думата. В кампанията "500 000+" се включват и феновете на Sol Yanim Wink

# 125
Дано си спазят думата, всички на това се надяваме...
Гости, аз участвах също обаче в група за любители доста време, ама сина ми се роди и се отказах..

# 126
# 127
Ей, ще ви дам аз едни рокли без предници с голи гърбове, дълги или къси. Всички, преди да напуснете Икаруса, ще бъдете щателно проверени с какво облекло сте, че иначе някоя от вас ще иска да е на мястото на Еда Болат и ще има смяна на главен герой 😆
О, сетих се - всички ще сте облечени с бурки, хиджаб и каквото е там, само очите ще се виждат, за да не се измества фокусът на Керем!

Аз гледам, че феновете молят Керем и Ханде да пуснат лайф. Не знам ще го направят ли, но го имайте предвид.

# 128
  • Плевен / София
Явно на всички им е интересно дали Фокс ще си удържат на думата. В кампанията "500 000+" се включват и феновете на Sol Yanim Wink

На FOX работата да не стане, като "голям залък лапни, голяма дума не казвай".....да му мислят, ако се отметнат после....
Хайде...къната започна...

# 129
Нещо от социалните мрежи, което много ми хареса- ,,Не мисля, че ще съм толкова развълнуван/а за собствената си сватба" Joy
Превземаме света малко по малко Smile

# 130
Ще има ли фраг след епизода?

# 131
  • София
Мале, дано феновете бъдат благосклонни, ако сватба йок, защото нещо падне на главата на Серкан в последните минути на епизода...

1 минута... хайдеее! Приятно гледане. ❤

# 132
Приятно и от мен, момичета! Сега слагам детето да вечеря и се включвам и аз ❤

# 133
  • Кърджали
Аз като се сетя аз като сключвах брак колко ми беше почти безразлично. Сега си взех вълнението и за тогава

# 134
Около 240k туита имаме вече, което е почти половината преди да е започнал епизодът Grin В тренда сме на 16 страни. Всички пишат за нашия сериал.
Аз също съм изучавала народни танци, после бях и в танцов състав, но спрях след започване на университета, защото свободното ми време намаля.

Дойде време за новия епизод, приятно гледане ви пожелавам и ако няма сватба поне ще се нагледаме на любов, но аз все пак си обличам роклята и се надявам Grin

Общи условия

Активация на акаунт