Отговори
# 690
Лелеее, това Ханде ли е? В движение разгледах сторитата в ИГ и я помислих за една моя колежка от Американския университет, невероятна прилика на тази снимка. Голяма красавица си е нашата Ханде ❤ на среща с Керем ли отива? 🤪

# 691
От Неслихан

# 692
Да, Селин продаде акциите си и то 100% на добра цена. Все пак тя беше израстнала с този холдинг, едва ли е било лесно решение и едва ли би ги продала за малко пари. А Семиха е достатъчно богата, Знаем, че и накрая за последните 5% Ефе предлагаше безумни пари. Но Селин се почуватва изнудвана и предпочете да ги продаде на Серкан.
В света на бизнеса няма място за подаръци. Т.е. и аз мисля, че Еда няма да подари акциите си.

А и в крайна сметка подарък не се подарява, а доколкото схванах, акциите бяха сватбен подарък от баба за внучка. Не мисля, че Еда би се отказала от акциите, а и фирмата е единственото, което й остана от Серкан.

Така че акциите остават у Еда - за равен старт, когато Серкан се върне - да се чуди коя е Еда. И да има как тя да го предизвиква Joy

О, абсолютно не съм съгласна ,че Еда ще '' даде '' акциите на Селин .Селин ги продаде , никой не и ги е взел .Мисля ,че Еда ще приеме акциите от баба си заради добрата и воля . Няма да ги продаде заради Серкан , тя знаеше колко много холдингът означаваше за него . Но колкото и да си гадаем ,в събота ще разберем . Аз харесвам идеята за амнезията заради   удължаването на  сериала , но много ми се ще СЦ да избягат от това клише ...

В интернет е някаква лудница. Какво стана с Керем? Нямаше ли да има лайф? Аз чаках отнякъде да видя лайф - да ме усмихне.

аз ако можех да се включа щях да питам:

- Бабата ли е виновна за инцидента със Серкан?
- Ще има ли скок във времето?
- Ще има ли загуба на памет?
- Серкан ще страда ли от посттравматичен стрес?
- Връща ли се Биге?
- Ще има ли флашбек, какво се е случило в денят на инцидента?
- Всичко това халюцинации ли са?
- Серкан качил ли се на самолета или не се качил?
 - Отвличан ли е Серкан?
- Бременна ли е Еда?

Толкова много въпроси... а дори не знам кога са тези лайфове а и да знаех не знам как да задам въпросите... Cry

Лелеее, това Ханде ли е? В движение разгледах сторитата в ИГ и я помислих за една моя колежка от Американския университет, невероятна прилика на тази снимка. Голяма красавица си е нашата Ханде ❤ на среща с Керем ли отива? 🤪

Ако са на снимки нека Еда отива на среща със Серкан, а не с Дениз (или там както се казва героят на новият актьор-приятел) Hands Pray

# 693
Момичета, ако не се лъжа разпределението в момента на акциите е Серкан -50%, Еда /ако ги запази според мен твърде вероятно/ -45% и Ферит ако не се лъжа има 5% дадени му от Алптекин. Така, че в тази посока ако Серкан се завърне като Робо Болат ще има място за комични ситуации. Приятелките + Ферит + останалите от екипа мисля че ще се обединят за по-бързото връщане на паметта. Да не говоря за АА+ Сейфи.

# 694
Добър вечер, мили момичета, Sparkling Heart

Бях доста заета тези дни, но все пак успях да ви изчета! Страхотни постове, но не мога да изброя всички, които ме впечатлиха, защото списъка ще бъде много дълъг!

По повод любими двойки, избрах само тези: Sweat Smile

1.   Ханде Ерчел и Керем Бюрсин като Еда и Серкан в „Почукай на вратата ми“.
2.   Туба Бююкюстюн и Мурат Йълдъръм като Аси и Демир в „Аси“.
3.   Бергюзар Корел и Халит Ергенч  като Шехерезада и Онур в „1001 нощи“.
4.   Дениз Байсал и Чаалар Ертуурул като Хазан и Яъз в „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“.
5.   Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит като Фериде и Кямран от „Чучулигата“.
6.   Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт като Съла и Боран в „Съла“ или „Завръщане“.
7.   Неслихан Атагюл и Кадир Доулу като Нериман и Маджит в „Двете лица на Истанбул“.
8.   Баръш Ардуч и Елчин Сангу като Дефне и Йомер в „Любов под наем“.
9.   Ханде Доандемир  и Керем Бюрсин като Зейнеп и Керем в "В очакване на слънцето".
10.   Ханде Ерчел  и Толга Саръташ като Селин и Али в "Дъщерите на Гюнеш".
11.   Ебру Шахин и Акън Акънйозю като Рейян и Миран във „Вятърничав“.
12.   Ханде Ерчел и Бурак Дениз  като Хаят и Мурат в „Любовта не разбира от думи“.
13.   Джансу Дере и Кенан Имирзалъолу като Ейшан и Езел в „Езел“.
14.   Туба Бююкюстюн и Бюлент Инал като Филиз и Йълмаз в „Под липите“.
15.   Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин като Хасрет и Мурат в „Огнено сърце“.
16.   Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек като Елиф и Йомер в „Черни пари и любов“.
17.   Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту като Сюхан и Джесур в „Искрите на отмъщението“.
18. Йозгю Намал и Ибрахим Челиккол като Нарин и Фърат в "Милост".
19. Бурчин Терзиолу и Мустафа Юстюнда като Дениз и Сермет в "Милост".
20. Демет Йоздемир и Джан Яман в "Раннобудна птица".

Видях списъка на Диди и се сетих за още, но и тези са достатъчни. Болднатите се срещнаха, влюбиха и се взеха по време или след сериалите, в които участваха.

Демет и Джан имат запомнящи се двойки във всичките си сериали и много ги обичам.

Виждам нови постове и се връщам да чета.

# 695
# 696
  • София

Не разбирам значението на целия текст, постнат от Неслихан, но първото изречение означава "Дойдоха щастливи новини", което е напълно достатъчно да ме усмихне! Blush

# 697
Попаднах току-що на този български профил на сериала. Но той е и съвсем нов. Laughing

https://www.instagram.com/hanker.bulgaria/

# 698
# 699
Пише, че е ново:

# 700

Значи в 29 еп ще имаме кадри от:
- в гората
- в дома на Еда - с Айфер, приятелят от детството и момичетата
- в дома на Айдан
- с тази новата със силикона и филърите
- в с Лейля, Енгин, Ердем и Серкан - нали бяха в някаква кола, лимузина
- и в офиса с Ердем и Енгин
- Еда в старата си кола (вуйчото)
- и на този покрив, където снимаха тия дни

Готова съм за вторият трейлър - би трябвало вече да са горе-долу готови с еп.29

Ами, ако Серкан се появи и Еда му* лепне пред целият свят една целувка както в еп. 1 - за добре дошъл? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 21:37 от kukli4ka456

# 701
Ами, ако Серкан се появи и Еда ми лепне пред целият свят една целувка както в еп. 1 - за добре дошъл? Stuck Out Tongue Winking Eye
Като ти лепне - целуваш и после ни лук, яла, ни лук... 😆

На мен ми се вижда една розова шапчица накрая, нищо чудно да не е на човека, за който си мисля, просто я видях.
И Сириус ще имаме, освен всичко, което отбеляза по-горе 😏
Ама от днешните снимки - доста каляно в тази гора, не ми е логично ако Еда и Сие тръгнат да търсят Серкан (нвкой го беше споменал). Как ще намерят координатите на самолета? Кой ще ги остави те да ходят да правят спаситешна акция... Тц.
Знам, че Ми-то е неволно, просто ми стана смешно как звучи забавно 😏

# 702
В момента на сета били Evrim, Alican и шеф Сашо

# 703
По-горе някой беше писал /извинявайте не ми се връща да цитирам точно/ за затишието на Керем от известно време насам. Реално май лайфове тази година дано да не бъркам   не са имали или ако е имало ще е не повече от един. Та теорията ми е че преди Коледа с участието си в гласът на Турция, списание Хелоу и други такива предизвикаха огромен интерес и то не като Еда и Серкан, а като Ханде и Керем и съответно привлякоха още по огромно внимание. Твърде е възможно сега да са по-обрани и заради това и заради запазване на интригата в предстоящата серия.

# 704
Ново от Мелиса

Sparkling Heart

Турско п*рно Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт