Момичета, да ви се оплача вчера какъв пореден ужас изживях - прекарах 4 часа по болници, защото пак имах задържано мляко. Случва ми се за 5ти път млякото ми да слиза само в горната част на гърдата и да не може да се оттече надолу. Резултат - за няколко часа гърдата ми става огромна болезнена буца. Предните пъти в болницата успяваха да ме изцеждат на ръка, но вчера дори и окситоцина не помогна. Мачкаха ме, стискаха ме, дупчиха ме и накрая ми казаха, че много съм го закъсала, че не знаят тази гърда дали ще може да се спаси и ме отпратиха вкъщи. Искам да ви кажа, че бях на ръба да се срина тотално. Ходих и в друга болница в съседния град, там ми казаха да се прибирам и да се цедя. Нямало какво да направят. Не знам как не ми се спука сърцето от притеснение. Прибрах се, наплаках се едно хубаво и седнах да се цедя. По някакво чудо млякото потече и успях да освободя гърдата. Днес съм като парцал и ме е страх отново да не се запуши... Най - лошото е, че вместо да ми кажат да я спирам вече тази кърма, на всяко място ми обясняват какво страхотно мляко имам, колко съм била "млекодайна", че било грях идва ли не при такава хубава кърма да искам да си храня детето с АМ. Ще полудея вече!