изобщо е хаотично при нас, но ми е окей 
Аз лично ползвам уреда на Авент 4 в 1 и съм много доволна. Даже и ММ редовно си забърква някое пюре.
На колко годинки е?
Не е хубаво нито да ти бият детето, нито то да удря другите, ние трябва да сме свидетели на всичко това и ние сме хората, които трябва да намерим начин за решаването на проблемите....колкото и да е трудно.
). Сега изкъпах бебчо и заспа току-що. Но не е акал от 5 дни, пак ще трябва до клизма да прибягваме, а не ми се иска да свиква така.
пу пу . Вчера си замразих тиква на пара и пъщърнак в пликчета за съхранение на кърма, надисах си ги с дата и грамаж и съм много доволна. Иначе днес и направих 5 бурканчета смес няколко зеленчука и ще добавям към тях новите такива. Ние имаме повечето зеленчуци домашни, но с месото много ме е страх. Днес ровейки се да търся попаднах на заготвки месо за бебета пак като пюренцата в бурканчета. На едната марка ( не помня коя ) в състава имаше сол, нишесте ау , но в другата ,мисля беше хип био имаше само рапично олио. Та се чудя дали в началото да не пробвам с такова месо, някоя мама с по - големи дечица дали е пробвала ? Иначе успешно заместихме обяда, мисля сега да и въведа картоф, спанак и броколи и ще и дам и оризова каша. Преди пиеше по около 900 мл на денонощие мляко, сега сме около 700 мл. , а пак си хапва по 6 пъти. А и забравих да кажа, не разреждам пюрето с мляко. Също така си водя дневник ден по ден какво, колко, реакция на детето, поносимост, акото какво е било и имало ли го е. От 3 дена само чета , чета - искам да кажа нещо и малкото ме дърпа , блъска - моето ще е от побойничките
Препоръчани теми